acest lucru este incredibil

Am încercat zeci de șampoane uscate și cele mai bune costuri de 8 dolari

Anonim

Sunt un bun candidat pentru șampon uscat. Culoarea părului meu este ușoară, astfel încât și formulele care lasă o castă albică sunt relativ iertatoare. Și, deși părul meu este mediu uleios și lucrez în mod regulat, știu mai bine decât să-mi spăl părul prea des. Tot ce vreau să spun este că am încercat o mulțime de șampoane uscate, mi-a plăcut foarte mult și am găsit o mână să fiu în totalitate 100% inutilă. După un deceniu bun de super-tester, am găsit cea mai bună vară vara, recomandată de un coleg care la cumpărat pe un lark în timp ce călătorea.

Ceea ce nu are numele într-un șampon curat, care nu este al mamei tale, se potrivește atât cu costuri cât și cu eficacitate. Pentru că am lucrat ca editor de frumusețe, șampoanele uscate sunt, de obicei, gratuite pentru mine, ceea ce înseamnă că am încercat pe cele care au costat peste 60 de dolari pe an. Acestea sunt, de obicei, prea lipicioase, probabil datorită dorinței de a fi în plus. (De asemenea, am descoperit ca pulberile scumpe pe baza de pulbere, in timp ce eficace la obtinerea grasimilor, au tendinta de a imbunatati prea mult radacinile, lasandu-mi aspectul parului cu cu tot respectul, ca și cum aș fi avut un set de role de tip Golden Girls . Îmi place șamponul uscat al lui Klorane, dar nu se rezistă la unsoare grele - îl folosesc mai degrabă pentru textura decât pentru curățare. Cele mai ieftine formule practic nu fac deloc nimic. Spray-le cu speranță, curățați o perie și imediat vedeți linii grase care se formează în spatele fiecărei fire.

Nu este mama ta curat freak refreshing uscat șampon

Nu este un parfum curat și neutru, care nu are aspectul curat și neutru al mamei dvs. Deci, dacă îl stratificați pe vârful părului învechit, fumător sau transpirat, sunteți acoperit. Îmi țin capul dintr-un picior adevărat - un coafar mi-a dat odată acest vârf, deoarece distanța este esențială pentru aerisirea corectă a spray-urilor - și ceața se întoarce direct din linia părului în patru până la cinci rânduri. L-am lăsat să se pregătească o secundă pentru a lucra (această parte sunt sigur că este superstiție), înainte de a fi pieptănată cu o perie mixtă. Părul meu este imediat ne-strălucitor și degresat, deși nu într-un mod arătos, amidon sau rigid. Mai degrabă decât să vă simțiți greu sau plin de produs, se simte curat și neted, nu deloc, bine, dacă aș fi deranjat să o spăl. Deoarece lucrurile funcționează, poate dura și ceva. (Am bombardat prin alte persoane in mai putin de doua saptamani.) Nu, nu este samponul uscat al mamei mele - poate pentru ca nu cunoaste categoria in totalitate, ci si pentru ca parul ei este texturat asemanator cu perii de mireasa - chiar și pentru ea.

Alte spray-uri de păr aprobate de Strat

Serge Normant Meta Revive Șampon uscat

Adam Glassman, directorul de creație al O, revista Oprah, îi iubește șamponul uscat Serge Normant pentru un păr întunecat: "Există câteva zile în care nu doriți să vă spălați părul, deoarece este mai bine atunci când nu este strălucitor și prea curat, de asemenea, nu doriți să aveți capul patului. Am păr brun și multe șampoane uscate te fac să arăți ca George Washington într-o perucă sub formă de pulbere cu reziduuri albe, dar asta nu-i așa.

Ouai Wave Spray

Scriitorul Lucy Sykes este vorba despre spray-ul de valuri Ouai pentru părul de plajă: "Oricine merge la Hamptons știe că este atât de dificil să se usuce la suflare, așa că toată lumea le pune în păr și oferă șic surfer-fată. Iar în New York, surferul urban este un aspect nou, așa că este destul de încurcat. În plus, mirosul și numele - am fost vândut. Funcționează atât de bine. "

Oribe Dry Texturizing Spray

Aubrey Plaza a descoperit spray-ul Oribe de la un coafar și nu sa uitat niciodată înapoi: "Am mereu ceva de mărime de călătorie în sacul meu. Părul meu nu face nimic. Este cel mai plictisitor păr, așa că îmi răsturnăm permanent părul și îl pulverizează cu Oribe, așa că am ceva ce se întâmplă. Este singurul produs de păr pe care îl am. Doar mi-a dat atâta volum și textură, încât am decis că am nevoie de ea în orice moment.