acest lucru este incredibil

Elicopterul care îmi frige vinul alb aproape instantaneu

Anonim

Corkcicle Chill and Pour

Când vine vorba de găzduirea de petreceri, sunt un planificator obsedat. Am ninja-felie prin orele mele de pregătire înainte, petrec nopți nedormite deconstrucționând și reconstruindu-mi plăcile de prăjituri fantastice și deseori ajung cu prea mult timp înainte ca oamenii să sosească - pe care îi petrec în ritmul convingerii că nimeni nu va veni. Singurul lucru pe care totuși îl uit în mod inevitabil să îl fac este să răcesc vinul în mod adecvat. Aparent am un blocaj mintal împotriva ei, iar când apar oamenii - de obicei, o sticlă călduță în cârlig - le dau în mod ciudat un pahar de culoare albă sau rosie, accesorizat cu un cub de gheață vreodată de clasă. Apoi am găsit Corkcicle, după care sa născut o nouă eră a capabilităților mele de găzduire.

Am fost prezentat acestei esențe acum esențiale de către mama celui mai bun prieten al meu, care are întotdeauna cel mai recent gadget de gătit - colecția ei ar putea rivaliza cu mulți bucătari cu un premiu Michelin. Într-un weekend cu familia, am observat că sticlele de vinuri pur și simplu achiziționate păreau să fie ușor de înțeles la scurt timp după aceea, fără înghețarea implicată. Secretul, sa dovedit, a fost un articol în formă de gheață îndelung, blocat în sticlă, cu un capăt la capăt. (Modelul clasic are un capac de dop din plută, dar îmi place adăugarea chiuvetei, deoarece puteți lăsa Corkcicle-ul să continue să se răcească în timpul turnării. Și au introdus recent o versiune cunoscută sub numele de Corkcicle One, pour). Stocați Corkcicle în congelator, răsturnați gheața BPA cu gheață, apoi aruncați sticla, turnați puțin pentru degustare și fixați-vă în accesoriul înghețat. Va începe imediat să răcească vinul, răcind de sus în jos și păstrându-l înghețat timp de o oră, fără să-l udă. Spre deosebire de soluția de tip "bottle-in-freezer", care face în general vinul de gheață literală și o găleată de gheață, care este o mizerie uriașă și ocupă prea mult spațiu, Corkcicle este minim invaziv pe partea de depozitare și ușor de utilizat. Am descoperit că Corkcicle este deosebit de util pentru picnicuri și festivități în aer liber, unde vinul poate trece rapid de la ieftin, dar răcoritor la cald și sălbatic.

Alte produse pentru a vă face gustul vinului mai bun (care stăm în spatele)

Charles Viancin Verde Silicon Lilypad Vin Cork

Această plută siliconică, potrivit scriitoarei Rachel Khong (care a găsit-o pe ea la o vânzare în garaj), îi permite să păstreze vinul în frigider de partea sa.

Bormioli Rocco Bodega Tumbler Mini Ochelari, 7.5 Uncii, Set de 12

Cupa fondatorului Jo Joanna Goddard nu poate trăi fără aceste pahare. Ea ne-a spus: "De fiecare dată când soțul meu și cu mine beau vin de la aceste ochelari acasă, mă simt ca și cum am fi transportat la un mic bar din Barcelona. Sunt fermecătoare, ușoare și te simți bine în mâna ta. Ele sunt versatile pentru orice fel de ocazie. Întotdeauna le scoatem atunci când prietenii se opresc și copiii noștri beau și apă de la ei. "

Cadă de cadă din lemn de teak

Pentru sortarea Cabinei în cadă.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.