alegerea editorilor

Dacă cumpărați un lucru astăzi, faceți-i un Vitamix Blender (este pe vînzare din nou)

Anonim

Am lansat inițial acest lucru pe Cyber ​​Monday , dar această afacere este acum înapoi încă din nou la timp pentru cumpărături de vacanță. Cumpără-l acum și va veni la timp pentru Crăciun. Mai jos, scriitorul Maxine Builder pe blender-ul preferat.

Vitamix 5200 Blender, negru

În ciuda faptului că mixerele Vitamix apar adesea pe listele de dorințe ale bucătarilor profesioniști și sunt iubite de recenzori, de mult timp am fost sceptic că au meritat prețul, care se poate apropia cu ușurință de 600 de dolari. Apoi am folosit de fapt un mixer Vitamix - am avut unul în bucătăria de test la ultimul meu loc de muncă - și am devenit pe deplin un convertit. Blenderul a fost mult mai puternic decât mi-am imaginat că ar fi, și a preluat cu ușurință orice sarcină pe care o arunc la ea, fie că făceam un lapte de mătase netedă, cu Lucky Charms, fie licăriam o combinație urâtă de ananas, pudră de meci, suc de portocale țelină în timpul unei runde de 40 de minute de ruletă smoothie pe Facebook Live.

Și dacă un Vitamix poate să pulverizeze țelina, cu toată acea celuloză bombată, fără a sări peste un bătăuș, nu există nimic care să nu poată face. De aceea a fost pe lista mea de dorințe de atunci. Deci, daca v-ati gandit la imbunatatirea mixerului sau daca aveti un iubit care este la fel de obsedat de a face lapte de cacao de cacao ca mine, aceasta zi de Cyber ​​este o zi buna pentru a obtine pentru ca Vitamix 5200 Blender este in vanzare la Amazon pentru 299 dolari, 46 la sută din prețul său regulat de 550 dolari.

Mentiuni onorabile

Blendtec Total Blender Classic

Dacă 300 $ sunt încă prea mult pentru a cheltui pe un blender, luați în considerare obținerea Blendtec Total Blender Classic, aflată în prezent la vânzare pentru 190 USD. Un reviewer la Amazon, care a fost inițial uimit de prețul inițial, a scris: "După trei ani de utilizare a acestuia tot timpul, de la băuturi până la tamales, am găsit acest produs ca fiind cea mai bună investiție, dolar pentru dolar, făcut."

Instant Pot DUO Plus 6-Quart 9-în-1 Multi-utilizare aragaz de presiune programabile

Vorbind de gadget-uri de bucătărie cu o urmă de cultlike, versiunea deluxe a șase-quart Instant Pot este, de asemenea, în vânzare pe Amazon pentru Cyber ​​luni.

Staub Cast Iron 4-Quart rotund Cocotte - Cherry

Dacă vă întrebați ce să obțineți un bucătar de casă care este obsedat de îngheț, luați în considerare o cocotă de smalț, ideală pentru prepararea unor mici loturi de vin fiert sau pentru coacerea de scorțișoară. Acest vas din fontă de 4 litri vine și în negru mat, dacă nu vă place smaltul roșu strălucitor, pentru același preț de 33 de procente.

BucătărieAid Classic Series 4.5-Quart Tilt-Head Mixer, alb

O versiune mai mică a mixerului KitchenAid, mult râvnit, se află la vânzare la Walmart pentru mai puțin decât prețul unui KitchenAid Artisan Mini.