alegerea editorilor

Dacă aveți de gând să cumpărați un lucru astăzi, faceți-i de mână Makt Tote Bag

Anonim

Știm că Luni Cyber poate fi copleșitoare, astfel încât, în scopul de a vă economisi timp cu doar tranzacțiile pe care le-ați dori de fapt, editorii noștri vor alege fiecare doar un lucru mare discont (bine, plus câteva mențiuni onorabile) pe care ar trebui să cheltuiți cu adevărat banii. Mai jos, redactorul adjunct Jason Chen pe geanta lui preferată.

Unul dintre prietenii mei mi-a trimis un e-mail cu o întrebare: "Am o mică criză în privința faptului că am 32 de ani și încă mai port computerul pentru a lucra într-un rucsac. Aveți idei bune pentru o geantă rece pe care ar trebui să o cumpăr? "Ei bine, bineînțeles că am făcut-o. Am scris despre unul.

Dar mi sa părut leneș să arunc doar o recomandare pentru ceva despre care am vorbit deja în mod public, așa că am săpat în alte opțiuni. Totes Filson este frumos și accesibil, chiar dacă nu are un sistem eficient de închidere. Mismo este interesant, deși este un mic și scump. Cu cat m-am gandit mai mult la asta, cu atat mai ezitant am fost sa lovesc sa trimit raspunsul meu - adevarul e ca nu pot recomanda nicio punga, dar macar tote, mai ales acum ca este de 20 la suta (si practic nu e niciodata vânzare).

Tot ce am spus despre el cu luni și luni în urmă este încă adevărat - este dimensiunea perfectă atât pe umăr, cât și în afara - și cu timpul am venit să descopăr cât de special este să ai un adult în vârstă, nu-ți este frică a folosi. Mi-am cumpărat Big-Boy Gags înainte, cu pietre din piele orbită sau de piele de căprioară pe care le-aș lăsa acasă în zilele ploioase sau o strângeți între genunchi într-un tren aglomerat pentru a vă îngrijora praful de metrou. Atât de frumos ca geanta Makr, nu este prețios. O să-l arunc în portbagajul unei mașini, să-l arunc peste umăr atunci când se toarnă sau, da, să-l las la picioare pe tren. Îmi place în negru, dar tu (sau prietenii tăi cu mici crize) ți-ar plăcea tutunul sau tot felul de măsline.

Macr pânză și piele Fold Weekender revizuit

Menționare onorabilă

UE Boom 2

Până acum, ați auzit tot ce trebuie spus despre difuzorul UE Boom 2 (că are o sarcină, are un sunet de 360 ​​de grade, se îmbracă bine pentru călătorie și este favorit de Barbara Corcoran), așa că voi spune că este de 32% oprit și merită foarte mult.