vă rugăm consultați

Introducerea noului nostru coleg de strategie pentru cumpărături ... Wendi McLendon-Covey

Anonim

Soluții de depozitare, ajutoare pentru somn și echipamente de călătorie.

Wendi McLendon-Covey nu este doar un comedian și interpret. Așa cum am descoperit în ea, ceea ce nu pot trăi fără, este și un cumpărător inteligent. Acum, Goldbergs, Domnisoara de onoare, și Reno 911! actrita este, de asemenea, un cronicar strategist, abordând întrebările dvs. arzătoare despre cum să cumpărați și de unde să-l cumpărați. Bine ați venit la draga Wendi Mc-C .

Aveți o întrebare pentru Wendi "

Dragă Wendi,
Situația mea de depozitare în baie este o mizerie; un mic cabinet de medicamente și nu prea mult spațiu pentru nimic altceva. Aveți idei de stocare care nu sunt complet ascunse?

Hmm.

aceasta este una dificilă, deoarece soluția greșită de depozitare într-o baie mică vă va face să vă simțiți ca și cum pereții se vor închide înăuntrul vostru. Ce zici de instalarea unor rafturi plutitoare de mică adâncime cu coșuri pentru a ascunde dezordinea?

Lavalley Traditional Crown Turning Floating Raft

Wayfair are rafturi răcoroase în aproape fiecare punct de preț. Puteți încerca ceva foarte tradițional și subevaluat ca acestea.

Laurel Turnătorie Modern Farmhouse Meriweather Postul plutitoare manual

Dacă preferați ceva mai rustic, există și unul care are o calitate neterminată.

Dar să zicem că cauți altceva decât rafturi plutitoare. Să vorbim despre coșuri de depozitare. Întotdeauna am noroc la Target cu accesorii de casă de Threshold, pe care le poți obține atât în ​​răchită, cât și în fir. Cred că cel mai bun efect este atunci când aveți un amestec de ambele.

Threshold Wicker Folio Bin - Dark Global Brown

Recent am cumpărat câteva coșuri lungi și înguste de diferite adâncimi; unul suficient de înalt pentru a-mi păstra produsele de păr, una superficială pentru a ține periile de păr și câteva altele pentru accesoriile mici pe care aș vrea să le păstrez.

Praf Wicker Media Bin Dark Brown

Pragul de depozitare decorativ pentru depozitare decorativ

Aș spune să începeți cu cât de puțini credeți că veți avea nevoie și să construiți în jurul valorii de asta (veți fi surprins de cât de mulți veți ajunge în final). Organizarea fericită!

Dragă Wendi,
Care sunt cele mai bune haine respirabile de purtat pe zborurile lungi pentru a fi confortabile, dar nu și pentru ele? Mă găsesc călătorind foarte recent, dar purtarea de blugi nu este chiar situația ideală într-un zbor transatlantic!

Jeans într-un zbor transatlantic ?! Sună ca o tortură pură pentru mine. Știm cu toții importanța căutării trase la bordul aeroportului, deoarece, hai să ne confruntăm cu asta: Ești tratat mai bine și șansa ta de a face upgrade este mai mare atunci când ești bine îmbrăcat. Dar, bineînțeles, și confortul este important, iar eu personal sunt paranoic în ceea ce privește obținerea de vene varicoase din zborurile lungi, așa că am mereu șosete și jambiere de compresie când zbor.

Spanx Faux piele Moto Leggings

Iată o soluție bună pentru a rezolva ambele probleme: moto-leggings de la Spanx, care sunt atât de confortabile, de fapt elegante (strălucirea pe fașă- pardoseală le dă un astfel de aspect rocker) și menținerea lichidului de la adunarea la glezne și vițeii pe zborurile lungi. Aruncați-l cu cizme și cu un pulover confortabil și veți ajunge la destinația dvs. arătând elegant, evitând în același timp tromboza venoasă profundă.

Dragă Wendi,
În ultimii ani, am folosit valiza negricioasă a tatălui meu, Tumi, ca a mea și îmi place. Este mărimea potrivită, nu prea grea și arată elegant. Dar acum, tatăl meu își dorește să se întoarcă înapoi, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpăr un nou purtător și, deși îl iubesc pe Tumi, nu cheltui o chirie de jumătate de lună pe o nouă valiză. Orice recomandări?

Sunt ca tine - nu am nici un interes să cheltuiesc o monetărie pe bagaje. De fapt, eram foarte zgomotos la bagajele de la aeroportul Reagan de un coleg de actor despre un an în urmă, despre care nu m-am interesat (deși, da, valiza mea era puțin pe partea slabă).

Departe de Carry-on

Din fericire, Away a rezolvat problema unor bagaje stilate la prețuri accesibile. Bagajele sunt indestructibile, cu o mulțime de culori și, desigur, acele porturi USB minunate, astfel încât să puteți încărca telefonul cu valiza. Cea mai bună parte este că au o perioadă de probă de 100 de zile în cazul în care vă schimbați și mintea. Încercați, știți că vă place. Calatorii sigure.

Dragă Wendi,
Prietenul meu snoreste, ceea ce mi-ar face greu sa stau adormit. De când sunteți un fost insomniac , aveți vreo sfat despre lucrurile pe care le pot folosi pentru al bloca?

În primul rând, prietenul tău a văzut vreodată un doctor despre sforăitul lui? Pentru că ar putea avea apnee în somn, care nu este ceva pe care vrei să-l ignori. Soțul meu obișnuia să sforăie ca un urs de desene animate. Medicul său a comandat un studiu de somn și am aflat cât de des de fapt a oprit REȚINAREA în somn. Acum, are o mașină CPAP, iar sforăitul nu mai este o problemă. (Știu că nu este o propunere "sexy", dar nici nu este sforăit). Oricum, când eram insomniac, unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a-mi liniști mintea era să asculte CD-urile de meditație.

Dream Snoozeberry de apă de vis, somn și relaxare Shots, patru 2.5 Oz Shots

Acum, datorită YouTube, puteți face playlisturi de meditații ghidate, muzică de somn, zgomote ale creierului etc. Experimentați-le cu acestea și vedeți dacă lucrează pentru dvs. Combinați-o cu Dream Water, ceva despre care am menționat mai devreme și pun pariu că, în cel mai scurt timp, prietenul tău va începe să se plângă de sforăitul tău.