acest lucru este incredibil

Sosetele invizibile care îmi păstrează picioarele

Anonim

Spre deosebire de șosetele obișnuite care nu apar, acestea stau de fapt.

Probabil nu ați gândit niciodată cât de puțin pofticios picioarele pot mirosi la sfârșitul unei lungi zile de filmare, ci ca un designer de costume care lucrează la Hollywood, sunt puțin prea familiarizat cu acest miros particular. Nu sunt doar actori de sex masculin care suferă de picior funk - de cele mai multe ori nu sunt doamne cu picioare goale în pompe sau apartamente ale căror pantofi sunt cei mai răi infractori. Chilotul ajută - dar nu elimină complet problema.

Acolo se găsesc șosete Keysocks - șosete de genunchi care nu apar în genunchi. Ca o pereche de pedeuri pentru steroizi, acestea sunt menite să acopere degetele de la picioare, fundul picioarelor, tocurile și vițeii, în timp ce totuși părăsesc vârful piciorului și glezna expusă. Asta inseamna ca le poti purta sub blugi sau pantaloni cu tocuri inalte, mocasine, oxfords, apartamente de balet sau chiar Toms (in serios, te-ai intors in ultima vreme?) Si absolut nimeni nu va fi mai intelept. Nu numai că sudoarea și mirosul sunt tăiate la jumătate (Keysock-urile sunt fabricate cu 80% Coolmax Polyester, o țesătură tehnică de fabricare a umezelii inventată de DuPont), dar degetele de la picioare, de asemenea, rămân dureroase când purtați blugi în timpul iernii.

Purtați-le cu tocuri, espadrille sau apartamente.

Keysocks genunchi ridicat nu arată șosete

Pentru mine, Keysocks sunt la îndemână pentru că nu-mi dau seama de picioarele goale în pantofi (plus, pielea foarte mică îmi atinge călcâiul, un blister începe să se formeze spontan) și șosetele regulate, care nu sunt spectaculoase, sus scârțâit sub degetele de la picioare. Din moment ce Keysocks sunt ancorate în jurul vițeilor, ele rămân în picioare indiferent de ce - și pot regla cu ușurință gaura pentru a se potrivi cu cantitatea mea personală de scindare a picioarelor.

Disponibile în greutăți multiple pentru îmbrăcăminte de iarnă, de primăvară, de vară sau de toamnă, Keysock-urile au făcut o mare dentare în cantitatea de transpirație pe care o ocup cu set. De asemenea, ele vin în lățimi largi de vițeli, astfel încât picioarele ramurii și vițeii de putere se pot bucura, deopotrivă, de picioarele calde, uscate și complet murdare.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

YogaToes a întărit-o pe tot ce mi-a fost frică de Bunions

Legate de

Cele mai bune pantofi de călătorie: Hers and Edition

Legate de

Cel mai bun picior de picioare este japonez și numit picior pentru copii