Eu nu sunt un profesionist. doar nebun.

Dispozitivul coreean de frumusețe care mi-a informat pielea a fost în realitate uscat

Anonim

Autorul și dispozitivul lui Wayskin.

Da, Jocurile Olimpice sunt în plină desfășurare în Pyeongchang și, cu toate faptele de îndemânare și viteză și artă, expuse în Coreea de Sud, se simte acum un moment potrivit pentru a sărbători toate lucrurile încântătoare care au apărut în țară. De la produse de frumusețe miraculoase și gustări de dependență la electronice Ultra HD și la cele mai bune mănuși de spălat vase din lume . Bine ați venit la săptămâna Made in Korea.

Buzz în jurul gadget-urilor și dispozitivelor de frumusețe tind să vină și să meargă repede - articolele se scriu, mesajele sponsorizate apar pe linia dvs. de timp, YouTubers le folosiți o dată într-un tutorial și apoi dispăreau. Am presupus că acest lucru ar fi cazul cu Wayskin, un analizor de piele coreean care calculează nivelul de umiditate al pielii și trimite rezultatele către telefon prin Bluetooth. Dar se pare că m-am înșelat. Am observat mai întâi Wayskin în urmă cu un an și am continuat să observ că apare în jurul paginii mele de explorare și în grupurile mele de discuții de atunci. Spre deosebire de alte tehnologii de înfrumusețare - cum ar fi peria Clarisonic sau NuFace - Wayskin este un dispozitiv de măsurare, spunându-vă imediat cât de bine produsele dvs. vă hidratează pielea.

Am fost ezitant să încerc gadgetul din mai multe motive. Pentru unul, acesta se vinde cu 80 de dolari, și dacă nu îl testezi la un contor de frumusețe (ceva pe care nu l-am reușit niciodată în ciuda faptului că îl căutam activ), nu există nicio modalitate de a le testa înainte de a cumpăra. Site-ul Wayskin susține că dispozitivul vă va urmări nivelul de umiditate - dar nu face o treabă bună de a-și descompune definiția de umiditate - ceea ce ma lăsat sceptic în privința faptului dacă Wayskin ar putea să diferențieze uleiurile din zonele T de frumos, de umiditate roșie.

Dar în această iarnă, pe măsură ce pielea mea de iarnă uscată și crăpată a intrat în vigoare, m-am gândit la Wayskin și, în cele din urmă, mi-am dat seama. Am folosit dispozitivul în fiecare zi timp de o săptămână, monitorizând nivelurile de umiditate ale pielii mele înainte și după aplicarea mai multor hidratante de zi cu zi cele mai de încredere și am înregistrat rezultatele pentru tine mai jos.

Wayskin Skin Analyzer

Ziua 1

Klairs Cremă de iluminare cu cremă

Prima dată când am folosit Wayskin, a fost ora 15 și singurul lucru de pe pielea mea a fost crema mea Klairs Blemish Supple - o cremă B nouă pe care o prietenă mi-a sugerat-o pentru o acoperire ușoară și o reducere a roșii care, subtilă strălucire a pielii.

Rezultatele Wayskin

Am arătat mai strălucitoare, dar rezultatele testului meu au fost de 31%, ceea ce înseamnă "foarte uscat". Desigur, am constatat că este puțin deranjant. Dar m-am gândit că, ținând cont de climatul extrem de încălzit al biroului meu și de slapdash-ul, rutina de îngrijire a pielii tardive pe care am făcut-o în dimineața asta, nu a fost atât de rău.

Ziua 3

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Mi-am pus cererea de seară obișnuită de Cosrx melc mucin.

Klairs Cremă de calmare albastră de la miezul nopții

Urmat de crema calmantă Klairs. Apoi am așteptat câteva ore și l-am încercat din nou pe Wayskin.

cu cod: KLAIRS20

Rezultatele Wayskin

Pielea mea sa inregistrat la 64% - "normal". Nu la fel de mare ca mi-as fi sperat - am fost intotdeauna sigur ca acestea erau unele dintre produsele mele cele mai hidratante - dar cu siguranta o imbunatatire fata de procentajul anterior al pielii goale.

Ziua 5

Banila Co Clean It Zero Clasic

După zilele de folosire a mucinei de melc și a cremelor Klairs Midnight Calming dimineața și seara și cu apă obsesivă, am fost frustrat să găsesc că procentul meu a rămas la fel același - eram blocat în gama "normală" de 62-65 la sută. În acest moment, speram să-mi dau seama cum să-mi obțin procentul peste media, așa că am decis să încorporez câteva produse diferite în rutina mea pentru a vedea dacă acestea ar putea să mă ajute drastic să-mi umezesc pielea. În rutina mea de seară, am mers greu: am început cu Clean It Zero.

SK-II Facial Tratament Essence

Am urmat-o cu esența SK-II Facial Treatment Essence.

Benton Snail Bee Pachet de conținut masc mare, 10 conte

Apoi mi-am pus masca Benton Snail Bee Mask.

Cosrx Cremă intensivă cu acid hialuronic

În cele din urmă, mi-am pus pe Cosrx Crema intensivă a acidului hialuronic.

Rezultatele Wayskin

Spre surprinderea mea, în dimineața următoare (de obicei, cea mai uscată perioadă a zilei), pielea mea era de 72%. După zilele de rutină obișnuită, menținându-mi starea de umiditate a pielii, am fost uimit de aceste rezultate.

Ziua 7

Cosrx Low pH Demachiant pentru curățarea gheții de dimineață

Într-o sâmbătă dimineață, cu un timp suplimentar pentru a-mi da pielea, m-am decis să fac totul cu rutina mea pentru a vedea cum unele dintre produsele pe care de obicei nu am timp să le includ în rutina mea de zi cu zi, My Wayskin. Mi-am spalat fata cu Cosrx's Good Morning cleanser, apoi pian-ed (cand apuca un produs in pielea ta ca si cum ai apucat cheile de pian) pe mucina melcului.

LJHGrow Hyal B5 Ampule

De asemenea, am reușit să folosesc unele Ambulanțe Grow Hyal B5.

Asigurați-P: rem Mască dublă de întărire a straturilor

Am terminat prin lovitura pe masca miraculoasă de vindecare Double Effect.

Rezultatele Wayskin

Când am testat pomeții de pe fața mea, am avut un nivel de hidratare de 80%, cel mai mare pe care l-am avut toată săptămâna. Am fost pardosit! Și în timp ce sunt convinsă că masca dublă a avut multe de-a face cu asta, mai bine credeți că am urmat cu meticulozitate această rutină câteva zile după aceea.

Gândurile finale

După o săptămână de verificare atentă a eficacității rutinei de zi cu zi cu Wayskin, m-am simțit convins de valoarea dispozitivului și am impresionat de capacitatea mea de a forța o tendință ascendentă la nivelurile mele de umiditate. Folosind-o într-adevăr ma forțat să mă gândesc cât de hidratantă sunt produsele mele de zi cu zi. Tocmai am găsit dispozitivul într-adevăr, foarte distractiv de utilizat - după ce am dedicat atât de mult timp lucrului pe îmbunătățirea pieții mele, există ceva deosebit de satisfăcător și de recompensat în privința rezultatelor și numerelor pseudoscientifică care îmi spun cât de bine fac. Este foarte drăguță - arată cam ca un gogoș robot - și îmi place să-i duc în geantă pentru a scoate și a arăta oameni.

Voi spune însă că, în ziua a șaptea a experimentului meu - după ce mi-am dat seama de experiența mea - am testat Wayskin pe pieptul prietenului meu și pielea ei întunecată și roșie a primit 10% "foarte uscat, caută un tratament imediat"! Cu siguranta m-am stricat si m-am lasat cu unele indoieli cu privire la precizia lui Wayskin. Așadar, lucrurile mele: Deși lucrurile s-ar putea să nu fie întotdeauna de 100 de procente corecte, mi-am dat seama că este foarte util pentru verificarea piețelor mele și a produselor extrem de uscate. Și literalmente nu pot să aștept să o încerc în timp ce în aer.

Wayskin Skin Analyzer