afacerea zilei

Lena Dunham preferate Facial Cleansing Wipes sunt 50 la sută oprit

Anonim

"De asemenea, mi sa spus că le folosesc în axile mele."

Curăță-te de Lauren Napier Șervețele de curățare a feței - 50 de conte

Lena Dunham ne-a povestit despre dragostea ei pentru servetele de curățare ale lui Lauren Napier din iulie. Iată ce a spus: "Îmi place orice este o scurtătură pentru a fi curat. Nu vreau să fac așa ceva; Nu vreau să-mi spăl fața. Când filmăm, nu mă pot aștepta să ajung acasă la ora 11 și să fac o curățare completă a feței. Dar pot să- mi șterg prostia de pe fața mea până când este roșu aprins cu aceste șervețele delicioase de curățare naturală. Ei vin într-un pachet șic mic negru și le țin în geantă. Îmi place că este fondată de această femeie care are un Instagram cu adevărat drăguț și sexy - mă face să simt că fac parte dintr-o mișcare întreagă "Nu vreau să-mi spăl fața". De asemenea, mi sa spus că le folosesc în axile mele.

În acest moment, un pachet de 50 de euro, care de obicei costă 40 de dolari, este în vânzare pentru 20 de dolari, care funcționează la 40 de cenți pe minut.

Actualizare: vândut! Puteți cumpăra prețul integral aici. Și aici există o grămadă de alte produse de frumusețe de lux de la super-vânzare la Linia de acum, inclusiv Colbert MD's Illumino Face Oil, Nourish Eye Cream, Cremă Cremă de Ochi și Îndepărtare Purificatoare de Echilibru; și Baie de Bubble pentru Slăbiciune Susanne Kaufmann și Kit de călătorie hidratantă pentru față.