micro vânzări

O mulțime de produse de alegere a pielii "Paula-Perfecting" sunt în vânzare

Anonim

Alegerea Paula - așa-numitul brand de îngrijire a pielii Cosmetics and Culty, care a devenit un favorit perene aici, la Strat și peste la Cut, are o vânzare rară de 15% pe aproape totul de la Dermstore. Acestea includ serurile sale hipopolitice BHA și AHA și chiar și unele dintre cele mai colorate agitatoare ale brandului, deci este un moment plăcut să reîncărcați cele mai mari hituri. Aici, o editare a unor chestii ale lui Paula's Choice pe care le iubim.

Paula Choice Skin Perfecting 2% Exfoliant lichid BHA

În primul rând, există cel mai bine vândut produs Paula's Choice: această loțiune exfoliantă BHA, care este un favorit de tot ce-i aparține personalului Cut pentru abilitățile sale de combatere a acneei, de purificare a porilor. Fostul editor de frumusețe Cut Ashley Weatherford spune că este atât de bun, încât merită o stea proprie în sala de faimă a faimosului.

Paula's Choice Peptide Booster

Dacă doriți doar un pic de ceva pentru strângere, plumping, și strălucirea pielii, acest rapel peptide este chestii. Cut scriitor Shannon Barbour spune să-l considere "ca o lovitură pentru îngrijirea pielii dumneavoastră" pentru a trata o cicatrice rău sau o ridura deosebit de proeminent.

Alegerea Paula RESIST Tratament avansat de rafinare a porilor 4% BHA

Și dacă aveți nevoie să faceți o notă din versiunea de 2 procente a tratamentului cu BHA, există această versiune cu acid salicilic de 4 procente pe care Weatherford o recomandă în special pentru acnea.

Alegerea pielii de la Paula Perfecting 8% Loțiune AHA

Sau, această loțiune AHA de 8% AHA (care folosește acidul glicolic pentru a exfolia). Weatherford îl folosește în fiecare zi și o acordă pentru pielea ei neplăcută: "Picăturile ocazionale de pe fața mea nu lasă niciodată o cicatrice; proprietatea umectantă a acidului glicolic atrage umiditatea și face pielea mea să pară constantă de roșu. "

Alegerea pieii Alegerea Paula ALE Gel Exfoliant 8%

AHA de opt procente este de asemenea disponibilă sub formă de gel, care este o consistență ușor mai groasă care se usucă până la un finisaj mat (mergeți pentru loțiunea lichidă, totuși, dacă doriți să-l stratați sub seruri).

Paula's Choice C15 Super Booster

Pentru hiperpigmentare, ne place și acest puternic C15 super-booster, care este aceeași formulă ca un alt seric (mai scump) al vitaminei C. Pentru a nu te face prea stiintifica, Weatherford isi explica avantajele astfel: "Combinatia dintre vitamina E si acidul ferulic stabilizeaza in mod tipic vitamina C (energia vitaminei C slabeste atunci cand este expusa la lumina si aerul) si cresc capacitatea de iluminare a vitamina C de la patru ori la opt ori. "

Alegerea pielii Alegerea pielii de la Paula arată 10% AHA

Aici, o lotiune de corp netezitoare care se exfoliaza cu acid glicolic, pe care Weatherford o sugereaza pentru persoanele care au keratoza pilaris.

Alegerea Paula's 10% Niacinamide Booster

Pentru cei dintre noi cu picioarele și ridurile cioară, niacinamida (o formă de vitamină B3) poate fi utilă ca un anti-ager pentru strângerea pielii. Weatherford îl recomandă și pentru tonul pielii de seară: "Nu veți observa un efect peste noapte, dar o dați câteva săptămâni și veți avea parte de o piele nebună și netedă și veți deveni o persoană cu pori mici".

Paula's Choice ultra-ușoară fluid de maturare zilnică SPF 30

Și un memento blând că protecția solară este deosebit de importantă de a utiliza în fiecare zi, dacă sunteți dabbling cu oricare dintre acizii de mai sus. Iată un produs de protecție solară zilnic pe care Weatherford îl spune că este suficient de lichid pentru a nu se simți ca o mască uluitoare și suficient de ușoară încât să nu arunce un luciu gras pe piele.