micro vânzări

Atât de multe lucruri pe care le iubim sunt în vânzare la Dermstore chiar acum

Anonim

Vom renunța la chase - Dermstore are vânzările sale semi-anuale de Prieteni și Familie, iar multe lucruri minunate (nu totul, dar o mulțime) sunt în vânzare cu 20% mai puțin. Asta include uleiurile de curățare DHC pe care scriitorul nostru de frumusețe Rio Viera-Newton îl iubește, o cremă Eve Lom zit pe care Cut-ul este nebunesc și (DA) Sunday Riley. Doar introduceți codul FRIEND la checkout pentru a marca discountul - este pe până pe 12 octombrie. Asigurați-vă că ați verificat cele mai bune oferte de Ziua Columbus am găsit, de asemenea.

skyn ISLANDA Hydro Cool Firming Eye Geluri

Scriitorul nostru de frumusețe Rio Viera-Newton a încercat aceste geluri de răcire și sa îndrăgostit: "Pentru o fată care a încercat o mulțime de tratamente oculare, înseamnă foarte mult când spun că sunt într-adevăr, într-adevăr, în aceste patch-uri de ochi. Deoarece coerența majorității plasturelor de ochi, inclusiv a patch-urilor mele de aur de aur, este un fel de gelatină alunecoasă, ei tind să alunece în jur și mă simt nevoit să le readapt pe fiecare câteva minute. Cu toate acestea, aceste patch-uri de la Skyn ​​Island sunt mai mult de o textura autocolantă. Atunci când le puneți pe ei, ei rămân în picioare .

cu cod: FRIEND

DHC Deep Cleansing Oil

Un altul recomandat de Rio: "Acest favorit de aur poate fi gasit in aproape toate magazinele de medicina japoneza, iar oamenii raves despre asta in chat-ul meu de grup de ingrijire a pielii (da, prietenii mei si am un chat de grup despre ingrijirea pielii). Încredere în grupul de chat: Prietenii mei m-au asigurat că chestiile astea sunt o necesitate dacă blackheads sunt o problemă pentru tine. "

cu cod: FRIEND

Primul ajutor de frumusețe Ultra Repair Moisturizer pentru față

Un alt favorit dermatolog pentru pielea predispusa la eczeme ca "contine fulgi de fulgi coloidali pentru inflamatiile calmante si pielea mancarii, untul de shea pentru a proteja bariera naturala a pielii si ceramidele".

cu cod: FRIEND

EVE LOM Dynaspot

Potrivit directorului frumuseții Cut Kathleen Hou: "În ceea ce mă privește, Eve Lom Dynaspot este singura cremă de pimp care merită folosită. Este o versiune mai puțin furioasă și mai zenică a unei cremă de pimple, care nu este mai puțin eficientă, care conține ulei de arbore de ceai și acid salicilic, care se calmează pete. Cred că sunt pe al treilea tub.

cu cod: FRIEND

Dr. Dennis Gross Ingrijire a pielii Alpha Beta Universal Daily Peel - Pachete

O coajă clasică cultă zilnică pe care o puteți arunca în kitul Dopp și vă puteți uita în timp ce călătoriți.

cu cod: FRIEND

Alegerea Paula's PERFECTING 2% Exfoliant lichid BHA

Dacă nu ați auzit tot ceea ce am spus despre produsul Paula cel mai bine vândut de acest punct, renunțăm.

cu cod: FRIEND

Herbivore Botanicals Coco Rose Balsam de ulei de cocos pentru buze

Un balsam de buze roz de culoare roșie, cu cea mai mică atingere de culoare.

cu cod: FRIEND

Herbivore Botanicals Blue Tansy Mască

Masca extrem de calmantă, iubită de bărbați, cu piele strălucitoare.

cu cod: FRIEND

Duminica Riley GOOD GENES All-In-One tratament cu acid lactic

Fostul redactor de frumusețe Cut Ashley Weatherford are o rutină de frumusețe intensă și se jură pe tratamentul de duminică de la Riley Good Genes pentru a-și face pielea "strălucind instantaneu".

Alegerea Paula's Skin PERFECTING Loțiune AHA de 8%

O altă clasică Paula's Choice, pe care nu o poate păstra în stoc.

cu cod: FRIEND

Bioderma Sensibio H2O

Rio de apă micelară preferată pentru eliminarea tuturor acelor bucăți de machiaj.

cu cod: FRIEND

ORA Microneedle Sistem de derulare dermală pentru ochi 0.5mm - Purple / Negru

Rio folosește unul din acești micuți pentru a-și prăji fața plină de găuri microscopice pentru a promova vindecarea și a diminua petele întunecate: "Arăta ca o umbră constantă pe bărbie și acum abia o observați, chiar dacă nu sunt Purtând machiaj. Alți prieteni au raportat o schimbare nebună în umflarea pielii - că derma-rularea în esența suplimentară dintr-o mască de colagen a întins pielea la nivelul următor al copilului. "

cu cod: FRIEND

ORA Gold Deluxe Microneedle Sistem Dermic Roller 0, 25mm - GOLD

Dacă sunteți un începător pentru derma rulant, acesta are ace mai mici pentru prick-uri mai puțin agresive - plus, este de aur.

cu cod: FRIEND

Duminica Riley UFO Ultra-Clarifying acnee tratamentul fata de ulei

Rio sa bazat pe acest lucru pentru a-și clarifica acneea când sa aprins chiar înainte de nunta sorei ei.

cu cod: FRIEND

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Raiul numarul unu, esenta puterii de mucina a melcului ("Un produs cu adevarat schimbator de piele"), care este deja accesibil, dar acum si mai ieftin.

cu cod: FRIEND