crede-mă că ar trebui să știu

Tricotajele de umiditate (și non-mirositoare) pe care le folosesc pentru antrenamente

Anonim

Autorul în cămașa lui Columbia.

Dacă vei alerga când va fi fierbinte, sau chiar dacă vei transpira pe o banda de alergat, trebuie să poarte tricourile potrivite. Orice alergător care are kilometri în bumbac, știe despre ce vorbesc - teuurile de bumbac se înmoaie rapid și uscat lent, miros în timp ce sunt ude, și dacă lucrați în ele de prea multe ori, acel miros nu va ieși niciodată indiferent cât de mult încercați să-l curățați.

Dar, cu o cămașă care funcționează corect, din materiale de evaporare rapidă, veți rămâne rece și uscat (sau la fel de răcoros și uscat cât puteți). În zilele cele mai fierbinți, au mai degrabă sens decât să nu ieșiți fără tricou, nu doar să vă mențineți mai rece, dar și să vă protejați de soare. Acestea sunt cele cinci cămăși de rulare pe care le rotesc toată toamna și toată toamna.

Cămașa mea

Columbia bărbați Titan Ultra Short Sleeve Shirt

Eu am trei Columbia Sportswear Titan Ultra T-shirts, iar cand e cald, sunt mersul meu pentru joguri de cartier sau trasee mai scurte. Are o senzație moale, netedă, care este confortabilă de îndată ce o puneți pe ea și rămâne așa chiar și atunci când sunteți fierbinte și transpirat câteva mile în jos. Materialul său de poliester cu 86% poliester, 14% elastan, nu este lipicios, chiar dacă corpul se încălzește și se transpiră, iar tratamentul antimicrobian reduce mirosul chiar și pe perioade lungi de timp. Tricoul fâcâie o mulțime de sudoare și se usucă relativ repede, astfel încât numai o zonă în formă de V sub gâtul meu tinde să se satureze. Acesta este favoritul meu.

Cămașa de mână pe care o port în cele mai fierbinți zile

RAB Merino + 120 cu maneci scurte

Există un motiv pentru care Rab Merino 120 este cea mai bună cămașă pentru cele mai fierbinți zile: tehnologia 37.5, așa-numita deoarece este presupusa temperatură a corpului uman în timpul exercițiului (37, 5 grade Celsius). Mineralele din nucă de cocos și cenușă vulcanică sunt topite cu amestecul de țesături din poliester și lână merinos pentru a extrage umezeala departe de corp și a absorbi căldura infraroșie a corpului, care nu numai că vă păstrează mai rece, dar și accelerează uscarea îmbrăcămintei. Când alerg purtând această cămașă, jur că mă simt mai rece de fiecare dată și nu cred că este puterea sugestiei. Rețineți că tricoul are de asemenea un miros vag după sunete după lungi runde, dar pentru asta sunt mașinile de spălat.

Cămașa de alergare pe care o port pentru soarele extrem

Baleaf bărbați Cool Running antrenament cu maneca lunga T-shirt

S-ar putea părea contraintuitiv să purtați o cămașă cu mânecă lungă într-o zi fierbinte, dar pentru călătorii mai lungi când soarele bate în jos nemilos, acoperirea adăugată cămașă Baleaf Cool Running îmi oferă brațele întotdeauna binevenite. De asemenea, apreciez tivul larg al spatelui, care îmi păstrează și spatele inferior protejat împotriva soarelui. Deoarece cămașa este făcută dintr-un amestec de poliester ușor și spandex care evită sudoarea în timp ce menține respirația, nu vă va menține mult mai cald decât un tricou cu mânecă scurtă. Este, de asemenea, un strat solid de bază termică pentru vreme rece.

Cămașa pe care o port pentru sprint

Sub armura pentru bărbați Threadborne Streaker Singlet

Pentru a fi sincer, nu îmi place foarte mult să alerg în tricouri fără mâneci deoarece se simt puțin amuzante, dar sunt momente în care îmi place să îmi pun bocancii de tricoturi subțire pentru sprint. Când fac cursuri de pregătire care implică sprinturi, îmi place libertatea de mișcare a acestui rezervor. Pe o perioadă mai lungă, prefer o cămașă cu mai multă acoperire care să ofere mai multă răchită, dar pentru sprintul de vânt, prefer să încerc să rămân rece în primul rând și pentru asta, mai puțin tesatura este întotdeauna mai bună.

Cămașa de zi pe care o port pe timp de noapte

RTY T-shirt de înaltă vizibilitate îmbunătățită pentru bărbați

Tricoul dinamic de înaltă vizibilitate cu vizibilitate ridicată RTY este atât de strălucitor, încât este aproape greu să te uiți la lumina zilei. Orice alergător prins în farurile care poartă această cămașă este imediat vizibil pentru șoferi din culoarea strălucitoare, dar nici reflectorii triunghiulari față și spate nu rănesc. Cămașa din toate poliesterul nu suflă sudoarea sau nu respiră și celelalte cămăși de pe listă, dar, oricum, tinde să fie mai rece după întuneric, așa că voi comuta cu plăcere reglementarea termică superlativă pentru siguranța care vine cu vizibilitate ridicată. Și dacă galbenul neon este prea mult pentru tine, compania are de asemenea cămăși de înaltă vizibilitate în roșu, alb și albastru.

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit de cămașă de alergat, aici sunt câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, potrivit alergătorilor hyperenthusiastic.

Cea mai bună cămașă cu protecție UPF

Îmbrăcăminte pentru vapori Bărbați UPF 50+ UV Protecție la soare Tricou cu maneci lungi

4 stele, 2.514 comentarii

"Dermatologul meu a recomandat cu tărie să încep să port cămășile UPF. Mi-a fost dat un catalog și prețurile au fost de mare și de peste bugetul meu, dar am venit aici la Amazon și am găsit această cămașă. Se potrivește bine, arată bine, și a fost mai mult decât jumătate din marfa de catalog. Voi cumpara cu siguranta mai mult. "

Ceașcă cu cea mai bună uscare cu ochiuri rapide

DRIEQUIP CamoHex de umiditate Wicking Athletic de formare tricouri

4 stele, 187 comentarii

"În ceea ce privește prețul, chiar nu poți să-i bați pe aceștia dacă le vei purta și îi vei purta pe toți (folosiți sală de gimnastică). Mi-a salvat mai mult de 25 de dolari cumpărându-le, atunci când e în esență același lucru cu marcile de vârf. Ei au venit mai puțin mirositor decât celelalte mărci; o spălare și tot mirosul a dispărut. Se usuca in cateva ore pe linie. "

Cel mai bine echipat cămașă

Nike bărbați Pro Fitted Short Sleeve Shirt

4 stele, 227 comentarii

"Potrivit: Snug în umeri (am un piept de dimensiune 40, purtând această cămașă în mărimea M) și un pic mai slăbit în jurul secțiunii mediane. Se îndoaie în jurul brațelor superioare și mâneca se termină la mijlocul bicepului. Deci estetic este o potrivire bună, măgulitoare pentru un bărbat (și cine dintre noi nu vrea să arate bine în sala de gimnastică?). Am cumpărat acest lucru atât în ​​negru, cât și în gri și sunt foarte fericit cu aspectul. Stilul este altfel la modă și comparabil cu teasele mai scumpe din UA, Lululemon etc. Cred că acest lucru este posibil prin utilizarea unui material foarte subțire. Acest lucru poate reduce durabilitatea, dar cu siguranță ajută la răcire / rănire, împreună cu deschiderea panoului de plasă de-a lungul coloanei vertebrale. Am observat, de asemenea, că unele cusături de mâneci se prăbușesc după o spălare, așa că am îndoială că acest lucru va dura până la o tee de 50 de dolari, dar la acest preț cred că schimbul de preț merită.