acest lucru este incredibil

Cel mai confortabil sutien pentru femeile gravide este atât urât și flattering

Anonim

Arată foarte mult ca un sport bra.Photo: True & Co.

Potrivit studiului True & Co. de la firma True & Co., sunt "a cerise." Potrivit mea, sunt însărcinată, am avut un piept mic și nu am idee ce urmează să se întâmple în spațiul dintre bărbie și coaste de la săptămână la săptămână. Se vor schimba în dimensiune? Formă? Pielea mea va protesta pentru a intra în contact cu ceva mai dur decât șoapta unui unicorn foarte timid?

Trebuie să-mi părăsesc casa pe o bază semi-frecventă, totuși, așa că am nevoie de niște sutiene noi. Am auzit despre True & Co și mi-am luat testul online pentru a descoperi Sutienul True Body V Neck ca cea mai măgulitoare și mai potrivită pentru pieptul meu. Dar am fost surprins. Fiind cu pieptul mare, nu sunt străin la ochi de bază, dar asta e wow . Este un pulover fără buzunare care nu este dimensionat de ceașcă și trupă, ci este un produs dintr-o singură bucată, cu acoperire completă, cu aspect de sutien, care nu arată nimic asemănător cu modelele trendy pe care le veți vedea pe rândul din față la SoulCycle. Fără răbdarea de a le încerca în persoană, totuși, am selectat "dulce" tonifiată de piele și am verificat-o.

Când a sosit, am descoperit că, da, este cu adevărat fugly (alți comentatori de pe site notă la fel), dar am descoperit, de asemenea, că am iubit-o. Spre deosebire de sutienul pe care l-am incercat vreodata ca o femeie mai mare, mi-a sprijinit pieptul, fara buline, curele, cvadraboob (atunci cand paharele tale sunt atat de stranse, iar saniii tai in varf). Fabricat din cea mai moale tesatura, ea ofera si cea mai comoda potrivire; sunt puloverele de sutiene. În timp ce cu adevărat un ochi, atunci când este purtat de unul singur, este incredibil de măgulitor sub haine (adică 99% din timp).

Ceea ce este cu adevărat important pentru sutien, pentru femeile gravide ale căror sânii vor continua să crească într-o perioadă scurtă de timp, este că, spre deosebire de sutienul obișnuit, acesta nu conține nici un fel de sutien. La fel ca un sutien sport, este realizat din nylon și elastan care se vor îmbrățișa cu corpul și care se vor extinde pe măsură ce pieptul tău se face. N-am mai putut purta niciodată un bralet (vezi mai sus despre piept), dar asta îmi imaginez că arata confortul unui bralet.

Poate că ești însărcinată. Poate că greutatea ta fluctuează. Poate că ați avut suficiente sutien-complex industrial și sunt gata să renunțe la joc drăguț. Acest sutien vă va oferi sprijin - în fiecare definiție a cuvântului - prin toate acestea.

(Pentru lista noastră completă cu cele mai bune haine de maternitate, faceți clic aici.)

Adevărat & Co True V Neck Sutien

Alte sutiene pentru sani mari

Wacoal roșu covor rosu conveioare fără bretele

Scriitorul Nora Whelan adora sutienul Wacoal fara bretele pentru sani mari: "fara cusatura cu o trupa larga, curele decapotabile si cel mai important in ochii mei patru rinduri de cârlig si inchidere cu ochi, acest sutien ramane indiferent de ce. Spre deosebire de sutienele de la Victoria's Secret and Target, care mi-au pierdut rapid forma, s-au alunecat în mod constant și au frecat de-a lungul cusăturii, niciodată n-am mai fost nevoit să readapta Sutienul fără bretele (sau pieptul meu) zi de lucru poartă sau seara în oraș. "

Foto: sparktank / sparktank llc

Enell Suport de control sportiv fără sutien

Writerul Lisa Ryan consideră că Enell este cel mai bun sutien de sport pentru țâțe mari: "Eu sunt cu adevărat cel mai eficient sutien sport pe care l-am purtat vreodată și arată bine dintr-o cusătură superbă a rezervorului. Am încercat sutienul la o clasă de antrenament cu intensitate ridicată, care a implicat un treadmill și greutăți, iar sânii mei au rămas pe loc tot timpul (fără nici o înfrângere, mulțumesc bunătate) ".