acest lucru este incredibil

Pisica mea nu mai primește bile de păr datorită acestui pieptene

Anonim

Povestea celei mai mari pensule de animale din toate timpurile începe într-un salon de câini de la Missouri numit Groomingdale, unde Angie Porter perfecționează arta de pieptene. Ținând o lamă de tuns închisă în mână și trăgând-o ușor prin haina câinelui, putea să îndepărteze cantități mari de blănuri libere, altfel destinate a fi vărsate pe spatele mașinii cuiva. Folosind doar lama a fost greoaie, astfel încât Porter și soțul ei au lovit ideea de a atașa un mâner pe lamă și au inventat FURminator în 2002. Marca acum cuprinde șampoane, spray-uri și unelte pentru unghii, dar standout este încă pieptene (puteți obține unul pentru câini, de asemenea).

Cu un buton de eliberare a blănii.

Furminatorul sună simplu și este: un pieptene de metal, ale cărui dinți sunt suficient de lungi încât să poată ajunge prin stratul de acoperire al animalului de companie la orice blană blocată sau matuată sub ea, atașată unui mâner din plastic cu mâner din cauciuc. Există, de asemenea, un mic buton pe care îl puteți împinge pentru a elibera blana care se colectează în pieptene. Această simplitate (și prețul de preț de 30 de dolari) face ca oamenii să fie suspicioși: Google "FURminator", și veți găsi oameni pe panourile de mesaje pentru animalele de companie întrebând: "Merită asta?" Răspunsul este aproape întotdeauna un răspuns răsunător. Adesea, aceste dauri sunt însoțite de fotografiile cu adevărat uimitor de multe grămezi de blănuri pe care aceștia le-au scos din pisici, care sunt adesea mai mari decât pisicile înșiși, care, de asemenea, apar în imagini, arătând netedă și lucioasă. Beneficiile sunt mai mult decît adânci, dar includ prevenirea bilelor de păr - dacă îndepărtați blana excesivă a pisicii cu un FURminator, el nu trebuie să-l facă singur cu limba.

Mi-am primit FURminatorul ca un cadou de ziua mea de colega mea de cameră, care mi-a văzut dezamăgirea când pieptenele mai mici, mai ieftine, pe care le-am adus acasă pentru pisica noastră, Stanley, nu au reușit să producă efectul dorit. A fost și rămâne cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată și de atunci am dat-o din când în când ca dar. (Mulțumesc, oamenii trimit fotografii despre prima lor recoltă de blană.) Atât de mare a fost entuziasmul meu inițial că nu am reușit să ascult avertismentele - nu FURminate prea viguros sau deseori - și în curând, pisica noastră a dezvoltat puțin patch de blănuri subțiri. Ea a revenit de îndată ce am urmat ritmul potrivit: ca și Surorile Pointer, Stanley preferă o "mână lentă" și o "atingere ușoară" (lovituri ușoare în direcția în care crește blana) cam o dată pe săptămână.

Rezultatul? Nivelul părului ambiental de pisică din apartament a fost redus semnificativ, iar canapeaua noastră verde nu mai este brodată cu blană albă. Cheltuielile cu role de scame au scăzut considerabil. Și acele incursiuni ciudate și singure de praf și păr care se ascundeau în colțuri și sub mese? Nu dispărut, ci mai puțin și mai departe între ele.

FURminator Instrument de dezintoxicare a părului scurt pentru pisici

Alte produse de pisica pe care le iubim

OTO Ice Cream Truck pentru pisici

"Pisicile îmi plac camioanele de înghețată de la Famous Oto. Este atât de amuzant să vă vedeți pe cineva care stă în ea. Celălalt, de obicei, se ridică deasupra și răstoarnă prostiile celor care conduc camionul, prin fereastră. Celebrul Oto face de asemenea o Casa Brooklyn pentru pisici "- Kristin Perrotta. Citiți mai multe despre cele mai bune cadouri pentru pisici.

Da Bird

"Dacă nu ați auzit de Da Bird, iată scăparea de jos: Este acest ingenioasă bucată de gunoi, din plastic subțire, cu un șnur elastic subțire, care încurcă o grămadă de pene din ea. Toate pisicile devin mentale pentru asta, dar penele cade, cum ar fi, de fiecare data cand o folosesti pentru ca pisicile sunt absolut rabnite si incearca sa manance chestia asta, iar coarda si bastonul se rup in mod constant. Totuși, îi face atât de fericiți.

asa ca cumparam inlocuitorii "- Kristin Perrotta. Citiți mai multe despre cele mai bune cadouri pentru pisici.

PetFusion Ultimate Cat Scratcher Lounge

"Singurul post de zgârietare pe care l-am folosit vreodată - și părea să-mi placă cu adevărat să scarpin și să dorm - este cartonul care arată ca simbolul infinitului, PetFusion Cat Scratcher Lounge. Este minunat pentru că e minunat și îl puteți răsturna atunci când pisica dvs. anihilează o parte. Ei pot juca, de asemenea, în găuri și se pot îndoi reciproc în fața prin ele. Întotdeauna distractiv de urmărit. "- Kristin Perrotta. Citiți mai multe despre cele mai bune cadouri pentru pisici.