acest lucru este incredibil

Produsele mele proaspete rămân proaspete în acest vas de smalț

Anonim

Piersicile mele Saturn, ședințe frumoase.

"Vedeți cum zburau muștele în jurul meu, ca niște ciori de carouri!" Strigă un cetățean nefericit de Argos în " The Flies" al lui Sartre, precum și pe mine în timpul sezonului de vârf de fructe de piatră . Criza financiară poate fi superioară gradului meu de salarizare, dar fructele zboară? Cei cu care mă pot descurca.

O acoperire de hârtie este o necesitate în acest moment al anului. (Uneori se numesc acoperitoare de picnic, soacra mea are o articulație pe care o iubesc foarte mult.) Dar sub acea acoperire, cel puțin pentru mine, este acest castron perforat.

Initial, am fugit peste vasul in discutie in timp ce fac un fel de cautare pentru "smalt". Stiu ca a devenit tot timpul chic in ultimii ani, dar pentru mine, materialul imi aminteste mereu de echipamentul de camping batut bani de buzunar ieftin la vânzările de copii din categoria copiilor și de a continua cu picnicii mei elaborați (adesea solo). Aveam un coș de picnic din anii 1950, care a venit cu o grămadă de unelte încorporate de email, plus un termos și era un obiect foarte formativ. Când, în vârstă, am învățat că emailul era, de asemenea, sigur în mașina de spălat vase, nereactiv și destul de ieftin, am început să o folosesc ori de cîte ori am putut în bucătăria mea.

Oricum, acest castron mi-a prins imediat ochiul. I-am cumpărat unul, și când mi-am dat seama cât de util era, am cumpărat o secundă. Vânzătorii numesc acest lucru o coș de pâine și poate fi cu siguranță folosită pentru asta. Dar geniul său este că puteți să vă spălați roșiile de cireș sau să le luați mazăre sau căpșuni și să le serviți în același recipient: colander și prezentare într-unul.

Este deosebit de grozav pentru depozitarea fructelor de piatră coapte și a roșiilor: Aerul care circulă sub ele îi împiedică să se putrezească imediat, extinzându-și viața. În frigider, le folosesc adesea pentru a ține ouă sau citrice și sunt convins că ventilația este profund sănătoasă pentru conținut. (Cel puțin, arata frumos.) Este deosebit de bun pentru fructe de padure, deoarece este suficient de superficiala pentru a va permite sa le pastrati intr-un singur rand, mentinandu-le intacte si minimizand contactul cu acel trist, fuzzy care intotdeauna o face in coşuleţ pentru fructe. Sunt atât de convins de meritele acestui lucru, l-am dat prietenilor (plin de fructe) ca un cadou de hostess de vară.

În afară de asta, nu este o stare de rău nihilistă doar puțin mai ușor de purtat cu o piersică coaptă în gură?

Enamel Vented Bowl

Fox Run Round Mesh Food Cover

Alte produse din fructe legate de noi stau în spate

Chef'n StemGem Huller de căpșuni

Scrie-o pe Kase Wickman jură călcătorul de căpșuni, pe care spune că îi permite să "lucreze într-un recipient de fructe în momentul în care ar fi nevoie pentru a tăia poate trei căpșuni manual și cu mai puțină primejdie pentru degetele tale de a boot".

Inteligent Nutrients Hand Sanitizer

Un expert în domeniul curățării naturale pe care l-am vorbit anul trecut, Danny Seo de la Naturally, Danny Seo, ne-a spus că folosește de fapt acest sanitator organic de mână certificat de CFDA pentru a curăța bacteriile și murdăria de fructe și legume, nu de mâini. De asemenea, elimină acoperirea cu ceară care acoperă adesea merele și castraveții.

RSVP Coș de sârmă agățat cu 3 straturi, cupru

Strategistul scriitor Katy Schneider (pe lângă Stella Bugbee și familia Missoni) nu poate rezista unui coș de sârmă agățat - care amintește de bucătăriile din anii '80.