acest lucru este incredibil

Sfânta mea Treime de rochii de vreme caldă sunt toate de $ 33 la țintă

Anonim

Am căutat rochia de zi perfectă încă de când am văzut privirea lui Alessandra Mastronardi pe Maestrul Nimic . Pentru stilul italian de fată, ea a mers de la canalizarea unei Monica Vitti, pregătită pentru cocktail-party, pentru a arăta că ar putea biciui paste de casă în orice moment. Nici o rochie în scris, pe care am citit-o despre costumele lui Mastronardi, a lovit destul de bine acea notă perfectă de glamour și ușurință (și accesibilitate), așa că îmi poți imagina surpriza când am găsit exact ceea ce căutam acolo unde mă așteptam cel puțin: la Target.

Pe fuga mea obișnuită de a ridica suporturi de coadă și umerase pentru haine, acolo era un rack de rochii simple, cu dungi simple, cu dungi mari, cu dungi solide și negre, toate într-o capsulă de Who What Wear . Am crezut că asist la un miraj de comerț cu amănuntul. (A fost, de asemenea, oa patra rochie pe care am adorat-o absolut în puncte polca care sunt aproape toate vândute, dar pe care ar trebui să le cumpărați cu siguranță dacă sunteți un XS.) Într-un fel au fost chiar mai bune odată ce le-am încercat. Lungimea midi ma făcut să par mai înalt; talie înaltă a fost slăbire. M-am uitat la etichete. Cele mai multe rochii au fost de 33 $, iar una era de doar 30 $. A trebuit să fie o captură. Dar, o săptămână mai târziu, purtam o rochie în fiecare zi de când am cumpărat-o (în stil ușor diferit de fiecare dată). M-am întors imediat și m-am dublat.

Muncesc foarte mult de la domiciliu și doresc mereu să port ceva de genul transpirații fără a purta pur și simplu sweatpants. Rochile Target sunt următorul lucru bun: sunt elastice și se pot spăla în mașină, așa că sunt bine să se murdărească. Am pofta după aceste rochii de mătase HVN la fel de mult ca o persoană următoare, dar ideea de a purta o rochie de zi care costă la fel de mult ca o canapea în timp ce îmi fac comisioanele este inducerea de anxietate. (Ce-aș face dacă aș transpira în ea?) Mi-am îmbrăcat hainele acasă cu flip-flop-uri, pentru a mă îmbraca cu adidași, pentru o deschidere de artă cu cizme în genunchi, iarna prin primăvară. Cea mai mică plângere a mea este că mânecile de pe rochia mea dungată au fost puțin lungi în modul de modă rapidă - așa că, ca un nebun, i-am redus timp de 10 dolari. La 30 de dolari, de ce să nu-l faci perfect? Acestea sunt rochii pe care le puteți face, de fapt, face paste în timp ce poartă.

Femeie cu mânecă lungă Rib Midi Dress

Favoritul meu personal. Dungile se schimbă chiar sub talie pentru a accentua forma dvs., și vine și în negru solid.

Tricou de damă pentru femei Button Side Slit Midi

Ca o rochie din New York, care costă de zece ori mai puțin.

Rochie pentru femei Rochie Midi Dress

Spune-mi că nu e un moștenitor pentru rochia pe care Mastronardi o poartă la cocktail-ul "Chef Jeff".