acest lucru este incredibil

Vânătoarea mea pentru Perfectul

Anonim

ilustrare de Joana Avillez

Crăciunul. Îmbrăcați de grădinițe, bunicii și imitatorii de poet bătut. Iconificată de gâturile lui Hepburn, Jobs, Keaton. Poate transporta inteligenta, sau poate ascunde gâsca. Spre deosebire de vărul său, broasca țestoasă, ea nu iese niciodată în stil.

Îmi amintesc prima mea: roz roz, cu un model de diamante mici, verzi. Odată sau de două ori, mi-am suflat nasul. Nu a fost un baston ", a explicat ea." În plus, ea elongates forma, care este cheia succesului de stratificare. "

Povestiri similare

Mama mea nu scoate niciodată aceste cercei Ted Muehling

Gâtul este puternic (atunci când este împodobit), erogen (când este ascuns) și incredibil de vulnerabil (în special pentru mușcăturile vampir). Dar, mai mult, gâtul meu e doar rece. Aveam nevoie de o bucată de îmbrăcăminte construită pentru existența ei.

Mai exact, am vrut echivalentul în vârstă al confortului pe care mi-l dădeau turtlenecks ca pe un copil, ca și cum am simțit reluarea acelui segment Sesame Street din anii '80 în care vizitează o fabrică de creioane. Și, am vrut simplitate și eleganță modernă, care să-mi placă bine în talie înaltă a blugilor mei Rachel Comey.

Am început o investigație: Care a fost cea mai bună coșetă de pe piață? Am cercetat prietenii, cunoștințele și oamenii pe care trebuia să le fi întâlnit o dată - înțeles, am întrebat Facebook. Rezultatele au fost concludente.

Everlane Pima Stretch Turtleneck a intrat pe primul loc, câștigând prin volumul de "Everlane !!!" exclamări în comentariile. Alergatorul a fost țesutul de țesut de la J.Crew. Poți și brodate trei litere. Am un marinar care spune OOF. "Mulți comentatori și-au exprimat încântarea față de o ofertă fără sudură de 275 dolari oferită de Wolford. Acestea, cu toate acestea, nu au fost ceea ce am avut în minte. Am fost după ceva ieftin și înlocuibil, ceva care - dacă ar fi reușit - ar putea fi înmulțit cu curcubeul, ceva care să-mi arunce nasul într-adevăr.

Așa a fost sugestia prietenului meu Charles: "Vreau să zic" Terenul "Sfârșit, dacă cumpărăm în vrac / multe culori", care mi-a influențat cel mai mult. Kaitlin a continuat să construiască cazul, "Gâturile sunt deosebit de mari, ceea ce îmi place. Saptamana trecuta am primit unul in acelasi portocaliu ca si Jane Fonda in Barefoot in parc . "Aceasta referire la o broasca cinematografica critica mi-a lasat focul in jurul gulerului. Am fost vândut, așa că am făcut clic pe adăugați în coș.

Vorbeau amândouă despre stratul de țâșnire de la Terra - un bumbac, raion și sufle spandex, care sunt în prezent comercializate în culori selectate pentru 8 dolari. Cel mai important este că nu este mâncărime - o calitate care nu poate fi negociată încât, dacă nu, vă veți strange. Este strâns, dar nu prea strâns; există unele bagginess la midsection; și țesătura nu este atât de subțire încât să vă simțiți ca o rază X de mers pe jos. Am purtat-o ​​în orice moment al zilei: câinele se plimba dimineața în jambiere leneșă și pantofii mei ai casei, la cină la Odeon cu pantaloni de argint și rujul cu culoarea unui con de trafic. Această brățară este simplă, moale, ieftină și face treaba; este un element discontinuu care se retrage în fundal, ca un vitrine muzeu întunecat care aruncă lumină doar pe fața ta.

Femeile în formă de vânt

Alte pietre prețioase menționate

Pila Stretch Turtleneck

Tricou de țesut de țesut

Wolfrod Luxe Pulover