Nu pot să nu mai cumpăr

Secretul meu comercial de miezul nopții: eBay vinde incredibilul second-hand Eileen Fisher

Anonim

Un set de lenjerie Eileen Fisher.

Există o secțiune pe eBay unde puteți cumpăra un întreg garderobă de îmbrăcăminte de lenjerie pentru sub 100 $. Rochiile roșii în arsură-portocaliu și roșu-mac roșu merg pentru 29, 88 dolari, sau 6, 99 dolari. Există destul de literal pagini și pagini ale unor pantaloni tăiați, aruncați, care se ridică la $ 19.50, sau $ 23, sau $ 18.69.

Îmi împărtășesc asta acum pentru că este aproape august, e cald, blugi mei se simt ca niște cârnați de cârnați, tricourile de bumbac îmbrăcate cu transpirație și o rochie care mi sa simțit confortabilă când indicele de umiditate a lovit 100% lacrimă lângă coapsa superioară.

Lenjeria, așa cum am aflat de la magnum-ul meu de pe coafura lui Margaret, este cea mai bună soluție pentru îmbrăcarea confortabilă în căldură: respiră, se usucă repede și te ține răcoroasă când nu ești cu siguranță. Așa cum a spus: "Este îmbrăcămintea tehnică a naturii." Și, așa cum scria ea, există mai multe îmbrăcăminte de îmbrăcăminte elegantă decât oricând: rochiile frumoase de schimbare a lenjeriei Paloma Wool și pantalonii tăiați, lumina lui Blluemade, jachetele îmbrăcate și pantalonii aerisiți. Problema este că aceste lucruri sunt scumpe - chiar și la mâna a doua, o fustă de lenjerie Paloma Wool este în prezent de vânzare cu 185 de dolari pe eBay, iar o rochie de pe umăr merge pentru 140 de dolari.

Ceea ce mă aduce înapoi la secretul meu special, comoara on-line, care mă alimentează cu răceală, pentru a cădea: vintage Eileen Fisher. Principiile de bază ale lenjeriei de corp ale lui Fisher au debutat în anii 1980 și de atunci a fost un sprijin, mai ales pentru femeile din orașe. Aceasta înseamnă că există o mulțime de acolo, care, la rândul său, înseamnă că toate prețurile sunt mult mai mici decât ar trebui să fie pe eBay. Sumar: site-ul de revânzare este în linie cu starea de menta, ieftine Eileen Fisher.

Gândește-te la ceea ce vrei să ai în lenjerie. Pantaloni? Introduceți "pantaloni de lenjerie Eileen Fisher". Douăzeci și trei de pagini, sau aproximativ 1.104 perechi de pantaloni, vor apărea. Este o mulțime de sortare, dar între amestecurile de raze și unele pantaloni scurți gri, veți găsi perechi care sunt aproape de a nu se distinge de cei 200 de dolari vânduți pe Paloma Wool: Mulți sunt tăiați, cu picioare largi și vin în culorile preferate ale anului 2018 lavanda, avocado-verde și roșu-roșu.

Subgrupa mea preferată din această categorie sunt seturile: combinații ieftin de cămăși și pantaloni monocrom, care creează ieftin un aspect îmbrățișat de branduri de modă precum Tom Ford și Balenciaga, Solange și Hadidi. Am cumpărat un duo verde și au purtat-o ​​împreună și în părți cel puțin o dată pe săptămână de atunci (de cele mai multe ori în zilele când temperaturile au început să crească în anii 90), făcând prețul pe uzură undeva în cenți în acest moment. Mai jos, o mulțime de pantaloni, fuste și jachete de la Eileen Fisher. Iar atunci când se vinde în mod inevitabil, veți ști ce să căutați pentru a găsi mai multe opțiuni: "Eileen Fisher", "lenjerie", plus obiectul de îmbrăcăminte la alegere. Nu văd că acest lucru se va întâmpla în curând.

Pantaloni

Eileen Fisher Green Pantaloni irlandezi de catifea

Eileen Fisher Pantaloni de câlți ecologici groși

FLAX de Jeanne Engelhart Blue Pantaloni de lenjerie

Acestea sunt vintage FLAX de Jeanne Engelhart - un alt brand cu o comoara de lenjerie in Ebay.

Eileen Fisher Lenjerie roz Pantaloni

Eileen Fisher lenjerie de corp Petite Crop Pantaloni Elastic albastru

Eileen Fisher lenjerie de pat / pantaloni rochie de mătase dreaptă

Eileen Fisher Pantaloni de îmbrăcăminte ecologică din piele pentru femei

seturi

Eileen Fisher Green Set 100% Irlandeză de lenjerie 2 pantaloni

Eileen Fisher 2 seturi de lenjerie albă din set de costume Capri

Set Eileen Fisher cu 2 piese TwinSet Set de cârpe și tricouri cu lenjerie de cimpanzeu

Eileen Fisher Linen Blend Set de 2 piese

Rochii și fuste

Mătasea de crep Eileen Fisher combină fusta A-line

Eileen Fisher Tricou de bumbac organic