cel mai bun cadou pe care l-am dat vreodată

Mama mea nu scoate niciodată aceste cercei Ted Muehling

Anonim

Admirați cerceii Ted Muehling în cazul lor de prezentare ca muzeul, după cum arată autorul.

În scena de deschidere a filmului francez din 1953 The Earrings of Madame de.

o femeie intră într-o biserică, se aruncă în genunchi la altar și strigă cu durere: "Dragă sfânt, te rog să-l cumperi! Nu o voi uita! "Ceea ce vrea ea este o pereche de cercei, și ajutor divin sau nu, ea îi primește. Într-un complot complicat, care implică gelozie, trădare și regenere, cerceii îi determină în cele din urmă să scape de sub control, să-și piardă mintea și să se sfârșească într-o grămadă de rănire - acesta este un cadou perfect.

În New York există o isterie similară în jurul acordării și primirea de cercei: cercei Ted Muehling.

Prima dată am aflat despre Ted Muehling când aveam 15 ani. La Andy, mama celui mai bun prieten al lui Pippa, am observat o pereche de sâni de orez care străluceau din urechi. - Sunt Ted Muehling, spuse ea cu o strălucire în vocea ei. "Kit le-a luat pentru mine pentru aniversarea noastră". După ce am observat o viziune similară asupra mamei mele, mama Georgiei: Două bug-uri de miezul nopții-albastru buzise sub lobii ei. Apoi am spionat o pereche pe o doamnă la ghimpele carnelian Met. O femeie pe metrou: aripi de molii de aur. După ce cunoașteți vocabularul vizual pentru a afla un Ted Muehling, îi veți vedea peste tot. Identificatorul este că acestea sunt perfecte.

În acest moment al vieții mele, purtam cercei cu semnele astrologice scrise peste diametru și încă mă rătăceam dintr-o piercing infectată cu buricul (Saint Marks Place). Pacea la o parte, Ted Muehlings nu era pentru mine. A fost un deceniu mai târziu când am avut nevoie de un cadou de Crăciun pentru mama mea - ceva care chiar a țipat iubire și mulțumiri, dar a făcut-o prin șoaptă de maturitate - că mi-am amintit aceste fasole magice și am ieșit în căutarea lor. Căutarea a fost scurtă, deoarece magazinul se află chiar pe strada White.

Ted Muehling Cercei din oțel periat de argint

Cerceii sunt păstrate în vitrine muzeografice, atârnate din ramuri de porțelan, minuscule, la fel de mulțumitoare. Acestea variază în prețuri de la atingeți (160 $) până la vis-vrednici (2.445 $). Un însoțitor cu parul albastru elegant vă va ajuta să le recuperați. Clienții se amestecă cu atenție. Am auzit că un bărbat care cumpără soția îi refuză diverse sugestii, explicând politicos: "Ea are deja acea pereche." O femeie sa ciocnit: "Tocmai am divorțat - dă-mi ceva cu vârfuri!" Un sexagenar admirând reflecția în negru-perlă clopoțeii clusterului i-au informat pe soțul ei și pe insotitorul magazinului: "Acestea sunt cele".

Sa spus că Colin Firth este "inima femeii gânditoare", iar acest lucru este și Ted Muehling ca bijutier. Îți spui iubitului tău că apreciați aprecierea lor pentru formă și frumusețe și meserii. De fapt, îi complimentezi creierul. "Acestea sunt Ted Muehling pe care dragul meu mi-a dat-o", a spus Jennifer Aniston în Bazarul Harperului și mi-am rearanjat imediat opinia personală a lui Justin Theroux.

Știu că prezența mamei mele a fost un succes, deoarece ea îndepărtează doar cerceii pentru o ocazionare de stocare în magazin. Recent, am numărat cinci femei în cercei de la Ted Muehling la o deschidere de artă. Am comentat prietenului meu John că amândoi mamele noastre purtau Ted Muehling. "Oh, da, îi iubește pe aceștia. Ei sunt darul ei preferat de a da și de a primi. "El a spus de fapt.

Ted Muehling Cercei turcoaz Berry

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și un decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Am purtat acest sac aproape în fiecare zi pentru ultimii 3 ani