cel mai bun cadou pe care l-am dat vreodată

Părinții mei au mers pe deplin peste această mașină espresso

Anonim

Mama și tata s-au aruncat peste mașina espresso.

Nu sunt aici să pledez pentru cafea sub pod. Există motive pentru a evita cafelele de cafea și motivele pentru a le îmbrățișa. Nu am nicio pielă în joc; efectuați apelul. Tot ce trebuie să fac este să transmit mesajul că nici un fel de prezent pe care l-am dat niciodată nu a fost primit cu mai multă bucurie decât mașinile Nespresso pe care le-am dăruit de-a lungul anilor.

Când părinții mei s-au mutat într-o casă nouă acum câțiva ani, am intrat all-in într-o instalație de preparare a cafelei pentru noul lor pătuț: fasole de fasole FedEx-ed în fața casei în fiecare lună, un mașinărie de înaltă calitate,, lucrările. Cred că l-au folosit cel mult de trei ori pe parcursul unui an. Pur și simplu nu au putut aduna prea mult entuziasm în ceea ce privește măcinarea și prepararea de cafea în fiecare dimineață. Destul de corect.

Deci, pentru Crăciun, am spus-o dracu 'și le-am luat o mașină Nespresso, pentru că tot ce trebuie să faci este să pui un buzunar și să lovești un buton și un boom: o ceașcă drăguță, plină de espresso surprinzător de decentă, dacă nu chiar minte. Părinții mei au devenit repede obsedați. Nu exagerez când spun că era vorba despre tot ce putea vorbi pentru o vreme. Ei au dezbătut păstăile lor preferate - probabil cele gri-închise - și au trecut prin câte cinci cesti fiecare, pe zi. Mama chiar și-a dat seama că sistemul de comenzi online Nestlé nu este exact intuitiv pentru a asigura livrarea unui flux constant de păstăi de cafea colorate în casa lor. În curând, un alt Crăciun sa răsturnat și în demonstrația finală că darul meu a fost un hit, ei au dat cuiva un aparat Nespresso.

Mă îndoiesc că un fel de Keurig ar fi provocat același răspuns. Alte mașini fac cafea . Nespresso face espresso, ceea ce nu este ceva pe care majoritatea oamenilor chiar gândesc să-l facă acasă, așa că obținerea unei mașini nu distruge automat rutina obișnuită a cafelei. Espresso este acolo dacă vrei ceva mai mult. (Ajută-mă că mașinile sunt de asemenea destul de mici și bine concepute, așa că nu au impresia că îți iau blatul.) Folosește-mi probabil o dată pe săptămână, cel mult, dar ar fi bummed dacă ar fi trebuit scapa de ea din vreun motiv. Și dacă s-ar fi întâmplat vreodată - opriți-L - să sperăm că un membru al familiei ar gândi să-mi aducă un nou unul după ce Crăciunul sa răsturnat.

Nespresso Pixie Espresso Maker

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și un decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ike Barinholtz ma condus la o cafea instant care gustă mai bine decât Starbucks