Eu nu sunt un profesionist. doar nebun.

Post-Pimple-Popping (Scar-Împiedicarea) Îngrijirea pielii de rutină

Anonim

Starea mentală a autorului, post-extracție.

Indiferent de câte ori oamenii vă spun să nu faceți, alegerea imperfecțiunilor faciale poate fi dureros dificilă pentru a rezista. Saptamana trecuta, am cedat de urgenta insasi: am incercat sa obtina o lovitura mica pe obraz atat de agresiv incat, intr-o chestiune de minute, a devenit, in esenta, o rana care se intalneste. Nu e prima dată când am făcut-o - sunt predispusă să fac o intervenție chirurgicală inutilă asupra a ceea ce arată de departe ca un cusur, apoi vreau să plâng când văd cât de inflamat și de furios mi-am făcut pielea. Am trecut prin ciclul mizerabil de alegere și vindecare de multe ori - și acum, nu numai că știu cum să mă descurc într-un nivel mental, dar am descoperit ce produse ajută cel mai bine la accelerarea procesului de vindecare .

Ceea ce împărtășesc cu tine mai jos este rutina mea reală și am pm atunci când pielea mea este în recuperare de extracții majore, oribil executate - combinația dintre toate aceste produse mi-a ajutat ranile auto-provocate și cel mai rău de hiperpigmentare mea rezolva într- săptămână și jumătate. Disclaimer: Îmi dau seama că aceasta este o mulțime de produse. Dacă sunteți în căutarea unei combinații eficiente, dar ușor mai puțin costisitoare de lucruri pentru a vindeca mizeria pe care ați creat-o pe față, faceți patch-uri pentru a scăpa de scabie și de serul de vitamina C pentru a trata pete întunecate după aceea.

Zilele One-Three Post-Picking

Cosrx acne Pimple Master Patch

În situațiile în care extracția s-a înrăutățit, aceste Cosmex Pimple Patches sunt cel mai bun prieten al tău. Dacă mi-ar fi permis doar să aleg un produs care să fie folosit în aceste situații de urgență, patch-urile de țepi ar fi, fără îndoială, fată mea. Cu toate acestea, există anumite circumstanțe în care patch-urile pimple funcționează mai bine decât altele. Cu riscul de a da încă o dată TMI, produsul funcționează cel mai bine pe "răni deschise", astfel încât să poată intra și să suge toate uleiurile și bacteriile din cusur.

Am spus acest lucru înainte și o voi spune din nou: dacă vă alegeți pielea - mai ales dacă extracția nu merge așa cum a fost planificată - puneți-o imediat după aceea. Nu vă spălați fața, nu exfoliați, nu puneți un ser de ceai pe ea. Pune asta. Prietenul meu jură că puteți să vă spălați fața cu asta, dar încerc să mă spăl în jurul zonei dacă mi-am luat pielea înainte de spălare. Patch-urile nu sunt doar pentru asistență imediată: Purtați-le cât mai mult posibil și cu siguranță în fiecare noapte. Patch-urile ajută la menținerea zonei hidratate în timp ce o protejează de bacterii - exact ceea ce aveți nevoie.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Așa că ți-ai ales pielea noaptea trecută și ai pus pe un plasture. Acum este dimineața și pur și simplu nu credeți că vă puteți curaja purtând un patch pentru a lucra. Dacă vă întrebați ce puteți face pentru a ajuta la vindecarea locului în timpul zilei (când, evident, nu doriți să purtați plasturele de smoală), încercați să loviți mucina melcului în piele - acordând o atenție deosebită zonei afectate - chiar după spălarea feței. Deși sunt o mare fată SK-II, am constatat că mucina melcului este un produs mai bun atunci când vine vorba de vindecarea activă a pielii deteriorate. Exfolierea cusurului în primele zile de vindecare poate fi foarte dăunătoare - se sfârșește prin îndepărtarea straturilor de crustă și prevenirea vindecării. Ceea ce este cel mai afectat, pielea care are nevoie de piele este hidratarea - treceți peste pasul normal de exfoliere (doar pe cusătură, puteți exfolia restul feței) și mergeți în plus pe esență.

Drun Elephant Virgin Marula ulei de facial de lux

Esențele pregătesc în mod esențial pielea pentru orice tratament concentrat (seruri și uleiuri), așa că, imediat după mucina melcului, pat în câteva picături de ulei de marula de la Elefanți beți pe cusur (și întreaga față). Când vine vorba de găsirea unui produs care este atât hidratant, cât și reparativ, acest produs de la Elephant Drunk este un vis total. Descoperit ca "dezintoxicare într-o sticlă", acest produs este ambalat cu antioxidanți care ajută la combaterea stresului ambiental - diminuarea roșiei zonei de probleme, oferind în același timp vitamine de vindecare. Acest produs este un adevarat Graal al meu, si eu deja intru in panica gandindu-mi sa fug. Acest lucru ajută la fel de mult cu orice fel de problemă de cusur, dar în special prosperă atunci când lupta împotriva scabs și piele fulgi.

Uleiul de argan marocan obișnuit organic, presat la rece

Produsul Drunk Elephant este uimitor, dar cu siguranță scump. Iată cea mai ieftină alternativă a iubitului meu ordinar.

Tatcha Indigo Cremă de calmare triplă de recuperare

După uleiul marula, doriți să blocați toată munca pe care ați făcut-o adăugând un alt strat final de hidratare. Acesta este locul unde intră hidratantul dvs. După cum sa menționat mai sus, este vorba despre găsirea de produse care oferă proprietăți de hidratare și reparație - și voi știți cât de mult îmi place crema mea supradimensionată de la Tatcha. Acest lucru este profund hidratant și face lucruri minunate pentru roșeață și iritare.

Klairs Cremă de calmare albastră de la miezul nopții

O păpușă de tip Tatcha, pe care mă simt atât de entuziasmat, este acest Cremă albastră Klairs, pe care am cumpărat-o pentru prima dată în timpul vânzării Soko Glam Black Friday. Dacă ați vrut să încercați Cremă de recuperare Tatcha, dar nu vă puteți aduce bani pentru aceasta, mergeți mai departe și încercați această poțiune uimitoare de la Klairs. Acest lucru este incredibil pentru calmarea și face o diferență notabilă. Voi spune ca nu este la fel de bogat ca si Crema de recuperare Tatcha, care ma lasa sa ma uit ultra-curat, dar are un efect similar in lupta impotriva rosii si a pielii furioase.

Zilele patru până la șapte Post-Picking

Drunk Elephant C-Firma Day Ser

Din păcate, chiar și atunci când zona afectată crăpănise și cade, ea poate lăsa în urmă un marcaj întunecat, care poate uneori dura pentru ceea ce se simte ca pentru totdeauna. Nu folosesc acest ser decât după ce scabia a căzut deja. Acest ser este foarte puternic și de fapt poate sfârși prin exfolierea sau iritarea ulterioară a pielii deteriorate. Cu toate acestea, acesta este unul dintre serurile cele mai intense de vitamina C de pe piață și va fi sigură ca naibii lacrima marcajul întunecat pe care l-ați lăsat cearșaful la bordură. Post-scab-flaking-off, eu folosesc acest drept după mucina melcului și chiar înainte de uleiul de marula. Eu personal fac toate tratamentele mele luminoase în am, și tratamente la fața locului în pm, dar puteți incorpora acest lucru în ambele am și pm rutine. Acest ser de vitamina C, de asemenea, de la Drunk Elephant este cu siguranta scumpa, dar este unul dintre preferatele mele de toate timpurile pe care tocmai nu le pot renunta. Acestea nu vor oferi rezultate peste noapte, dar vor contribui la ușurarea rapidă a locului.

Cosrx Triple C lichid de iluminat

O pradă iubită pentru Elefanții beți este acest ser de vitamina C de la Cosrx.

cu cod: SGBF18

Biologique Recherche Masque Vivant

În timp ce genul de mai sus creează o amuzantă destul de amplă și de rutină pm, o mască este ceva ce poți arunca dacă simți că faci un pic mai mult. Această mască, așa cum am menționat mai devreme, este cu adevărat dezgustătoare, dar am văzut că face o diferență majoră în accelerarea procesului de vindecare a pielii deteriorate. Această mască este intensă și cred că are proprietăți exfoliante, așa că am așteptat până când scabul a trăit timp de patru zile înainte de a mă întoarce să-l folosesc. Aceasta a fost, de asemenea, o modalitate bună de a introduce încet proprietățile de exfoliere înapoi în rutina post-dezastru. Această mască este, de asemenea, minunat pentru a ajuta la hiperpigmentare, deci ar trebui să o utilizați atunci când cel mai rău boltă a trecut.