strat de vânătoare

Căutarea mea pentru cea mai bună imprimantă pentru spații mici

Anonim

În care un membru al echipei merge în căutarea exact ceea ce caută.

Sau, cum am găsit o imprimantă care se potrivește cu dulapul meu de depozitare și de fapt funcționează.

Aici, răspundem în mod regulat la întrebările noastre cele mai arzătoare ale cumpărătorilor, dar, uneori, suntem în căutarea unui lucru pentru noi înșine. Cu Strat Hunt, un membru al echipei noastre încearcă să rezolve o problemă de cumpărături în viața reală și să găsească exact ceea ce căută. Astăzi, o adâncime în cea mai bună imprimantă pentru spații mici.

Am încercat să evit această achiziție pentru cât mai mult timp posibil, pentru că este banal și plictisitor și totuși copleșitor, dar este timpul să mă confrunt cu realitatea: am nevoie de o imprimantă la domiciliu. Nu imprimau asta de multe ori, dar când o fac, este de obicei la orele cele mai incomode și nu în așteptare pentru a obține o copie de hârtie a acelei transcrieri sau a formularului fiscal sau a etichetei de transport până când sunt la birou a devenit mai mult de un hassle decat merita.

Intrând în aceasta, criteriile mele erau simple. Am vrut o imprimantă eficientă în toate sensurile cuvântului. Trebuie să fie compact, pentru că spațiul din apartamentul meu din Brooklyn este limitat. Aș dori ca această imprimantă să fie ieftină, ca în sub 300 $, cu cartușe de cerneală care sunt, de asemenea, relativ ieftine. Nu trebuie să pot tipări culoarea, pentru că nu am intenția de a imprima fotografii la domiciliu și aș prefera laserjet pentru cerneală, pentru a minimiza murdărirea sau sângerarea. De asemenea, aș dori ca această imprimantă cu economie de spațiu să fie ușor de configurat, cu capacități Wi-Fi; mai puține fire, cu atât mai bine.

Cu asta, am început căutarea mea și am început să întreb fiecare freelancer și muncitor la distanță în rețeaua mea despre setările lor de la birou. Dar rezultatele sondajului meu erau sumbre. Dintre cele 21 de persoane cu care am vorbit, mai mult de jumătate nu au avut nicio imprimantă. Chiar și prietenul meu cel mai bun tehnician, care lucrează literalmente pentru o companie hardware și a construit un PC din gizmos pe care la cumpărat pe internet, mi-a spus: "Nu am reușit niciodată să construiesc o imprimantă în viața mea". mă simt groaznic cu privire la perspectivele mele.

Din cele nouă persoane pe care le-am vorbit cu cine au propriile imprimante, cele mai multe erau destul de meh despre ei, și nici doi oameni nu aveau același model. De fapt, mai multe mi-au spus în mod explicit că nu-și vor recomanda imprimanta. Singurul consens, într-adevăr, a fost acela că "Imprimantele suge", după cum a spus într-un scurt timp un regizor. Dar, în mijlocul inimilor frânte, egoilor zdrobite și cerneală sângerândă, unii concurenți s-au ridicat la vârf.

Finalistii

Doi colegi s-au arătat în legătură cu imprimantele portabile, o opțiune pe care nu o considerasem anterior, dar care pare a avea sens pentru un spațiu de birou strâns, dat fiind că "portabil" înseamnă suficient de mic și suficient de ușor pentru a se ridica și a se deplasa. Un organizator de acasă profesionist îi place Canon Pixma iP110, din acest motiv. Poate să o aducă în casele clienților, chiar dacă este nevoie să fie tipărită în mașină, ceea ce pare a fi cel mai mare lucru economisitor de spațiu vreodată.

Imprimanta wireless wireless CANON PIXMA iP110

Un producător independent de teatru a recomandat-o pe HP Photosmart 5525, deși acest model exact a fost întrerupt și, în mod aparent, înlocuit cu imprimanta portabilă HP OfficeJet 250 All-in-One. "Este ușoară și mică și se poate potrivi într-o geantă de cumpărături", așa că a adus-o cu ea în turneu. "Poate face imprimare fără fir, ceea ce este esențial pentru mine", a adăugat ea - verificând un alt criteriu major al meu. Deși la puțin peste 300 de dolari, a fost ceva mai mult decât am vrut să plătesc.

Imprimanta portabilă HP OfficeJet 250 All-in-One

Ceilalți doi candidați de top pentru cea mai bună imprimantă au fost imprimantele laser care au costat sub 100 $, construite ca cărămizi, dar aparent eficiente. Același prieten care și-a uimit imprimantele, de exemplu, a recomandat de asemenea imprimanta laser Brother HL-L2300D, mai ales pentru că este "bazată pe toner pe bază de buget" și foarte simplă de utilizat. Cu toate acestea, nu are capacitate Wi-Fi, care părea un nonstarter, dar pentru mai puțin de 75 de dolari, am fost dispus să o iau în considerare.

Imprimanta laser monocrom Brother HL-L2300D cu imprimare duplex

Cealaltă opțiune din această clasă a fost Canon imageCLASS LBP6030w, descrisă de un gazdă și producător de televiziune ca "catea de bază a imprimantelor. Nu face nimic special.

si niciodata nu face nimic gresit. "Asta mi sa parut perfect.

Imprimanta laser wireless Canon imageCLASS LBP6030w

De vreme ce puteam să vorbesc în fiecare dintre cele patru imprimante, pentru a restrânge câmpul, am sunat într-un expert real: Caroline Green, co-proprietar al IvanExpert Mac Support, care oferă Apple în birou și în birou sprijin în New York City. Și după ce mi-am prezentat jocul, mi-a îngustat rapid căutarea. Prima ei recomandare a fost să renunțe la visul unei imprimante multifuncționale, și să încep să folosesc iPhone-ul ca scaner. Exista o multime de aplicatii pentru a face acest lucru, a explicat ea, incluzand scanarile Evernote si TinyScanner. De asemenea, Green a sfătuit imprimantele portabile. În experiența ei, "Nu va fi la fel de mult ca o călăreță, probabil că nu va dura atât de mult".

Green nu a văzut nicio problemă evidentă în imaginea CanonCLASS, la sfârșitul zilei, și-a plasat votul pe versiunea mai nouă, a versiunii Wi-Fi a imprimantei Brother recomandată de prietenul meu de filme - și din moment ce era singura model care a fost ghidat de doi oameni diferiți, am decis să-i fac o lovitură.

Cel cu care am mers cu

Introduceți Brother L2350, care are în principiu aceleași dimensiuni ca cel recomandat de prietenul meu, dar cu Wi-Fi încorporat, astfel încât acesta să poată fi amplasat oriunde în casa mea. De asemenea, costă sub 100 USD, tipărește pagini pe ambele fețe și, dacă îl cumpărați pe Amazon, este activat cu Dash Replenishment, ceea ce înseamnă că această imprimantă va comanda în mod automat cerneala atunci când este scăzută.

Imprimanta laser monocrom compact Brother, HL-L2350DW

Ultimul test a fost să-l iau pe fratele L2350 în apartamentul meu, pentru că nici o cercetare nu ar fi avut importanță dacă imprimanta nu se potrivea. M-am îndreptat spre frate și mi-au trimis o mostră pentru a fi pregătite și testate - și deși caseta în care a fost introdusă a fost intimidant de mare, imprimanta se potrivește perfect pătrat pe dulapul de depozitare din dormitorul nostru de rezervă, cu spațiu liber. Cea mai bună parte a imprimantei Brother, totuși, a fost că setarea prin MacBook Air a fost o briză. Singurul fir este cablul de alimentare, iar instrucțiunile incluse servesc ca un ghid util pentru a ghida. Imprimanta a fost conectată la Wi-Fi-ul nostru înainte de a putea termina paharul de vin pe care l-am turnat în anticiparea unei serii stresante.

Există, desigur, niște limite pentru această imprimantă de la Brother. Nu scanează sau copiază, nu imprimă în culori și, din moment ce este în formă de o cutie neagră gigantică, este departe de a fi elegantă. Dar dacă sunteți în căutarea unei imprimante ușor de configurat, cu o economie de spațiu, care face un singur lucru și o face bine, pentru mai puțin de 100 de dolari, nu cred că puteți face mult mai bine decât Brother L2350.