Continuă să văd asta

Următorul stat Tote ar putea fi doar sacul de 5 dolari pescar net

Anonim

Cum ai venit de la le marché .

Săptămâna trecută, Creatures of Comfort a tachinat un produs nou într-o poveste Instagram: pungi de culoare roz și albastru din piele pentru copii, tăiați cu laser, care arătau ca niște plase, cu mânere mari din oțel. Pungile erau ca pungi supermarket-uri, de genul următorilor generatori de pescari - genul popularizat în ultimii ani de Céline (care a lansat o versiune a pungii în 2015) și Vetements (care include unul în cartea lor de cădere din 2017).

Aceste omagii sunt interesante, dar probabil inutile. La urma urmei, experimentăm în prezent o epocă de aur de pungi de folosință casual și foarte accesibile: Hardy nylon Baggus, totes imprimate în pânză, saci de pe piața mexicană și coșuri de paie sunt atât de bine integrate în stilul modern - și transmit statutul în mod ciudat - faptul că cheltuirea sute pe omologii scumpe nu pare să merite. În special așa cum se referă la sacul net umil.

Sacurile nete, din ceea ce putem culege, au apărut în 1920 în Cehoslovacia ca o pungă alimentară, înainte de a deveni omniprezente pe tot globul, atunci când parizienii au început să le folosească în anii '60 și '70 pentru a-și scoate baghetele de pe piață. Gabrielle Pelletier, cumpărătorul de accesorii de pe site-ul de comerț electronic Lisa Says Gah, acordă creditului francez pentru cea mai recentă resurgență a popularității net-bag: Anne-Laure Mais, directorul creativ al Musier Paris și Jeanne Damas, fondatorul din linia de îmbrăcăminte Rouje, ambii au început să-i poarte public (pe stradă și online, în cazul în care costumele lor sunt văzute și disecate de către un număr de 1, 5 milioane de adepți) în jurul anului 2016. În acest timp am început să constatăm că femeile apucă saci de pe net Pearl River Mart din Chinatown, schimbându-le pentru ecranele de pe panza, sau folosindu-le pentru zile de plajă.

Pelletier spune că versiunea sacului net disponibilă pe Lisa Says Gah a făcut excepțional de bine în cei doi ani de când a început să-l stocheze. "Cred că oamenii sunt încântați să nu mai trebui să cumpere un sac de designer" It ", spune ea. "Sacul net este versatil, ieftin și elegant - îl poți folosi de la o zi la alta". (Dacă plănuiți să căruiați una în jur de o zi până la noapte, iată un sfat: obțineți niște pungi din zid nailon pentru a ține lucrurile mai mici. În caz contrar, ele vor cădea în mod absolut.)

Și cine nu-și va plăcea ideea unui mic chicer, fără sex, extensibil și incredibil de ieftin (știu că nu pot fi încredințat cu pungi scumpe) tote? Credem ca este vorba de versiunea euro a genelor de mână de vinil clare care au apărut peste tot: vizionare, dar într-un mod relaxat de plecare a fermierilor. Iată pungile noi - pe lângă o geantă de designer, cea mai scumpă este doar 36 USD - ne plac cele mai bune.

Kate Net Tote Bag

Pe UO, acestea sunt disponibile în roz, galben, roșu și o periwinkle destul de.

Stoncel pachet de 2 bumbac net de cumparaturi Tote

Un doifer.

Cutie de bumbac cu 2 pungi din bumbac

Și un altul, cu excepția faptului că acestea sunt copii roz (și au mânere suplimentare lungi).

Sacul mare pentru filtre - natural

Aceasta este realizată de Filt, o companie cu sediul în Normandia, care funcționează încă din 1855.

Abaca Mini Eco-Tote

Lisa spune că Gah eco-tote de Abaca are un mâner dulce mic și vine într-o nuanță naturală frumoasă.

Cosmos Cotton Net Tote

Roșu strălucitor și 3 $. O combinație câștigătoare.

Șepci de sac pentru sacoșe ecologice

Wide, pentru o exploatare mare a fermierilor.

Țesute Tote

Fabricat dintr-o plantă de bromeliad, "una dintre cele mai rezistente materiale ale naturii".

M'O Exclusive Netted Straw Bag Tote

Bine, asta e 210 de dolari. Și cu siguranță nu se va potrivi nici o legume. Dar este o abordare foarte elegantă și structurată pe această tendință.