nu profesionist. doar nebun

Pentru aniversarea de un an a revistei My Skin Care Google Doc, am actualizat-o

Anonim

Unele înregistrări noi la nebunul meu skin-care Google doc.

Dacă citiți acest lucru, probabil că acum un an ați citit despre docul meu Google. Dacă nu aveți nicio idee despre ce vorbesc, iată ce sa întâmplat: După ce ați trecut printr-o vrajă în care pielea mea a fost stresată și iritată, am început să cercetăm extensiv produsele de frumusețe, frumusețea K și rutinele pe 12 etape online. Odată ce mi-am bătut rutina (și odată ce pielea mea sa îmbunătățit dramatic), niște prieteni curioși mi-au cerut să-i împărtășesc, așa că am pus întregul regim nebun într-un doc Google.

A intrat în mâinile unui prieten al unui prieten, șeful cuiva a început să se uite la el și apoi a făcut-o aici, pentru a. Restul este istorie - sau cel puțin recentă istorie, deoarece a fost doar un an.

Dar multe s-au schimbat în ultimul an. A trebuit să renunț la SK-II Facial Treatment Essence și la Tatcha Indigo Recovery Cream pentru a-mi salva finanțele. Eczema mea sa înrăutățit (acum o am pe fundul picioarelor, ceea ce cred că este o conversație pentru o altă dată). Și în cele din urmă am ajuns la concluzia că, 85% din timp, laptele mă face să izbucnesc în acnee chistică. Deci, în timp ce vechea mea rutină mi-a fost bună - și mă descurc de fiecare dată când altcineva îmi spune că este bine pentru ei - pielea mea din ce în ce mai uscată și mai slăbită și refuzul meu de a renunța la servire ușoară m-au forțat să încerc mai multe produse. După ce am adânc scufundări în bloguri de îngrijire a pielii, subiecte de subreditare și videoclipuri YouTube (și, știți, 12 luni de testare și scriere despre produse pentru voi), m-am gândit că docul Google ar putea folosi o reîmprospătare pentru anul 2018.

O notă: Navigarea în vasta lume a îngrijirii pielii poate fi foarte confuză. Aplicarea corectă a produsului este vitală dacă doriți să vedeți rezultate. Deci, împărtășesc acest ghid incredibil de util și detaliat pentru a întări produsele de îngrijire a pielii, de la bloggerul K-beauty Tracy "Fanserviced" Robey. Acest ghid descrie fiecare etapă a procesului de frumusețe K în detaliu mai detaliat decât pot, împreună cu vizuale utile. Și veți avea nevoie de ea: Un an în și am găsit și a căzut pentru multe produse noi, iar "docul Google" conține acum mai multe pietre decât înainte.

Pasul unu: curățați

Banila Co Clean it Zero

Am purtat Clean Cleaner Zero în baia mea pentru o vreme și mi-a plăcut bine. Dar acum câteva luni Banila a renunțat la o formulă nouă și îmbunătățită a clasicului K-beauty și m-am îndrăgostit. Textura mai fină a acestui produs - plus adăugarea de vitamina E - face cu adevărat lucruri minunate pentru pielea mea, lăsând-o moale și suplă de fiecare dată.

Pure Transforming Cleanser de purificare japoneză

Celălalt curent de curățat este de la Beauty Pie. Am piele suprasensibilă, uscată, cu tendință de rupere, iar clemele de gel tind să mă usuce, în timp ce uleiurile nu tind să se hidrateze suficient. Deci, de obicei, gravitez spre laptele de curățare standard. Dar aproximativ 100 de oameni mi-au spus că acest curățitor a fost unic, schimbător de viață și hrănit. Am fost intrigat, dar nu vândut. Apoi, Jen Goldstein de la blogul de frumusețe Fat Mascara a adus produsul pe podcast-ul ei și a spus: "Este ceva de genul spălării feței cu un hidratant - într-un mod bun". Inutil să spun că, în 24 de ore, fata mea. Merge ca un balsam, atunci când îl freci, devine un ulei, iar atunci când adaugi apă, se transformă într-un lapte. A făcut cu adevărat lucruri incredibile pentru pielea mea.

Pasul al doilea: Ton

Biologique Recherche Lotion P50 Original

Procesul de frumusețe K necesită curățare, tonifiere, vitamina C și exfoliere, în acea ordine. Cu toate acestea, biologique este atât toner, cât și exfoliante, așa că dacă folosesc Lotion P50, nu mai folosesc niciodată un toner mai târziu și o să scap de treapta de exfoliere mai jos, pentru că ar fi prea intensă pentru pielea mea (mă rătăceam chiar gândindu-mă) . Dacă citiți multe despre îngrijirea pielii, sunt sigur că vă plictisiți să auziți cât de mare este acest produs francez scump și stăvilit. Dar este chiar atât de bine. Este unul dintre cele mai eficiente produse pentru vindecarea hiperpigmentării, combaterea acneei și ajutându-vă la strălucirea tenului general. Cu toate acestea, este foarte puternică, deci dacă intenționați să cumpărați acest produs online, aș lua în considerare verificarea acestui ghid P50 de la Into the Gloss - explică care dintre multele versiuni diferite ale P50 funcționează cel mai bine pentru anumite tipuri de piele. Am turnat cîteva picături mici într-un tampon de bumbac și l-am întins pe fața mea, după curățarea mea.

Leegeehaam Creste Hyal B5 Toner

Uneori, P50 poate fi intens, mai ales în timpul verii, când petrec o tona de timp în afara soarelui. Așa că îmi place să iau pauze de la ea și sub un ton mai blând. Atunci folosesc acest toner foarte suplu, hrănit. Conține cinci tipuri diferite de acid hialuronic pentru hidratare maximă, extract de bujor pentru strălucire și centella pentru calmarea pielii furioase. Acest toner face ca pielea mea să arate ca sticla.

Pasul trei: Vitamina C

Îngrijire permanentă a pielii 30% Vitamina C

Bine, stai concentrat. Acesta este locul unde această rutină devine confuză. Vitamina C, care vă strălucește pielea și se estompează petele întunecate, trebuie să continue după tonul și înainte de a vă exfolia. Dacă utilizați o combinație de toner-exfoliere, cum ar fi P50, atunci vă puneți vitamina C după. Continuăm încă? Esti speriat? E în regulă, iată ghidul vizual din nou pentru a vă ține la pământ.

Tind să încerc o mulțime de ser de vitamina C - nu mă fac să izbucnesc, și dacă sunt puternici, știu cum să le ușurez ușor în rutina mea (să crească încet dozele de o dată pe săptămână și să poarte o mulțime de protecție solară). Rezultatele acestui ser de vitamina C sunt feroce și este jumătate din prețul fostului meu iubit Elefanți beți Vitamina C. Consistența este esențială aici, deci dacă vrei să vezi cum acest produs lucrează minunile lui, folosește-l în fiecare zi. Acestea fiind spuse, probabil că acest produs nu este potrivit pentru dvs. dacă aveți piele suprasensibilă.

Cosrx Triple C lichid de iluminat

Aceasta este o altă opțiune excelentă pentru o vitamină C eficientă, nu prea scumpă. Este foarte minunat să ajuți petele întunecate și pielea plictisitoare fără a fi prea agresiv.

cu cod: SGBF18

Pasul patru: Exfoliați

Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid

Acum pentru exfoliatorii simpli. Un original Google-doc, acest produs AHA este excelent pentru combaterea acneei, netezirea texturii neuniforme și scăderea roșie. Dar, ca și P50, este foarte puternică. Când pielea mea trece printr-o fază sensibilă sau când e vară și sunt în afara unei mulțime (dar vreau să fiu sigur că lupt acnee activ), iau o pompă de acest lucru și o răspândesc doar pe zonele problematice, dupa ce folosesc vitamina C. Folosesc aceasta o data pe zi seara, dar numai cand nu folosesc P50.

Carbune Chai Ceai Pore Refining Glow Pad

Pentru zilele în care vreau o exfoliere mai puțin intensă, am în aceste Glow Pads pentru lichidul de putere Whitehead. Dacă aveți piele ultrasensibilă, aceste tampoane sunt o modalitate excelentă de a obține o strălucire exfoliată, curată, fără a aplica ceva prea abraziv. Timpul standard de asteptare pentru ca un exfoliant sa se scufunda cu adevarat in piele este de 20 pana la 30 de minute, iar eu incerc, dar in mod realist, de obicei, astept pana cand produsul nu se uda pe pielea mea inainte de a trece la pasul urmator, urmeaza).

Pasul Cinci: Esența

Cosrx Soluție avansată pentru melc Mucin Power Essence

Un produs cu adevărat schimbător de piele, cu adepți serios devotați (cum ar fi Jude Chao, din blogul Cincizeci de nuanțe de melci). Hidratarea și retexturizarea, acest produs vă va îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea și radianța pielii. Dacă vă luptați cu uscăciunea, cu acnee, cu linii fine sau cu pielea plictisită, luați în considerare cu siguranță acest produs. Aplic în palma mea cam trei până la patru pompe de acest lucru și o pun pe pielea mea la câteva minute după exfoliere.

Revoluția Missha

Acest produs este mai mult pe partea apoasă decât Sticla Mucin, lipită de Cosrx, lipicioasă. Dar îmi hidratează pielea la fel de bine și-l păstrează foarte bine. De asemenea, am descoperit că acest lucru contribuie la vindecarea oricăror răni sau pete vechi pe pielea mea.

Pasul șase: Ampule

Yuripibu Asiatica Ampoule de calmare

Care este diferența dintre un ser și o fiolă, ați putea întreba? Ampulele sunt, în principiu, serice pe steroizi - supraîncărcate și foarte concentrate, acestea nu trebuie folosite în fiecare zi, ci mai degrabă atunci când aveți nevoie de un impuls serios. Folosesc fiole o dată pe săptămână sau când am o dramă gravă a pielii. Când am de-a face cu pielea roșie, plină, iritată, îmi place asta de la Yuripibu. Centella asiatica, principala componentă a acestui produs, este excelentă pentru vindecarea rănilor și pentru accelerarea procesului de recuperare a oricărei pieli îmbelșugate, nefericite.

Leegeehaam Vita Propolis Ampule

Când am avut plăcerea de a intervieva Chao, ea a ravnit despre cât de mult face acest lucru pentru plumping și netezi pielea ei. Deci, în imposibilitatea de a rezista la ceea ce recomandă vreodată, am încercat-o singură. Această fiolă este incredibilă pentru a vă face pielea să arate super-strălucitoare și practic doar umple orice linie din piele pentru a vă oferi cea mai netedă suprafață posibilă. Mama mea o folosește și o iubește pentru combaterea liniilor fine și a ridurilor, dar o salvez pentru o pre-ieșire din îngrijirea pielii, deoarece fundația mea pare fără minte peste acest produs.

Ampulul de colagen pentru oprirea bazei plantelor

A treia opțiune! Această fiolă pe bază de plante este o altă modalitate uimitoare de combatere a ridurilor și a liniilor fine. Extractul de ciuperci de 76, 52 procente stimulează colagenul, astfel încât pielea să arate plină și vie, în timp ce aloe și centella ajută la calmarea pielii furioase sau la orice fel de roșeață.

Pasul șapte: seruri

Sos de rechin

Serurile tale vin după ce ți-ai băgat flacoanele în piele și le-ai dat o clipă să te scufunzi. Dacă ai fost vreodată pe r / AsianBeauty, probabil că ai încercat, testat și ai recomandat acest produs unui prieten. Aproape fiecare fir are cel puțin o mențiune despre produs, cu recenzii de cinci stele despre efectele pe care acest produs le are asupra hiperpigmentării. Și, da, zvonurile sunt adevărate; e bine. Împachetat cu niacinamide și N-acetil glucozamină pentru hiperpigmentare și extract de acid hialuronic și ceai verde pentru hrănirea pielii, acest produs face cu adevărat totul. În două săptămâni, am văzut o diferență uriașă în ceea ce privește unele cicatrici de acnee pe care încercasem să le scot timp de câteva luni. Există unele ingrediente în care oamenii sunt sensibili la, și anume bioferment de la cremă de mare. Deci, dacă sunteți sensibil, dar doriți să încercați acest produs afară, aș recomanda să-l utilizați mai mult ca un tratament la fața locului pe zone hiperpigmentate, mai degrabă decât lathering pe tot pielea ta. De asemenea, nu, nu conține părți de rechin în ea. Se numește doar pentru că ambalajul are un rechin drăguț pe el.

Acnebarrier Protect Spots

Îmi place Sosul de rechin pentru cicatrizarea cicatricilor, dar acest produs mi se potrivește atunci când încerc să combatem izbucnirile active. Este un ser foarte bun pentru pomul de ceai, pentru calmarea zitsurilor furioase și diminuarea lor semnificativă în dimensiune, fără a fi prea intensă sau uscată.

Etapa a opta: măști de foi

Liderii Terapia melcului Clinica pielii Masca pentru fata

Acesta este punctul din rutina ta unde ai pus o mască de coală. Sunt atât de obsedat de melanjul care are efect de vindecare și de vindecare pe pielea mea. Această mască de la lideri îmi păstrează pielea atât de drăguță și sănătoasă, ajutându-mă în același timp cu orice pete sau pete uscate. [ Notă a editorului: Din păcate, acestea s-au vândut, dar Rio spune că măștile de sânge de la Cosrx's Holy Moly sunt o groază și mai ieftină. ]

Nota editorului: În timp ce aceste măști de față nu sunt disponibile în prezent, recomandăm aceste măști de melc melc SKEDERM .

Coxrx Sfântă Mască de Melc Melc

Nota editorului: În timp ce măștile COSRX Holy Moly Snail sunt disponibile în prezent, vă recomandăm kitul COSRX Original Step Clear .

Reteaua Mea de Frumusete Reparatii Power Duo

Pentru un impuls hidratant și reparativ, îmi place acest lucru din Jurnalul meu de frumusețe. Îmi face pielea atât de roșie.

Pepene verde Gel Mască Shell Jelly

Îmi place, de asemenea, această mască de stimulare a umezelii de la Glow Recipe, în special pentru a pregăti pielea pentru machiaj. Ea dă lovitura perfectă de umiditate, iar machiajul dvs. va aluneca frumos după aceea.

Pasul Nouă: Hidratant

Cosrx Cremă intensivă cu acid hialuronic

Aceasta este pentru toți oamenii mei cu piele uscată acolo. Dacă sunteți atât de uscată, sensibilă și eczemă, așa cum sunt eu, și descoperiți adesea că și hidratatoarele "super hidratante" nu îți refacă pielea, fă-ți o favoare și încearcă acest hidratant. Este super-bogat si cu adevarat unul dintre singurele hidratante pe care le-am gasit ca merge adanc in pielea mea si o mentine fericita si hranita toata ziua. Îmi dau seama că, uneori, când l-am pus pentru prima dată, mă gândesc după aceea, sfântă iad, sunt super strălucitoare . Nu vă faceți griji: nu este nimic că un pic de pulbere nu se va repara.

Tula Îngrijire a pielii hidratante pentru zi și noapte

Eu folosesc rar orice altceva decât hidratantul Cosrx, dar în zilele când am terminat, o folosesc pe Tula. Nu este atât de dens și de bogat ca Cosrxul, dar nu mă lasă să mă simt uscat mai târziu în acea zi. Este, de asemenea, ambalat cu probiotice. Aceasta este o alegere excelentă pentru cei care doresc o hidratare drăguță, dar nu sunt la fel de intens ca și mine.

Pasul zece: Crema de ochi

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Cremă de ochi

Am niște cercuri întunecate de rău sub ochii mei. Multe produse pe care le-am încercat dau umiditate sub ochii mei, astfel încât să fie mai ușor să-mi ascund cercurile întunecate, dar nimeni nu a făcut vreodată o mare schimbare în întunericul însuși. Până când am încercat această cremă de ochi C-Tango de la Elefantul bețiv. La o lună după ce am început să o folosesc zilnic, am putut să văd o diferență vizibilă în întunericul ochilor mei. Nu spun că au dispărut complet, dar se înmulțesc.

Pasul 11: SPF

La Roche-Posay Anthelios AOX Creme de față SPF 50

După hidratare vine pasul crucial pentru protecția solară - un produs esențial pentru a menține pielea cât mai clară și mai lină. Cel mai bun prieten al meu mi-a recomandat asta și eu ador. Nu numai că este SPF înalt și excelent pentru a-mi proteja pielea, niciodată nu mă face să izbucnesc, și am antioxidanți în ea, deci funcționează și ca un ser frumos în timpul zilei. Nu este niciodată lipicioasă, așa că machiajul merge frumos pe partea de sus a acesteia.

Cosrx Aloe Soothing Cream de Soare

Un alt SPF grozav: liniștitor și hidratant, această protecție solară de la Cosrx-ul meu iubit este o bază de călătorie a mea.

Pasul 12: Tratamentul spot

Acropass Cure Microneedle Pimple Patch (Set de 6)

Voi știți că există un plasture nou în oraș? Aceste patch-uri pimple sunt viitorul nebun - ei au micronice mici și dizolvabile pe ele care pătrund în pielea ta, abordând cosuri profunde, hormonale, chistice. Micronicele infuzeaza pielea cu ingrediente cum ar fi acidul hialuronic, niacinamida si oligopeptida-76, care se sapa adanc in cada si ataca bacteriile si inflamatia mai repede decat alte tratamente topice cu acnee chistica pe care le-am incercat. Nu se poate elimina un zit chistic, dar va ajuta într-adevăr, mai ales atunci când nimic altceva pe care îl puneți pe topic nu face nimic.

Foto: necunoscut

Cosrx acne Pimple Master Patch

Pe un cos cos alb sau o cusătură deschisă, ciudată, acesta este cel pentru totdeauna și pentru totdeauna. Tocmai am reînsuflețit și am cumpărat un pachet de 10 dintre acestea și vă sugerez să faceți același lucru.