nu profesionist. doar nebun.

Singurele produse de îngrijire a pielii de care aveți nevoie în vacanță

Anonim

Este acel moment al anului când toată lumea încearcă să scape de New York - în cazul în care suntem în prezent blocați într-o iarnă pentru totdeauna - pentru pășuni mai verzi sau mai pătate; Am primit trei mesaje OoO astăzi singure. Din acest motiv sau din cauza faptului că vara este, teoretic, pe drum, prietenii și cititorii mă întreabă în mod constant despre îngrijirea pielii cu vreme însorită. Mai exact: Când vă aflați în vacanță sau petreceți zile lungi la soare, cum integrați protecția solară în rutina dvs., fără a vă sparge "

Răspunsul meu este simplu: în ciuda alinierii mele feroce față de sistemul de frumusețe K cu zece etape, atunci când sunteți în vacanță sau pur și simplu știți că veți petrece o perioadă drastică de timp în afara, este mai bine să vă minimalizați rutina și să vă lăsați protecția solară face lucrurile. Pentru aceia dintre voi care, ca mine, sunt predispuși la acnee, înțeleg că alegerea unui produs de protecție solară poate fi destul de înfricoșător așa cum este. Scăderea serurilor și a măștilor și permiterea protecției solari pentru a domina rutina dvs. poate părea un pas prea departe. Dar ascultă, dacă pot să-mi scot câteva produse de luptă împotriva acneei și să mă bazez pe o protecție solară timp de o săptămână, așa puteți și tu.

În căutarea mea de a localiza protecția solară perfectă pentru tenul meu, am făcut un punct pentru a evita ingrediente cum ar fi oxibenzona, o substanță chimică care cauzează reacții, adesea găsită în produsele de protecție solară și orice fel de parfumuri. Cu acești parametri, am găsit o colecție în care am încredere.

Deci, mai jos, câteva dintre produsele mele de protecție solară MVP, plus celelalte produse pe care le folosesc în rutina mea de vacanță ruptă.

Protecție solară

Bebelus Elefant Umbra Sheer Apă de protecție fizică zilnică de protecție solară

Sunt tipul de persoană care, oricât de multe pălării o port și cât de des îmi reapărdez protecția solară, întotdeauna reușește să se răstoarne. În ultimele luni am căutat în mod activ un produs care are proprietăți de protecție UV și nu mă va rupe. Această protecție solară este de 34 de dolari, ceea ce înseamnă că nu am vrut să-l cumpăr. Dar mi-a plăcut mereu produsele Drunk Elephant și am fost intrigat de conținutul ridicat de oxid de zinc al protecției solare, care protejează pielea de razele UV și are proprietăți de vindecare. Am încercat-o într-o zi când am știut că voi fi în soarele strălucitor ore întregi și imediat am știut că este ceva special. Pielea mea, care nu văzuse soarele în luni, nu a fost arsă nicăieri și nu am primit un singur cusur după ce l-am folosit. Am folosit-o zilnic timp de o săptămână și nu am izbucnit o dată. Este, de asemenea, ambalat cu ulei de marula și antioxidanți care conferă pielea o strălucire plăcută și sănătoasă. Am citit o mulțime de recenzii despre acest produs, iar oamenii par să o iubească sau să o urască (oamenii care o urăsc plâng că este prea strălucitor). În mod personal, nu mă pot descurca.

Cosrx Aloe Vera Crema de protecție solară

Un alt produs de protecție solară, despre care am scris mai devreme, este Cosrx Aloe Sunscreen. Nu numai că aloe vera este un ingredient anti-inflamator și anti-roșeață, filozofia Cosrx este de a crea produse accesibile pentru acnee. Cu SPF 50, acest produs de protecție solară se va asigura că pielea dvs. este la fel de protejată cum poate fi posibil.

Neutrogena Clear Face Breakout Free Sunscreen

Această protecție solară Neutrogena este complet neutră. Nu are proprietăți de luptă, dar îți promit că nu te va rupe. Puneți pur și simplu: este un produs minunat și sigur pentru a încerca dacă sunteți precaut de protecție solară.

Produse care se împerechează bine cu produsele de protecție solară

Cosmarul Snail Mucin

Acesta este singurul produs activ pe care-l păstrez în rutina mea când sunt în vacanță. Mi se pare că are o cantitate perfectă de blând-bust-busting și repararea pielii în timp ce, de asemenea, asigurându-se că pielea mea rămâne hidratat după zile lungi de expunere la soare. Am pat aceasta in pielea mea dupa ce am spalat cu Cetaphil delicat cleanser.

Weleda Skin Food

Acest produs este iubit de mulți și mi sa recomandat recent de către artistul de machiaj Katie Jane Hughes. Este incredibil de hrănit, vindecător și hidratant pentru piele în general, dar când vine vorba de arsurile solare, acesta este nivelul următor. În vacanța mea recentă, așa cum o faceam, am uitat accidental să reaplic de protecție solară pe podul nasului meu, care a dus la o banda catastrofala de piele arsa prost. Mi-am umflat nasul în Skin Food, m-am culcat și a doua zi, într-adevăr nu a fost așa de rău.

Aquaphor

Când sunt afară la soare pentru perioade lungi de timp sau pentru înot, buzele mele se scurg în esență în stafide. Îmi place să folosesc Aquaphor pentru o ușurare rapidă, ușoară și eficientă. Îmi place, de asemenea, că o pot aplica în alte părți ale feței mele care au nevoie de TLC. În plus, se presupune că stimulează creșterea părului, așa că îmi place să-i pun și sprancenele.

Jurnalul meu de frumusețe Aloe Vera Face Mask

Dacă doriți să aduceți o mască de încredere cu dvs. pe o călătorie, iubita mea Dieta frumuseții mele Aloe Vera masca este un produs extraordinar pentru a oferi hrană suplimentară și strălucire, reducând totodată orice iritare sau înroșire. Este un tratament post-soare de 15 minute, dacă doriți să mergeți în plus.