acest lucru este incredibil

Singura încuietoare sportivă pe care nu am uitat niciodată combinația

Anonim

Nici nu pot.

Îmi amintesc foarte greu numerele. Am uitat frecvent PIN-ul meu. Dacă într-adevăr, într-adevăr ca tine, îmi amintesc luna sau ziua de ziua ta, dar niciodată amândouă. Am uitat codul la fiecare blocare de combinații pe care am avut-o vreodată (Dumnezeu să binecuvânteze personalul de la sală de gimnastică cu tăietori de șuruburi) și totuși mi-a luat mulți ani de șocuri Master Locks pentru a găsi Wordlock-ul, un lacăt pe care îl spargi cu un cuvânt în loc de un cod numeric.

Kismet mi-a adus-o. Începusem la o sală de gimnastică nouă și, imediat după încă un alt combo mi-am dispărut din creier, m-am oprit în Duane Reade pentru înlocuire. Au avut doar o singură încuietoare în stoc: un Wordlock. Nu mi-am uitat codul de atunci.

Wordlock-ul extrem de gripabil.

Iată ce e minunat despre Wordlock: Totul. Iată cum este superioară clasicului Master Lock: literal în orice mod. Cutia de cauciuc a lui Wordlock o face să se simtă bine în aderență, roțile acoperite sunt ușor de manipulat cu o singură mână, forma este unică și ușor de observat dacă sunteți, de asemenea, predispuși să uitați unde este valiza. Nici o parte din ea nu doare tampoanele degetelor tale.

Și bineînțeles: fără numere. Alegeți propriul cod de cuvânt cu patru litere și dacă, ca mine, alegeți una care este, de asemenea, o glumă personală (al meu este LARY, ca și în Louis și Harry de O Direcție în mod evident), veți obține o mică explozie de fericire fiecare când îl deblocați. Mi-am luat Wordlock-ul timp de trei ani și am de gând să-l dau pentru totdeauna, să devin încet una dintre doamnele goi goi la sala de gimnastică, să-mi iau timp să-mi deschid dulapul, să-mi chicuiască gluma cu mult timp în urmă.

Wordlock PL-096-Axe Sports Lock, culori asortate

Wordlock PL-004-BK Lacăt combinat cu 5 cifre

Există și o versiune cu cuvinte de cinci litere.