crede-mă că ar trebui să știu

Singurele instrumente pe care le veți avea pentru practic orice DIY Home-Repair Job

Anonim

Fără intenția să mă laud, pot spune că sunt un tip destul de la îndemână. Am reconectat întrerupătoarele de lumină, am instalat lămpi de înălțime, am înlocuit ușile deteriorate și am instalat un sistem de aspersoare. Iată ce este, însă: nu sunt în nici un caz o persoană naturală. Sunt doar dispus să vizionez videoclipuri YouTube despre cum să rezolv acest proiect DIY și nu mă tem să mă murdăresc în acest proces.

Majoritatea proiectelor minore de reparații la domiciliu sau de construcție se află în limitele abilităților celor mai multe persoane, însă nu puteți finaliza chiar și cele mai simple lucrări de reparații, modernizări sau construcții fără instrumentele potrivite. Dar, cu doar o mână de bază în kit-ul dvs. de unelte, veți fi gata să vă confruntați cu cele mai multe dintre problemele pe care le prezintă o casă medie. Dacă trebuie să faceți upgrade la panoul electric, sunați la un expert. Dar pentru o gaură în gips-carton, un întrerupător dimmer defect sau o robinet neetanș, tot ce aveți nevoie sunt instrumentele potrivite. Cele de mai jos vor acoperi 90% din lucrurile pe care trebuie să le îngrijiți în jurul casei.

Stanley FMHT62052 Set de șurubelnițe cu 6 buc

Dacă există o unealtă de care aveți nevoie, este o șurubelniță decentă. Sau pentru a fi mai precis, un set decent de șurubelnițe. Veți avea nevoie de ele pentru a face totul, de la construirea mobilei Ikea la înlocuirea punctelor de vânzare. Și în timp ce există un timp și un loc pentru o șurubelniță care poate accepta 783 de biți diferiți, atunci când împingeți împingerea, nu există nici un substitut pentru o șurubelniță solidă, cu un mâner mare și o lamă superstructură. Am folosit aceleași șurubelnițe Stanley FatMax începând cu anul 2011, anul în care soția mea și cu mine am cumpărat prima noastră casă și fiecare dintre ele rămâne în stare excelentă. Acest set are trei lame cu cap plat cu o lățime variabilă și trei șurubelnițe Phillips de dimensiuni variate, iar cu aceasta puteți strânge și / sau slăbi doar pe orice șurub de acolo. Este, de asemenea, mai puțin de 20 de dolari.

TopBuilt cu ciocanul cu ciocan de 16 uncii cu mâner din fibră de sticlă 25027

Al doilea instrument cel mai important va fi ciocanul. TopBuilt face un ciocan cu gheare de 16 uncii, care ar trebui să fie mai mult decât adecvat pentru nevoile dvs. de acționare a unghiilor și pentru scoaterea oricăror unghii vechi sau prost unsă. Mânerul din fibră de sticlă este atașat de rășină epoxidică și se simte solid și reduce vibrațiile după fiecare grevă, ceea ce înseamnă mai mult confort și mai puțin oboseală. Și la greutatea de un kilogram, acest ciocan este suficient de ușor pentru a fi folosit de oricine, dar destul de puternic pentru o lucrare demo luminoasă. Am folosit un ciocan cu gheare pentru a scufunda o multime de cuie, desigur, dar am folosit si unul pentru a distruge placile vechi inainte de o renovare si pentru a trage gauri in pereti inainte de a taia sectiuni de gips carton pentru reparatii.

QuickDraw DIY Self Marking 25 'Măsurare bandă pentru picioare

Fără o măsură de bandă bună, veți înșface un proiect de reparații la domiciliu, fie că ați atârnat picturile prea des în afară, fie că ați înfipt o schemă de plăci de baie. Măsura de bandă de auto-marcare QuickDraw de 25 de picioare elimină o parte din această eroare umană potențială în două moduri. Mai întâi, dispune de o roată de marcare a grafitului, construită în partea de jos a unității (este acel mic roșu) care poate face o marcă de creion la punctul exact de măsurare, astfel că marca dvs. nu va fi oprită chiar și cu o suta de cm, cu condiția să măsurați corect. Și pentru o măsurare corectă, o bandă indicatoare de marcaj roșu este întinsă peste o adâncitură introdusă în vârful măsurătorii benzii, astfel încât să puteți determina cu ușurință, mai degrabă decât să aproximați, lungimea exactă pe care ați măsurat-o.

Instrumentul Irwin 2050 Magnetic Box Beam Level. 24 inci

Dacă nu ați folosit niciodată un nivel anterior, probabil că nu vă gândiți la unul ca fiind esențial. Dar odată ce ați folosit un nivel bun de doi metri, nu veți mai dori niciodată să începeți un alt proiect DIY fără unul. Acest nivel de instrumente Irwin utilizează magneți de pământuri rare care o ține în loc oriunde se găsește un pic de metal feros, în timp ce corpul său lung și muchiile tăiate permit trasarea liniilor de-a lungul lucrurilor. Cu un nivel bun, de lungă durată, totul, de la instalarea rafturilor până la suspendarea imaginilor la punerea barelor de perdele, devine mai ușoară. Folosind acest nivel adesea înseamnă să faci acest lucru sau acel proiect corect pentru prima dată în loc să te întorci pentru a admira "lucrul manual", doar pentru a constata că draperiile tale sunt la o înclinare de zece grade. Care .

Probabil că am terminat.

Set de clești Kobalt din 5 piese

Am multe instrumente Kobalt, inclusiv mai multe unelte de mână și unelte electrice deopotrivă. Dar sunt cleștele mele Kobalt care m-au impresionat mai mult decât orice altceva face marca. Pur și simplu, acestea sunt instrumente puternice și durabile, care tocmai nu mă lăsaseră în urmă, în ciuda unor ani destul de intenți de utilizare. Setul include clești de ac, două cleme standard, o pereche de alunecare care poate chiar să stea în picioare pentru o cheie de semilună și o pereche de clești diagonali care pot fi utilizate pentru a fixa cu ușurință șuruburile sau șuruburile. Sunt fabricate din oțel crom-nichel și își păstrează bine marginea - nici unul dintre cleștii Kobalt nu a simțit cel mai puțin liber, chiar și după șapte ani de utilizare.

Black + Decker LDX120C 20 V MAX Drill / Driver litiu-ion

De cele mai multe ori, nu veți folosi un burghiu pentru a găuri gauri deloc - va fi mai mult un șofer care se scufundă și / sau înlătură șuruburile. Îmi place Black + Decker LDC120C, deoarece costă jumătate la fel ca alte burghie sau drivere de la baterii pe care le-am folosit fără nici o reducere perceptibilă a performanței. Conduce șuruburile acasă cu ușurință și cu un risc minim de stripare atunci când setați în mod corespunzător ambreiajul cu 11 poziții și este suficient de ușor pentru o utilizare ușoară cu o singură mână, chiar și atunci când lucrați deasupra capului.

Dewalt DWE304 10-Amp cu ferăstrău cu filet

Ferăstrăul cu piston este adesea numit Sawzall, care este pronunțat "cu ferăstrău cu totul", și care servește ca o descriere perfectă a sculei. În timp ce, de fapt, Sawzall este un nume de marcă de proprietate și, prin urmare, nu poate fi aplicat în acest caz, acest DeWalt DWE304 văzut cu piston poate cu siguranță să lucreze în scurt timp cu orice material, cu condiția să aveți lama potrivită. Se poate tăia prin țevi metalice groase, grinzi sau ramuri de lemn, materiale plastice, zidărie și multe altele. Mi-am folosit nu-Sawzall pentru a cădea arbori mici, pentru a tăia tevi vechi de apă, puteri prin panouri de gips-carton și multe altele. Nu poți conta pe cele mai curate bucăți atunci când folosești un instrument ca acesta, dar poți conta pe el pentru a tăia cu adevărat.