acest lucru este incredibil

Directorul nostru de modă a găsit în sfârșit o pereche perfectă de blugi

Anonim

Mamele blugi - care sunt de fapt flattering.Foto: Amabilitatea vânzătorului

Încă de când am plecat la colegiu, lăsând împreună cu mine un număr de blugi cu buton de zbor al lui Levi, mi-am luat o fantezie despre o pereche perfectă de blugi care, de asemenea, sunt în mod miraculos, măgulitoare. (Bijuterii bătrâni, apropo, nu au fost. Este de opt centimetri înălțime și cel puțin 50 de kilograme mai greu decât mine, dar m-am convins că curelele imense și gleznele răsucite erau într-un fel răcoroase.)

Presupun că are sens că acum, în acest moment în Evoluția de înaltă denim, există un astfel de lucru. M-am bucurat de Sevens-urile mele, apoi de J Brands-ul cu picior-picior, apoi de povestile mele de poveste de dragoste din J 70, si am participat la tot felul de explorari in puterea stretch, dar in sfarsit aici este lucrul pe care l-am asteptat de la inceputul anilor '90: blugi Levi 501 cu buton de zbor, recutati intr-o forma batjocoritoare. Acestea sunt realizate de o companie cu sediul în LA, numită Re / Done, și puteți să le comandați online și vor ajunge la ușă și apoi le puteți purta. Simplitatea! Nu voi mai face niciodata ceea ce a sugerat vanzatorul cu adevarat serios de la APC si sa-si petreaca un weekend mergand pe bicicleta in blugi neajutorati, cautand ocazia sa-i duca sa alerge cu masina.

Tocul de recoltare Re / Done este la fel de aproape de perfecțiune pe care mi-aș permite-o vreodată să-mi imaginez: o talie care atinge un loc adecvat taliei, care (în mod miraculos!) Se întindea exact la locul potrivit, și anume spune doar un pic timid de os glezna mea. (Sunt de cinci-picioare-patru, pentru referință.) Există ceva despre plasarea buzunarelor care îi face să fie foarte măgulitori la capătul din spate - ar trebui, cu toată logica, să pară ca niște blugi și totuși, într-un fel, „t. În schimb, ele ridică întreaga operațiune. Oare întreaga mea experiență în colegiu ar fi fost diferită dacă așa ceva ar fi existat atunci? Sincer, probabil ar fi fost la fel, dar cel puțin aș fi arătat mult mai bine în poze.

Re / Done High Jeans

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , un uscător de păr , bandannas , cremă de mână și covoare de yoga . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Care sunt cele mai bune jeansuri pentru femei?