celebritate cumpărături

Proprietarii a patru & twenty Blackbirds pe 13 instrumente esențiale de coacere

Anonim

Pentru cruste impecabile, glazuri de aur și umpluturi fără găuri.

Din moment ce brutăria Gowanus a fost deschisă în 2009, Four & Twenty Blackbirds a câștigat o relatare cultică pentru piesele sale perfect dezactivate, inclusiv șahul de ciocolată și, în special, caramelul sărat - Grub Street a numit-o una dintre cele mai bune din New York). Astăzi, imperiul sa extins la o cafenea la Biblioteca Publică Brooklyn și un nou contor de plăcintă în Prospect Heights (puteți cumpăra și The & Twenty Blackbirds Pie Book ). Am cerut co-proprietarilor surori Emily și Melissa Elsen, care ar trebui să aibă în arsenalul lor un brutar de plăcintă. Aici, o duzină de produse esențiale ale brutarului.

Patru și douăzeci de co-proprietari de Blackbirds Emily (stânga) și Melissa Elsen. Foto: PAMU LLC

OXO Baterii de gheață de mâncare pentru mâini bune

Există o mulțime de stiluri și mărci de mixere de mâncare de mâncare, dar cele mai multe dintre ele sunt sub și dezamăgite. OXO a făcut bine. Confortabil, ușor de curățat și rezistă pentru totdeauna, astfel încât puteți face o viață de crustă de plac cu mâna.

Aluminiu Scoops

Aceste bucăți sunt esențiale pentru ingredientele uscate atunci când se prepară loturi mari de plăcinte de fructe. Ea face să scoți tot felul de făină pentru crustă sau fructe preparate pentru a umple (și a scurge sucurile suplimentare) incredibil de ușor - încercați doar să vă imaginați să o faceți cu o ladă sau cupe de măsurare. Disponibile într-o varietate de dimensiuni, și nu rupe banca.

Ateco frigorifică franceză

Dacă aveți de gând să aveți un singur bolț în casă (și v-ați hotărât că este timpul să treceți de la utilizarea sticlelor de vin pentru a vă alătura aluatul), faceți-i un bolț conic. Alege una din lemn masiv bun. Nu va trebui niciodată să o reparați (nu există nicio tijă metalică prin mijloc care să se rupă în cele din urmă) și oferă versatilitate prin faptul că centrul mai gros creează presiune mai mare, în timp ce marginile exterioare creează presiune mai ușoară. Lucrați puțin cu el, astfel încât să înțelegeți puterea.

Sticlă Pyrex din sticlă de 9 inch

Pyrex este liderul în colacul de sticlă. Uitați de tigăi metalice - tăvile de plăcintă clare vă permit să vedeți ce se întâmplă în partea de jos (adică dacă crusta dvs. este încă palidă). Iată un sfat, de fapt: Dacă crusta este palidă, dar partea de sus este maro, acoperiți-o în folie, picurați temperatura de 20 sau 25 de grade, și coaceți până când crusta de jos se face. Nimănui nu îi place o plăcintă cu fundul sălbatic.

Angostura Bitters

Din frumoasele ținuturi din Trinidad și Tobago, ingredientul nostru secret. O componenta clasica a multor cocktail-uri delicioase, Angostura Bitters are un profil de aroma asemanator cu varza, si este destul de puternic ca ai nevoie doar de cateva picaturi. Adăuga-l la plăcinte de fructe care necesită condimente - în special mere - sau plăcinte cu cremă cum ar fi dovleac, cartofi dulci sau chiar pecan. Este ceva extra secret.

Acoperiș de aluat pentru scrumieră

O necesitate pentru orice brutar - este simplu, ieftin și ușor de curățat. Utilajul este excelent pentru cubul untului rece (esențial pentru crustele de pâine pufoasă, biscuiți și biscuiți), porționarea crustei finite și curățarea suprafețelor după orice tip de aluat.

Waring Immersion Blender

Când avem nevoie de o bază netedă pentru ceva de genul plăcintă de șah sau cremă, nimic nu este mai bun decât acest amestecător de imersie pentru a pulsa totul (în special ingredientele mai fibroase cum ar fi dovleacul și cartofii dulci). Desigur, este, de asemenea, minunat pentru supe și piureuri. Puteți găsi pe piață o mulțime de mixere de imersiune diferite, dar acesta vă va dura tot restul vieții.

Cărturica de căpșuni Westmark

Ați văzut vreodată un pui de cireș care face stilul cu gaură-pumn? Este dincolo de cea mai ușoară și probabil cea pe care bunica ta o folosea (bine, dacă i-ar plăcea să coace plăcinte ca a noastră). Cherry sezon este important pentru producătorii de plăcinte, și așa este eficiența în pitting. Nu vă deranjați cu nimic altceva.

Apple Peeler cu baza de vid

Desigur, am fost sceptici față de această contrapunere la început (părea că a fost mult mai multă problemă decât a meritat), dar eram atât de greșiți. Pentru a face plăcinte de mere de caramel sărate pe care le-am churn out, acest peeler este cel mai ușor mod de a coaja, de bază și felie toate dintr-o dată. Baza de vid stabilă se atașează la suprafețe fără a se roti, plus funcționează și pe pere și pe cartofi.

Ceramică Greutăți Pie

Când coaceți o plăcintă, uneori trebuie să cântăriți crusta pentru al împiedica să se umfle. Oamenii vă vor spune să folosiți doar fasole sau orez, dar atunci veți ajunge la fasole murdară sau orez risipit. Dacă intenționați să faceți plăcinte de cremă care necesită o pre-coacere, obțineți câteva seturi de aceste. Ei au rămas pentru totdeauna.

Apronul mecanicist

Am fost în căutarea unui șorț care nu a tras pe gât, care era, de asemenea, ușor și estetic plăcut. Am ajuns la acest lucru - deși am modificat-o ușor prin coaserea buzunarelor închise (prea voluminoase) și scurtarea unui smidge - ca șorț util la un preț scăzut.

Acest lucru nu este momentan disponibil, dar aici este o altă opțiune în denim și aici este un stil similar în pânză.

Swissmar Silicone Brush

Preferam o perie de silicon peste o perie naturala de fibre, deoarece daca o periuta de silicon incepe sa se dezintegreze, o vei observa foarte usor si o vei alege. Cu o perie de fibre naturale, veți avea dificultăți în obținerea curate a fibrelor și atunci când vor ieși, acestea vor ajunge pe toată suprafața crustei când o veți spăla cu ouă. Brut.

Tacamuri 8-Quart din oțel inoxidabil de amestecare Bowl

Acest vas este plat cu fund, ceea ce face mai ușor pentru a face o crustă de plăcintă în (atunci când utilizați acel blender de patiserie, nu va stânca pe suprafață). De asemenea, poate fi rotit peste aluatul tău rulat, pentru a fi folosit ca un ghidaj de tăiere pentru o tigaie de 9 inch, care este un bonus suplimentar.

Ingredientul nostru preferat

Ippodo autentic Matcha

Când am făcut pentru prima oară Matcha Custard cu o pudră de ceai verde de calitate alimentară standard, aka matcha, seamănă puțin cu Canalul Gowanus - un pic cam slăbitor. Apoi am fost destul de norocoși să fim prezenți la maeștrii de ceai de la Ippodo din Kyoto, Japonia, care și-au honuit meseria de 300 de ani. Dacă credeți că investiția în ingredientele de calitate nu face diferența, acest lucru va arunca o lumină asupra motivelor pentru care sunt atât de importante.

Viva Naturals Ulei de cocos de Virgin

Tot ce face plăcintă, gătit și curățare poate fi foarte uscat la mâini și chiar la fața ta. Uleiul organic de nucă de cocos este comestibil, netoxic și un hidratant excelent pentru a vă păstra bucătăria și a vă strecura în picioare ori de câte ori pielea se simte bine.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.