știri

Proprietarii lui Mimi Cheng au discutat despre divertismentul lor Go-Tos

Anonim

Nu numai că surorile Hannah și Marian Cheng, co-fondatori ai spotului minunat al lui Mimi Cheng, lucrează împreună, dar și ei trăiesc împreună (într-un fel incredibil). Și când nu scot găluște organice taiwanez-chinezești la East Village și la avanposturile Nolita ale lui Mimi Cheng, ei au prieteni în apartamentul lor din West Village pentru salată de pui brută de Bruxelles și cocktail-uri. Iată ce nu pot arunca o cină fără.

Placi de tabel de suprafață

"Trebuie să aveți coșuri din lemn și plută, astfel încât mesele să nu pată. Un prieten de-al nostru avea aceste la apartamentul ei și a trebuit să comandăm unii de îndată ce am ajuns acasă.

Cuptorul Breville Smart Cuptor cu aer cald

"Ne place acest cuptor inteligent Breville. Este dimensiunea perfectă atunci când doriți să încălziți o felie de pizza fără să așteptați ca cuptorul să ajungă la 350, ceea ce durează pentru totdeauna în apartamentul nostru. Este, de asemenea, alimente cu prajituri cu aer! Noi facem totul, de la cartofii de cartofi dulci, până la mugurii crocabili de Bruxelles, pentru o salată de banane prajite pentru o înghețată în acest lucru.

Foto: Charles Roussel / Charles Roussel

Placă convexă pentru apetisor

"Prietenul nostru care deține O Café și L'estudio face aceste plăci, care sunt perfecte pentru aplicațiile trecute".

Gjelina: Gătitul din Veneția, California

"Fiecare gazdă are nevoie de o carte de bucate pe care se pot referi întotdeauna la rețetele încercate și reale. Ne place că majoritatea rețetelor nu necesită 20 de ingrediente esoterice. Mâncărurile de legume, salate și paste tind să fie rapid, dar pline de arome bogate și complexe. "

Bormioli Rocco Bodega Tumbler Mini Ochelari, Set de 12

"Aceste ochelari ne amintesc de faptul ca beau si mananca tapas in Madrid. Ele sunt elegante și simple. Și pot face dublu taxă ca un pahar de aperitiv sau un mic vas de gustări. "

Zalto Denk'Art Universal Glass Glass

"Aldo Sohm, un sommelier maestru, ne-a spus că ochelarii de vin bun sunt ca niște difuzoare bune pentru muzică. El a demonstrat de ce și de atunci am fost convertiți. Paharele Zalto sunt realizate manual, ceea ce înseamnă că sticla este mai bine reglată pentru a prezenta vinul, spre deosebire de o sticlă mașină. De asemenea, ochelarii de la mașină au o buză la margine, ceea ce face ca vinul să vă lovească limba în continuare. Puteți să gustați anumite lucruri numai în anumite părți ale limbii, astfel încât să pierdeți câteva note ale vinului cu buza. Nu l-am crezut la început și ne-a încercat să scoatem același vin din cele două pahare diferite.

Olivă mare de servire Bowl

"Ne place sa servim salate in acest castron. Este făcut din lemn de măslin frumos, care este mai durabil decât un castron de ceramică de această dimensiune. "

Haus Interioare Log Haus Candle

"Toate lumanarile Haus Interiors sunt mari, dar mai ales cele de tutun. E pământ și sexy. Dacă vă plac, probabil că ați primit una din aceste lumânări la un moment dat. "

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.