acest lucru este incredibil

Pantalonii care m-au bântuit de doi ani

Anonim

Pantalonii ăștia sunt perfecți pentru mine.

Jesse Kamm Sailor gâfâi la miezul nopții

M-am scufundat adesea și greu pentru piese scumpe de costume - cel mai recent, o jachetă de leopard de 600 de dolari, cu o mătase albastră și fără găuri de braț. Așa că nu cad în faliment, am căzut în obiceiul de a mă îndepărta de orice excesiv și de a lua o noapte sau două să mă gândesc dacă o mai doresc. Mă bucur că m-am îndepărtat de haina din umeri; Sunt mizerabil că m-am îndepărtat de pantalonii marinari ai lui Jesse Kamm, care m-au bântuit de doi ani, de când am început să-i încerc la Joinery în Greenpoint (de atunci au încetat să mai vândă haine). Pantalonii ăștia sunt perfecți pentru mine. Sunt larg luminate la gleznă și se închid (foarte) pe talie printr-un singur buton simplu. Îmi amintesc că s-au simțit foarte rezistente și substanțiale și au păstrat forma pe corpul meu și au fost cam strânse și măgulitoare pe fund, într-un mod plăcut, dar relaxate oriunde altundeva. Ele sunt realizate din pânză și vin în zece culori, dintre care nici unul nu citește clovn sau arăta: încărcătura de măsline, un albastru minunat, cel mai frumos roșu. Acestea sunt tendențios, dar depășesc tendința, iar în momentul în care impozitele sunt returnate, cumpăr două perechi și nu mă uit niciodată înapoi.

Jesse Kamm Sailor Pant în Olive

Jesse Kamm navighează în oxizi de fier

Actualizare: Everlane are acum o pereche foarte asemănătoare

Pantaloni largi pentru cultura picioarelor

Din moment ce am scris acest post, Everlane a lansat un (mult) mai ieftin, aproape-facsimile de pantaloni Kamm. Sunt cu picioare largi ca Kamms, tăiați chiar deasupra gleznei ca Kamms și trăgând forma ca Kamms. Singura diferență? Acestea au un pic de întindere - deci sunt confortabile chiar și după un prânz mare.

(În plus, alte alternative similare)

Logan Wide-Leg Culturi

Pilcro Superscript Ultra High-Rise Culturi Lung-Leg

MIH Jeans Caron Wide-Leg pantaloni de pantofi denim

Eileen Fisher Stretch pantaloni din bumbac organic de cultura

Vince Culottes cu talie mare

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Pantalonii care sunt suspect de flattering pe toți prietenii mei