acest lucru este incredibil

Pantofi adulți negri, dacă găsiți Sneakerdom obositor

Anonim

Greatii fac adidași care arata ca adidași, dar nu orice adidas.

Am o sumă surprinzătoare de modă și nu. Cred că ar trebui să purtați întotdeauna o curea și că pantofii tăi ar trebui să se potrivească cu centura ta, și din moment ce nu știu unde aș cumpăra o centură care este, de exemplu, albastră, care lasă maro și negru. (Nota: Adidații bruni sunt cizme ciudate și negre arătau ca și cum ai purta un costum de tip rock-and-roll.) În acest moment, ai putea să începi să crezi că această cutie pe care am construit-o în jurul meu, arată ciudat ca închisoarea celula de masculinitate suna cel mai bine fara bucurie si in cel mai rau caz ca sunt un tech VC. Dacă este așa, o veste bună, nu trebuie să urmați exemplul, dar cred că lewk-ul meu este frumos și bun și obișnuiam să primesc complimente măsurate atunci când eram afară. Nu este vorba de încercarea de a arăta la modă sau chiar de distracție; încearcă doar să se uite împreună.

Recent am primit o pereche de Adidas care sunt ca Adidas misto, și de fiecare dată când le pun pe ei, vreau să iau un somn. Toate widgeturile și gizmosul, se simt doar ca niște fabrici pentru picioarele tale. Cred că au lipit accidental o piesă Lego. Așa că am de gând să cumpăr o pereche de adidași mari. Va fi al patrulea.

Le-am găsit primul căutând "adidași ieftin fără logo", iar pagina principală a Greats a apărut. Greatii fac adidași care arata ca adidași, dar nu orice adidas. Îmi place Rosenul, pentru că ar putea să arate că anii '80, dar nu prea '80. Seamănă ca Saucony, fără acele roți dințate de pe partea laterală, sau balanțe noi fără acel câmp de whisky N sau alt drept. Și sunt elegante fără a arăta cum ar dori să fie pantofi de îmbrăcăminte. Nu m-am gândit niciodată să le port cu un costum, ceea ce este bine pentru că nu vreau să fiu tentat să arăt ca un profesor cool sau un CEO rock-star. De asemenea, ele nu arată ca și cum voi începe să alerg o secundă acum, ceea ce este bine pentru că îmi place să comunic nonverbal oamenilor că sunt prezent în acest moment cu ei. Prietenul meu Kelly a spus că nu arăta ca un marshmallow, așa cum fac atât de mulți adidași, și acel punct a fost atât de bun încât o cred și nu l-am împărțit ca pe o observație proprie. Ele se simt ca idealul platonic al "adidaților". Sunt confortabile? Da, asa cred. Nu știu cu adevărat; ei nu s-au dovedit a fi inconfortabili, dar totul este relativ - este altcineva doar în mod constant ca o șoaptă de durere în orice moment? Oricum, da, le au în culori care nu sunt negre, dar dacă vă pasă de asta, evident nu sunteți eu sau o persoană care, dintr-un anumit motiv, voia să se îmbrace ca mine .

Se pare că am făcut un caz destul de bun pentru acești adidași. Oh! Ar trebui să spun că nu costă atât de mult.

Rosenul

Pantofi negri bărbați aprobați de strategi

Nike bărbați Flyknit lunar 3 alergare pantofi

Acestea sunt adidații favoriți ai editorului adjunct al lui Jason Chen pentru călătorii. El scrie: "Lunarii nu sunt doar pantofi de sală de gimnastică - sunt perfecți pentru călătorii. Nu este nevoie să schimbați pantofii odată ce ajungeți la destinație, mai ales dacă veți fi bopați pe jos. Amortizarea super-moale a tălpilor ar putea fi construită pentru antrenament încrucișat și 5 kilometri, dar sunt incredibil de confortabile și pentru vizitarea obiectivelor turistice. "

Adidas Originals Tubular Shadow

Iar acestea se întâmplă să fie pantofii negri favoriți ai lui Jay Ellis (el joacă Lawrence pe Insecure ). El ne-a spus: "Acestea sunt ca și cum ați merge pe unt, dacă ați putea face asta. Ele sunt atât de confortabile și au un vârf de plasă care permite piciorului tău să respire. I-am purtat ca în fiecare zi de filmare a sezonului doi. A ajuns până la punctul în care colegii mei ar fi vrut să mă privească și să întrebe dacă aș avea alte pantofi.