picioare săptămână

Cizmele Perfect Chelsea pentru vară arată de 5 ori mai scumpe

Anonim

Destul de confortabil pentru plimbările lungi ale orașului.

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Cand fostul presedinte de presa, Mark McNairy, a lansat brandul de pantofi New Amsterdam in 2008, lucrez la o revista de moda pentru barbati. Îmi amintesc modul în care cei 400 de dolari (adesea mai mulți), chukkas și cizmele lui Chelsea au devenit rapid simboluri de stare printre editorii jaded la etajul nouă. Aveau bona fidele de proveniență (făcute în Northampton, epicentrul tradițional al pantofilor de engleză și acasă la Biserică și Crockett & Jones), subminate de atitudinea lui McNairy (dar de fapt). Le-am vrut. De asemenea, nu le-am putut permite, și am cumpărat, în schimb, perfect Bass și Sanders.

Recent, totuși, am aflat că McNairy se pivotează spre vânzarea de încălțăminte directă către consumator: noua sa linie de republică, printre altele, cizme, loafere și șoferi, arată ca versiuni mai simple în ceea ce privește ceea ce făcea cu New Amsterdam, numai la prețurile de vânzare la foc: cizme Chelsea pentru 99 USD; chukkas pentru 99 USD; pentru $ 68. (Poate pentru că sunt fabricate în China și nu în Northampton, dar, la fel, este și iPhone-ul meu.) După ce așteaptă două luni pentru cizmele Houston Chelsea în mărimea mea (de trei ori am primit un e-mail că erau înapoi în stoc și bătut de alți fanii McNasty înainte de a putea verifica), am primit în cele din urmă cizmele și le-am purtat aproape în fiecare zi, în locul celor obișnuiți cu adidași albi.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Cine ne-a copiat restul de cizme de nisip de chelsea? Asigurați-vă că postați și etichetați-ne în fotografiile dvs. pentru o șansă de a fi prezentate. #NRman

Un post publicat de New Republic de către Mark McNairy (@newrepublicman) la

Noua republică Houston Chelsea Boot

Problema cu pantofii ieftine este că arată - și mai rău, simt - ieftin. Dar, așa cum v-ați aștepta de la McNairy, aceste pantofi au profilul perfect și lățimea: îngustă și ușor picată, fără a fi prea.

elegant. Talpa de gumă este absurd de confortabilă (nici măcar nu-mi lipsește inelurile de gel), până la punctul în care m-am plimbat, probabil, timp de șapte mile în weekendul trecut, prin Manhattan și Brooklyn, fără a dezvolta blistere. Sunt făcute pentru vară, când pieptenul ușor încurcat este destul de obișnuit pentru weekend, dar destul de elegant pentru birou (încercați să spuneți despre broguele de piele). De asemenea, merită menționat faptul că poartă o asemănare, probabil, neintenționată, cu cizmele Chelsea pentru Proiecte comune, pe care Carlos Quirarte le place foarte mult - doar la o cincime din costul (de două ori în ultima săptămână, re CP). Nu pot decât să presupun că prețul se datorează unei erori contabile brute, dar intenționează să cumpere mai multe înainte ca McNairy să-și dea seama ce a făcut.

cu cod: TBNR10