abordarea mulțumirilor

Masina de gatit sub presiune utilizata de toata lumea in Spania

Anonim

Fagor face supa supremă.

Pentru luna noiembrie, vom trage împreună elementele de care aveți nevoie pentru a avea ca o Ziua Recunostintei fără egal cu putință. Am vorbit cu bucătarul Alex Raij, care co-deține restaurantele El Quinto Pino, Txikito, La Vara și Tekoá, despre cel mai puternic instrument din arsenalul de bucătărie.
Toată lumea din Spania are o aragaz sub presiune Fagor. Puteți găti totul mai repede și obțineți arome profunde, precise, perfecte și texturi cu un singur instrument. Innova este cea mai simplă aragaz sub presiune pe care Fagor le oferă: nu are niciunul dintre caracteristicile fanteziste ale modelelor plug-in, dar funcționează în mod consecvent și îl puteți utiliza fie pe inducție, fie pe gaz, ceea ce nu este cazul cu o mulțime de branduri de presiune-aragaz.

Fasolea și verdele sunt super-cremoase - numai această mașină de gătit sub presiune poate prăbuși pereții celulari așa. Cea mai bună risotto durează doar șapte minute. Puteți găti cel mai sucut pui fiert pe care l-ați avut vreodată și obțineți un bulion de pui în doar 40 de minute, care este perfect clarificat, deoarece aragazul sub presiune vă stratifică automat stocul. Chiar și atunci când fac năut, o să salvez brodientul, deoarece claritatea aromei din lichidul de pe vas din aragaz sub presiune este cea mai bună. Din cauza designului lui Fagor, apa atinge punctul de fierbere și rămâne acolo, deci nimic nu se încinge și vă poluează bulionul.

Un aragaz sub presiune nu este un aragaz lent. Aparatele de gătit lent încurajează tehnica slabă - nu sunteți angajat și nu vă folosiți intuiția. Când utilizați Fagor, trebuie să fiți atenți la întreaga durată de 40 până la 50 de minute, deoarece în esență este o tavă cu un vârf sub presiune. Nu doar scoateți câteva ingrediente într-o oală și plecați. Este o modalitate ușoară de a pune mâncare într-adevăr sănătoasă, gustoasă pe masă, care are o aromă îndrăzneață și este imediat satisfăcătoare. Uneori, când gătești pentru familia ta, vei face o masă fără dragoste pentru că te grăbești. Toți am făcut-o. Cred că această aragaz sub presiune este iubire gratuită, chiar dacă sunteți grăbit.
Așa cum ia spus lui Priya Krishna

Aparat de gătit sub presiune Fagor Innova

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Chef Jordan Andino pe Peeling care a schimbat modul în care el coace legumele