nu profesionist. doar nebun.

Mișcându-mi fața cu un rolă de Derma mi-a luminat într-adevăr spațiile întunecate

Anonim

Rola derma, în toată gloria sa.

Prietenii și cititorii mi-au cerut frecvent întrebări despre rollerul dermei - un dispozitiv în formă de rolă cu cuarț, cu un cap acoperit de sute de ace-tiny - dar totuși ceva înfricoșător - ace. Acele, atunci când se rostogolesc pe fața ta, creează găuri mici de puncție, menite să ajute pielea să absoarbă mai bine produsele, să stimuleze producția de colagen și elastină și să trateze hiperpigmentarea și ridurile. În principiu: după ce îl utilizați, pielea trebuie să apară recent moale, suplă și clară.

Am folosit un roller dermatologic timp de aproximativ un an - i-am cumpărat o capriciu după ce am văzut recenzii ravite pentru produsul de pe Reddit și YouTube, sperând că ar putea corecta unele hiperpigmentări minore pe care nu le puteam scuti de bărbie .

Atunci când cumperi un roller dermatologic, primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este dimensiunea acului. Dacă vă lăsați în jurul valorii de Amazon, veți observa că acestea vin într-o varietate de dimensiuni: oriunde de la 0, 2 la 1 milimetru în diametru. Am consultat Sofie Pavitt, proprietar al Sofie Pavitt Skincare Studio și un adevărat credincios în puterea rolelor derma, pentru a afla care este cel mai bun pentru utilizatorii de la domiciliu. "Vă recomandăm o lungime a acului de 0, 5 mm pentru tratamente la domiciliu", a spus ea. "E suficient să încurajezi producția de colagen în pielea ta și vei avea o penetrare excelentă a produsului la această lungime."

Am o rolă de 0, 5 mm - și așa am tendința să o folosesc. După ce îmi aplic mucina mea de colaci Cosrx (pentru întreaga mea rutină, faceți clic aici), o port pe fața mea timp de aproximativ două minute. Apoi am lăsat produsul să se scufunde înainte de a trece la hidratantul meu. Potrivit lui Pavitt, aceasta este modalitatea corectă de a face acest lucru: "Întotdeauna derma-roll după ce ați pus pe esența sau serul dumneavoastră", a spus ea. În felul acesta, vă va ușura mai ușor fața. Faceți-o o dată sau de două ori pe săptămână și asigurați-vă că o rotiți în linii verticale, linii orizontale și linii diagonale pe fiecare zonă a feței dvs. "După aceea, l-am curățat cu un spray de alcool și apoi am pus un SPF. "SPF este foarte important după utilizarea rolei derma", a spus Sofie. Din moment ce ați "rănit" pielea, SPF se va asigura că nu veți obține hiperpigmentare când ieșiți afară.

Mă simt cu adevărat ca rollerul derm și combinația Cosrx melc-mucin a ajutat cu hiperpigmentarea pe bărbie. Arăta ca o umbră constantă pe bărbie și acum abia te-ai observa, chiar dacă nu port machiaj. Alți prieteni au raportat o schimbare nebună în umflarea pielii - că derma-rularea în esența suplimentară dintr-o mască de colagen a întins pielea lor la nivelul următor al copilului. Și dacă ești un cititor de reddit, atunci sunt sigur că ai văzut nebunul înainte și după ce ai făcut despre textura generală și luminozitatea pe care ți-ai făcut-o.

Poate arata ca un dispozitiv medieval de tortura, dar pot promite din experienta de la prima mana ca este de fapt un mod frumos si delicat de a se ocupa de probleme care nu pot fi rezolvate chiar si cu cel mai bun ser de vitamina C.

Ora Face Microneedle Dermal Roller System

Acesta este rolul meu preferat derma. Micro-acul său de 0, 5 mm se aliniază superficial pe piele fără durere. De asemenea, vine cu un caz pentru a vă asigura că instrumentul dvs. rămâne cât mai curat posibil.

Micro-Roller pentru îngrijirea pielii

Acest micro-ac de 0, 2 mm este cea mai mică lungime posibilă, perfectă pentru începători care doresc să ofere o încercare de micro-ascuțire. Acest lucru va funcționa într-adevăr numai în ceea ce privește obținerea de produse care să pătrundă mai adânc în piele - în ceea ce privește hiperpigmentarea, probabil că va trebui să ajustați până la 0, 5 mm pentru a vedea rezultate reale.