nu profesionist. doar nebun.

Produsele pe care le folosesc pentru a păstra părul meu dublu-procesat, sănătoase, strălucitoare și fericit

Anonim

Noul păr blond al autorului

Au trecut trei săptămâni de când eram bruneta că aveam părul blond. Sau, mai precis, părul neutru, crem, bej, de culoarea parului meu. Chiar de pe liliac, colorantul meu mi-a spus că textura părului meu s-ar schimba, dar nu am realizat imediat cât de multe produse din rutina mea de îngrijire a părului brunet ar trebui să fie curățate. Această lecție a venit când am ajuns acasă: mi-am dat seama rapid că produsele pe care le-am bazat anterior pentru textura (șamponul Sachajuan's Ocean Mist, balsamul Vegan de la Lush și Bumble și Bumble's Sea Spray) au fost mult prea uscate pentru parul nou procesat.

Am auzit povesti de groază despre părul sănătos care sa transformat fragil și deshidratat după albire și a refuzat să lase asta să se întâmple cu propriile mele încuietori. Așa că am început să caut produse hrănitoare și hidratante care să-mi mențină părul vopsit fericit.

De când mergeam blondă, rutina mea pentru îngrijirea părului a devenit acum la fel de elaborată ca rutina mea de îngrijire a pielii. Zilele de spalare a parului meu cu orice sampon este în jur, uneori sărind peste balsam (tremurarea reală) și uscarea în aer în aerul de vară umed este în spatele meu. Acum (zilnic!) Folosesc măști de păr, răcoritoare, uleiuri și spray-uri hidratante. Sunt mândru că am raportat că, în consecință, părul meu este atât de vizibil de sănătos încât eu primesc DM de aproape zilnic de la prieteni, străini și cunoștințe, întrebându-mă dacă aș vrea să vărsc fasolea. Am încercat și testat toate produsele pe care Emaly le-a recomandat colorantul meu, mi-a făcut niște cercetări proprii, aglomerate de la alte persoane care au devenit blonde și acum simt că am găsit cele mai bune produse pentru părul meu foarte bine întreținut. Așa că am decis să fac un Doc Google.

Glumeam. Dar, într-adevăr, este la fel de temeinică. Fără alte detalii, lista mea de produse pentru menținerea părului sănătos (sau părului, într-adevăr) părului sănătos.

șampoane

Șampon de reparații intensive Sachajuan

De când mergeam blondă, am devenit puțin speriată de șampon; colorantul meu mi-a spus că dacă folosești una greșită, te poate plictisi grav. Cheia este să găsești ceva care curăță bine, dar este, de asemenea, super-blând. Îmi place acest sampon intens de păr de la Sachajuan - scapă de excesul de ulei, dar nu se simte deloc îndepărtat.

Șampon pentru reparații Ouai

Așa cum a spus Jen Atkin, acest produs este perfect pentru "atunci când ți-ai pus părul prin iad, dar vrei să simți ca și raiul". O altă opțiune incredibil de blândă dar eficientă care îți va curăța părul fără a-l dezbrăca sau face se simte uscat sau fragil.

David Mallett Șampon nr. 3

Acesta este cel mai bun șampon de utilizat dacă sunteți îngrijorat de deteriorarea culorii. Nu se simte la fel de hidratant ca șampoanele de mai sus, dar sunt întotdeauna foarte fericit cu felul în care culoarea mea funcționează după ce o folosesc. În zilele când folosesc acest lucru, folosesc ulterior una dintre măștile de mai jos pentru a-mi proteja textura.

Masti de par

Cristophe Robin Mască de regenerare

Îmi spăl părul numai o dată la cinci sau șase zile pentru a preveni uscarea. Din moment ce asta inseamna ca nu stau zilnic in conditii de siguranta, in principiu am renuntat doar la balsamuri si le-am inlocuit cu masti de par intensive. În acest fel, pompez o tona de hidratare, hrană și dragoste în părul meu săptămânal, în loc să folosesc frecvent un balsam standard care nu oferă tot atâta umiditate. Am lăsat măștile de păr în diferite perioade de timp, în funcție de programul meu, dar indiferent cât timp vă lași masca, ar trebui să fie pus pe părul umed, imediat după șamponare. Uneori o să-l las în timp de 10 până la 15 minute în timp ce mă bărbieresc, alteori voi iesi din duș și-l las pentru o oră, apoi întoarce-te pentru ao spăla. Uneori o să dorm chiar în ea (cu un prosop deasupra pernei sau cu un capac de duș) și se clătește dimineața. Una dintre măștile mele preferate este cea regenerabilă de la Christophe Robin, pe care de obicei o las pentru o oră. Din toate măștile menționate aici, aceasta este de departe cea mai hidratantă. Îmi face părul să se simtă atât de bătător, pufos și moale. Îmi place să folosesc acest lucru după ce petrec mult timp în soare sau când îmi pot simți capătul părului puțin cam crocant.

Oribe Gold Lust Transformative Masque

Îmi place să dorm în asta. Este foarte grozav la hrănirea și restaurarea părului tratat cu culoare. Din moment ce nu este chiar asthic ca Christophe Robin, o voi lăsa peste noapte pentru a permite tratamentul să-și facă treaba. De asemenea, sunt dependent de miros. Eu aleg aceasta peste masca Christophe Robin in zilele in care vreau ca parul meu sa se simta cu adevarat bouncy si lumina - aceasta este doar un pic mai putin intens hidratare si ingrosarea pe par.

Ouai Tratament Mască

Ouai face cele mai bune măști pentru călătorie: vin în recipiente mici, ambalabile și funcționează excepțional de bine. Le-am adus recent cu mine la Los Angeles și mi-au salvat viața (părului).

Miere de păr cu miere infuzată

O altă opțiune foarte bună pentru a vă oferi hrănirea părului fără să o cântăriți. Mierea este un ingredient miracol cunoscut: Ajută la acnee și digestie și, așa cum se dovedește, la păr. Această mască îmi lasă părul strălucitor, pufos și bouncy. Nu folosesc asta peste noapte; Clătiți-l imediat sau păstrați-l timp de o oră.

Olaplex Hair Perfector No. 3

Dacă aveți păr alb sau uscat, probabil că ați încercat acest lucru sau cel puțin ați auzit un milion de oameni răpitori despre asta. Iată cum o folosesc: am șampon, aplic o cantitate generoasă pe părul meu, dorm în ea, mă trezesc, șampon din nou cu un alt șampon reparator și apoi folosesc masca de păr Gisou ca un produs rapid de cinci minute. Combo-ul masca de păr Olaplex și Gisou este pur și simplu divin.

Christophe Robin Mască Nutritivă

Eu nu folosesc această mască tot timpul, dar la fiecare câteva săptămâni când culoarea mea arată mai rău pentru uzură, folosesc această mască de la Christophe Robin pentru a restabili culoarea bejului perfect. Recent am inceput sa intru in panica, pentru ca parul mi sa parut putin arama, dar dupa o utilizare am vazut o diferenta majora. Deoarece acest produs este mai mult despre întreținerea culorii decât hidratantul, folosesc o tonă de balsam după ce am spălat-o.

Lăsați-în balsamuri

Ouai Lăsați-In Balsam

După ce am spălat orice mască am folosit, am pulverizat acest balsam în balsam în părul meu prosop-uscat, umed. Îmi dă părul doar o lovitură finală de umiditate și hrană pentru a se asigura că se simte perfect matasoasă și netedă odată uscată. Suna nebun că ai nevoie de încă un pas după ce ai făcut deja prea multă muncă, dar într-adevăr îți va da sfârșitul fenomenal.

Sachajuan Repararea parului peste noapte

Din punct de vedere tehnic, trebuia să dormi ca un fel de tratament peste noapte, dar eu pur și simplu o tratăm așa cum fac orice balsam în balsam și o folosesc indiferent de ora din zi. Ca și cele de mai sus, folosesc acest lucru pe părul uscat și prosop. Ea face o treabă grozavă la amăgirea frizz și flyaways.

Uleiuri de păr

Gisou Honey-Infused ulei de păr

Folosesc uleiuri de păr ținându-le de partea mea în orice moment și alergând una sau două pompe prin capetele părului meu ori de câte ori se simte uscat. Și eu sunt obsedat, obsedat, obsedat de acest ulei. Este foarte gros și sincer arată că sunteți pe punctul de a aplica miere dreaptă pe părul tău, dar niciodată nu îmi face părul să se simtă ciudat și greu. Când aplic acest lucru, simt că am pompat viata înapoi în firele mele. Uneori adaug o picătură de ulei de păr în măștile mele de păr (mai ales în masca Gisou) când vreau o lovitură suplimentară.

Ulei de par Ouai

Acest ulei de păr nu este la fel de intens ca cel de la Gisou, dar este grozav pentru o creștere rapidă, ușoară atunci când vă grăbiți pe ușă și nu aveți prea mult timp să vă stylizați părul. Eu folosesc o singură pompă și o alerg în parul meu. De asemenea, iubesc absolut modul în care miroase.

Coafura

Șampon uscat Klorane cu lapte de ovăz

Deoarece îmi spăl părul doar o dată pe săptămână, câteodată găsesc că devine puțin gras în ziua a cinci sau șase. Două pompe de acest lucru pe scalpul meu și de grăsime este la fel de bun ca plecat.

Oribe Apres Beach Wave și stropi de stralucire

Produsele intensiv de hidratare pe care le folosesc acum îmi fac părul să pară prea pufos - dacă este așa, o să folosesc acest spray pentru a da o anumită textură. Îmi dă buze minunate, moi, dezordonate și nu-mi usucă părul și nici nu dezactivează tratamentele hrănitoare pe care le folosesc acum atât de mult din viața mea.

Delia

În zilele în care mă îmbăiez și nu-mi spăl părul (aproape în fiecare zi), port asta. Pur și eu, de asemenea, acest capac în nopți fac o mască de păr peste noapte. Acest capac este de fapt foarte drăguț și elegant, și este frumos că prietenul meu nu mă găsește terifiant.