cadouri aprobate de experți

Un homebody profesional pe cele mai bune papuci

Anonim

(LR): Pajar mocassin, Ugg Yvett, diapozitivul Jacques Levine.

Atunci când aveți îndoieli, o pereche de papuci face aproape întotdeauna un mare cadou. Dar care să obțină ">
În timp ce trei perechi de papuci seamănă foarte mult (este o mulțime), lucrez de acasă. Oamenii presupun că vă petreceți ziua în jur în pijamale. Cred că acest lucru este posibil din punct de vedere teoretic, dar pentru mulți dintre noi, este foarte important să impunem o mică structură în această zi prin îmbrăcăminte. Și atunci când vă aflați în posesia a trei perechi de papuci. Sau, oricum, o fac. Când nu purtați o singură pereche în fiecare zi, durează puțin mai mult pentru a deveni complet revoltător. Nu este nimic.

Am un loc moale pentru felul de papuci elastici, bătrâni pe care bunicul meu i-au purtat-o ​​și s-au cunoscut că le-au luat în farmacii în vacanță. Stilul de nylon nu se poartă bine, totuși, și oferă o căldură minimă. Atunci când doriți o notă de eleganță elegantă și durabilă elegantă, există o marcă pe care o doriți, iar acel brand este Jacques Levine. În funcție de nivelul dorinței pe care o dorești, îi poți găsi scuturile în pasteluri, în negru sau - cea mai mare parte a lui Norma Desmond - fabuloasă din toate! - în aur. Am purtat piele de piele neagră cu aur, de-a lungul anilor - arată elegant cu totul și mă face să simt că fac un efort.

Ca mulți oameni, am o pereche foarte confortabilă de mocasini din Pajar Canada, care sunt destul de rezistente pentru a vă duce la căsuța poștală sau pentru bocanci și dă tot echipamentul un farmec de farmec rustic de cabină. Acestea sunt picioarele de lucru ale dulapului de papuci: clasic, greu de lucru, durabil. După câteva luni, ele încep să pară animalele tristă, deposedate în cel mai bun mod posibil.

Recent, în viața mea a intrat un nou papuci și știu că nu sună șic, dar îți jur. Este făcută de Ugg. Știu ce gândiți, dar credeți-mă, papucul Ugg Yvett este o minune a tehnologiei papucii: Este cumva atât de drăguț și robust, întemeiat și jucăuș, confortabil dincolo de credință, dar acasă cu cea mai slăbită coș de noapte din mătase. Ea are o ușoară pană, niciodată un lucru rău. Deși stilul este vag retro, pompa de oaie sălbatică o salvează de o fată prețioasă. Și în timp ce nu sugerez că este un înlocuitor al unui Agent Provocateur mule, aș susține că nu este fără un anumit apel neașteptat de sex. (Și, din nou, mult mai ușor pe vecini.)

A recapitula:

Pentru că arata ca Norma Desmond: Jacques Levine diapozitive, $ 110
Pentru unele farmec rustic cabina: Pajar Canada mocasine, de la 27 dolari
Pentru un papuci care este atât de elegant și robust: The Ugg Yvett, $ 85

La care se adauga!

Pentru un bărbat: papucul favorit al lui Andre Leon Talley: Slip-ul Ugg Scuff, de la $ 41

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Robul se simte ca și cum ai purta o pat

Legate de

Care este cea mai bună topperă pentru saltele de plus?