micro vânzări

Produsele SK-II de îngrijire a pielii sunt de 25% în prezent

Anonim

SK-II, marca japoneză de frumusețe cunoscută pentru produsele sale de îngrijire a pielii iubite, nu este ieftină. Și ultima dată când am văzut produsele lor la vânzare - ca parte a unei promoții la Nordstrom - au fost doar 15% oprite. Pentru ziua de azi (2 octombrie), o mulțime de produse SK-II sunt la 25% oprite la primăvară. Am identificat articolele pe care scriitorii noștri (și Cate Blanchett) i-au aprobat personal.

SK-II Facial Tratament Essence

Această esență din faimoasa rutină de frumusețe Google-doc a lui Rio Viera-Newton este una dintre ei. Din produsul (scump), ea scrie: "Esențele păstrează tenul tău plin, hidratat și strălucitor. Și au proprietăți regenerative, astfel încât pot ajuta chiar și cu breakouts și hiperpigmentare. Îmi place esența SK-II Facial Treatment Essence, pe care am luat-o la taxele duty-free de pe Aeroportul Tokyo Narita. Voi spune: Acest produs este foarte scump. Dar cred că merită - există un motiv pentru care este destul de consecvent unul dintre elementele pe care le voi face când îmi voi face salariul. Puneți patru picături în palmă și puneți-o în piele pentru un minut întreg. Dacă te gândești, nu am timp pentru asta, bine, nici eu, dar trebuie .

SK-II Mască de tratament facial

Un altul preferat de la Rio, această mască de tratament facial: "Îmi place, iubesc, iubesc și inima mea se rupe de fiecare dată când mă uit la prețul ei. Este îmbibată în tot acest suc de SK-II - numit de fapt Pitera - care vă curăță pielea și vă păstrează aspectul strălucitor.

SK-II ARN Power Eye Cream, .5 oz

Aceasta este una dintre cele trei creme de ochi pe care le folosește unul dintre cei patru bărbați cu piele strălucitoare, Barret Wertz. El scrie: "Doar în cazul în care picioarele cocoșului meu ar fi, eu folosesc o crema de ochi SK-II powered. Este foarte cremoasă în comparație cu celelalte două, care sunt senzație de lichid sau gel. "

SK-II ARN Power Eye Cream, 2, 8 oz.

Cremă, cada mai mare.

SK-II Spray de esență medie

Aparent, Cate Blanchett, care a fost un model de purtător de cuvânt al SK-II în ultimii 13 ani, a convins marca să-și transforme esența într-un spray. Ea a spus Cut: "I-am pestering de mult timp! Am folosit-o să-l decant într-o sticlă de pulverizare. Aș pune-o în dimineața sau în timpul zilei peste machiaj. Am gasit sa lucrez in film, in special cu HD, punand praf pe citit cu adevarat pe camera. Dacă pulverizați Essence pe ea, acesta stabilește machiajul și păstrează aspectul hidratat. În cele din urmă, după aproximativ zece ani de lucru cu ei, au făcut-o! Am fost foarte mulțumit."