mail

Cititorii reacționează: Ce strategiști spun utilizatorii despre lucrurile pe care le-au cumpărat

Anonim

Cel mai plăcut lucru la care lucrați este atunci când vă slujim, cititorii noștri loiali. Așa că ne emoționează atunci când nu folosiți numai lucrurile pe care le sugerăm, ci și să ne spuneți ce credeți - prin intermediul Twitter-ului, Facebook-ului, Instagram-ului sau chiar al revistei Amazon. Atât cât ne place să "plătim" reacțiile dvs., ne-am gândit că veți fi la fel de blandiți ca și noi să auzim opiniile cititorilor strategici (și poate să aflați despre produsele pe care probabil că le-ați pierdut în primul rând). Vrem să auzim de la dvs., deci dacă ați cumpărat ceva recomandat, spuneți-ne gândurile dvs. - chiar dacă este rău, vrem să știm.

Amazon Recenzii

Foto: StevanZZ / Getty Images / iStockphoto

Opalescence Pastă de dinți pentru albire, ambalaj 3

Am gasit o pasta de dinti pentru albirea dintilor pentru dintii sensibili

"Îmi place această pastă de dinți! Am încercat cu câțiva ani în urmă și nu am fost foarte interesat, dar o recomandare din coloana Strategist a NYMag ma făcut să vreau să încerc o altă încercare. Sunt de acord cu alți recenzenți că, la început, gustul este ciudat în comparație cu alte paste de dinți (am folosit pentru a folosi Crest Glamour [ous] White), dar acum că am folosit aproape un tub întreg pot spune că de fapt prefer cu adevărat! Am mers pe o călătorie de două săptămâni și nu mi-am adus pasta de dinți și folosind Crest din nou a fost groaznică! Nici nu puteam să cred cât de dulce a gustat în comparație cu opalescența! De asemenea, cred ca a fost de ajutor cu alba, dar din moment ce sunt un dependent de cafea exista intr-adevar doar atat de mult se poate face lol. Oricum, vă recomandăm cu tărie și asigurați-vă că vă dați câteva săptămâni înainte de a decide că nu vă place gustul! "

Foto: Amabilitatea vânzătorului, Getty Images

Gena cremă sănătoasă pentru picioare

Cea mai bună cremă de unghii este destinată cailor

"Unghiile mele au fost uscate și exfoliante după ani de utilizare intensă a unghiilor. Indiferent de ce i-am adus - unt de cacao, unt de shea, lotiuni de unghii fantastice urmate de mănuși de bumbac peste noapte - aș spăla felurile de mâncare și ar fi din nou orașul de coajă. După două săptămâni de acest lucru, unghiile mele sunt într-o formă semnificativ mai bună. Nu mai exfoliați! Nu mai usca! Pot să fac vasele! Unghiile mele se simt din nou solide! După articolul din NYMag Strategist, unde am aflat despre asta, trebuie să o faci cel puțin o dată pe zi timp de câteva săptămâni. Chestiile astea fac minuni, dar nu peste noapte. "

Verde Bell Takumi Waza Clipper

Am găsit cel mai bun Clipper de unghii de la Aeroportul din Japonia

"Absolut cel mai bun! Am aflat despre acest produs citind un articol din 06/22/16 pe site-ul revistei New York intitulat "Am găsit cel mai bun cilindru de unghii la aeroportul din Japonia". Când l-am comandat, produsul a fost expediat numai din Japonia și, deși a durat aproximativ 4-5 săptămâni până la sosire, merită încă așteptarea. Acum, este disponibil pe Amazon în SUA și expedierea se califică pentru Amazon Prime. Un produs minunat. "

Reacțiile Twitter

Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea

Eu: "Am comandat doar o tona de rahat de ingrijire a pielii coreean"