crede-mă că ar trebui să știu

Rucsacurile de rulare pe care le folosesc pentru cursele de anduranță de lungă durată

Anonim

Când trebuie să rămâi hidratat și energizat, dar totuși ușor.

Așa cum am început recent să-mi dau un antrenament pe o cursă sau două cu curse de anduranță (lungimea de maraton rulează pe un teren mai dificil), am început să încerc rucsacuri diferite. Un rucsac de rulare este diferit de cel al unei centuri de hidratare sau al unui pachet de hidratare, deoarece are loc pentru provizii dincolo de apă și o bară Clif sau două. În timpul unei curse de munte, vremea se poate schimba repede, se pot întâmpla leziuni, iar alimentele sunt necesare, așa că alergând cu un rucsac care poate să-și mănânce lucrurile, în timp ce nu mă învârte pe spate, va fi critică. (În plus, organizatorii curselor de anduranță solicită cel mai adesea să împachetați o listă lungă de articole ca o dispoziție de siguranță.)

Dețin deja câteva rucsaci bune ale alergătorilor pe care le-am folosit pe trasee și pe joguri de stradă mai lungi, dar cu o provocare atât de importantă, am decis să încerc și alte câteva opțiuni. Iată rucsacurile pe care le-am găsit cele mai utile.

Cel mai bun rucsac pentru cei mai mulți oameni

Rucsacul Elite 22L de la Columbia Trail

Am folosit pachetul Trail Elite în timpul mai multor împingeri la vârf, la sfârșitul lungilor urcușuri, și l-am folosit ca un pachet de zi pentru multe excursii casual, dar nu l-am purtat niciodată pe termen lung până la doar câteva săptămâni în urmă, și acum este cel mai bun concurent care se află pe spate în timpul unei curse montane din această vară. În primul rând, partea din spate a ambalajului are un panou cu ochiuri întinse, care creează separarea dintre torsă și rucsac în sine, permițând un flux superb de aer care să vă mențină cât mai rece și mai uscat posibil. În al doilea rând, sportul are un cadru din aluminiu ușor, care asigură că pachetul își păstrează forma și îl ajută să rămână centrat pe corpul dvs. chiar și atunci când faceți salt. Și în al treilea rând, există un plutitor încastrat, care poate face pachetul complet impermeabil atunci când este necesar și apoi se retrage din nou când soarele se întoarce. La 22 de litri, are de asemenea o capacitate amplă de stocare pentru straturi, gustări, unelte de prim ajutor și un pic mai mult.

Cel mai bun rucsac de rulare pentru drumuri

CamelBak Octane 10 Hidratare Pack

Am primit primul meu CamelBak la sfârșitul anilor 1990 și de atunci am fost un fan al mărcii. În timp ce produsele principale ale companiei se concentrează doar pe hidratare, unele, ca și acest Octane 10 Hydration Pack, au de asemenea un spațiu bun de depozitare pentru produsele alimentare și echipamentele de care aveți nevoie pe termen lung. Acest pachet este prevăzut cu un rezervor de 2 litri proiectat să distribuie apă la o viteză rapidă de curgere pentru o rehidratare eficientă, făcându-l o alegere bună pentru utilizarea în zilele de vară când soarele încălzește asfaltul, dar totuși trebuie să înregistrați mile. Și culoarea neon-strălucitoare face ca acesta să fie o alegere bună pentru utilizarea în apropierea vehiculelor, indiferent dacă alergi zi sau noapte. Compartimentul principal de depozitare se poate potrivi cu ușurință cu o cochilie de ploaie, cu straturi de acoperire, cu un trusă de prim ajutor, cu chei și cu portofel și așa mai departe, în timp ce pungile duble de pe curele pot conține bare de energie sau telefonul.

Cel mai bun rucsac de rulare pentru excursii peste noapte

Gregory Mountain Products Miwok 18 litri Rucsac pentru drumeții pentru bărbați

Sincer, Miwok 18 se va dovedi, probabil, prea mare pentru o excursie de o zi, dar pentru alergatorul moral-dur, care vrea sa incarce in toata ziua si apoi sa faca tabara pe timp de noapte, acest pachet Gregory Mountain Products este perfect. Un pachet de 18 litri ar fi considerat mic de către cei mai mulți excursioniști, dar atunci când alergi la viteză, fiecare uncie pe care o conduci se adaugă rapid. Acest pachet oferă suficient spațiu de depozitare pentru îmbrăcăminte, rații, apă și chiar și un adapost extra-compact și unelte de dormit, dar este încă suficient de compact pentru un alergător. Iar talpile largi, dar flexibile ale șoldului și curelele de umăr vor păstra acel pachet în siguranță, chiar și atunci când vă înregistrați mile pe excursia dvs. de mai multe zile de funcționare.

Cel mai bun rucsac de rulare pentru curse de intensitate ridicată

Salomon Agile Bag 12 Set

Dacă te duci să zdrobești un Mudrat dur, un triatlon sau o cursă pe un teren grav grav, aruncă cu siguranță o privire la Salomon Agile 12. Acest pachet rămâne lipit de corpul tău ca nici unul pe care l-am folosit vreodată, deci chiar dacă vă deplasați peste obstacole sau încărcați printr-un câmp de bolovani, acesta va fi practic lipit de spate cu mișcare minimă, ajutând la menținerea echilibrului și chiar reducerea oboselii. Agile 12 are o capacitate de stocare mai mică decât multe alte rucsacuri de alergare, dar când sunteți angajat într-o activitate sportivă de mare intensitate, tot ce aveți nevoie este apa, un pic de viteză și unele mănunchiuri energizante.

Cel mai bun rucsac la prețuri accesibile

Rucsacul Camden Gear Hydration Running, cu sac de apă 2L Pack Black

Camden Gear este cunoscut pentru echipamentul său de rulare accesibil, dar lucrurile sunt de fapt surprinzător de bine făcute în comparație cu concurența din categorie. Acest rucsac rulare este construit în primul rând în jurul unei vechi de apă de 1, 5 litri, tubul căruia poate fi atașat fie pe o curea de umăr pentru a avea un acces ușor pe măsură ce vă croiți. Dar, dincolo de compartimentul de depozitare a vezicii urinare - care poate găzdui o cochilie de ploaie sau un strat termic dacă îl pliați bine - există trei buzunare suplimentare care pot fi folosite pentru diverse articole de viteze. Acesta este un pachet mai mic care nu vă va servi dincolo de transportul hranei, apei și a câtorva elemente selectate necesare în timpul unei alergări, dar pentru cei mai mulți alergători la distanță care intenționează să ajungă în același loc unde au început să alerge, este un alegere amendă la un preț avantajos.