crede-mă că ar trebui să știu

Sosetele alergatoare pe care le purtam pe trasee, banda de alergare si pe distante lungi

Anonim

Favoritele mele preferate.

Când am început să alerg, nu m-am gândit prea mult la ciorapii mei. Apoi am cumpărat șosete făcute pentru a alerga mai degrabă decât șosetele generice "atletice". Îmi amintesc în mod legitim prima dată când i-am alunecat: tocmai mi-am putut simți mai mult sprijin pe coapsa mea, amortizând pe călcâiul meu și compresie fermă, dar confortabilă peste tot.

O pereche bună de șosete de performanță ajută la absorbția impactului, la îndepărtarea umidității, la sprijinirea arcurilor și la reducerea frecării care poate provoca formarea de blistere. Pentru că am tendința de a alerga într-o varietate de condiții diferite, de la stradă până la traseu și de la căldură de vară până la frigul de iarnă, folosesc o varietate de șosete diferite pentru a alerga. Acestea sunt cele cinci favorite.

Cel mai bun șosete de alergare

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Feeturi Merino + Cushion No Show Tab Taburete Athletic Running pentru bărbați și femei

Dacă aceste șosete nu aveau 17 dolari pe pereche, aveam o jumătate de duzină de perechi. De cele mai multe ori, acestea sunt șosetele pe care le aleg pentru a alerga zilnic. Împreună cu toată compresia și susținerea pe care le-ați aștepta de la o șosete bună de funcționare, acestea dispun de un design specific anatomic adaptat fiecărui picior. Purtați șoseaua L pe piciorul stâng, cu alte cuvinte, iar diferența ușoară dintre zonele de compresie țintă și forma curbată oferă nu numai suport superior, ci și reduce fricțiunea. Iar fibrele lungi și moi de merino-lână folosite pentru a lega șosetele îmi mențin picioarele reci și uscate, chiar și atunci când sunt umede și temperatura corpului mi-a crescut. [ Nota editorului: Am scris despre o pereche similară Feetures ca și preferatele noastre, de asemenea. ]

Cel mai bun șosete de alergare care împiedică mirosul

Scentlok bărbați Ultralight Micro Sock

Traseele cu traseul tind să fie mai lungi decât jogging-ul prin oraș sau prin burbuiri, așadar apreciez că șosetele mele Scentlok împiedică mirosul piciorului datorită aliajului de argint centrat în țesătură. Prin inhibarea creșterii bacteriale, aceste șosete nu numai că împiedică mirosul, ci chiar păstrează picioarele mai sănătoase și în condiții mai bune pentru a înregistra mai multe mile. O larga trupa de sprijinire a arcului ofera sprijinul arcului, in timp ce materialul usor si respirabil pastreaza picioarele racoroase, chiar si in timpul acelor runde pe distante lungi.

Cel mai bun costum de șosete la prețuri accesibile

Bering bărbați de performanță Athletic Low Cut șosete care rulează (6 Pair Pack)

Înainte de a descoperi Feeturi sau șosete Scentlok, aproape că am folosit exclusiv șosete de la Bering. De ce? Ei bine, pentru că sunt șosete bune, sigur, dar mai ales pentru că poți obține șase perechi de ele pentru $ 18 (deci, da, costurile au costat de șase ori mai mult). Și în timp ce eu nu am cumpărat șosete Bering de ani de zile, am încă patru perechi în amestec pentru că lucrurile darn doar nu se va uza. Atunci când șosetele mai frumoase se află în spălare, acestea merg. Pentru joguri mai scurte în jurul cartierului meu, funcționează bine. Un amestec de poliester, spandex, nailon și cauciuc, au o mulțime de întindere și oferă compresie bună sub picioare. Puținul lor adițional de amortizare sub toc este întotdeauna binevenit când alerg pe beton, iar aerisirea de-a lungul vârfului șosetei ajută la eliberarea excesului de căldură. Și prețul ăsta.

Cele mai bune șosete de compresie cu lungimea genunchiului

SB șosete de compresie SOX (20-30mmHg) pentru bărbați și femei

În timp ce de obicei n-aș fi prins mort, purtând șosete atât de înalte, atunci când vânez un kilometru extra-lung sau mănânc pe teren dur și stâncos cu puțin timp înainte de o cursă lungă sau o plimbare de mai multe zile, uneori curele pe o pereche de șosete mai înalte, sprijiniți nu numai la picioarele mele, ci și la gleznele mele, la gambele și vițeii. Nu numai că șosetele SB SOX Compression Athletic ajută la prevenirea înțepăturilor articulațiilor, leziunilor articulare și umflăturilor, astfel încât să vă simțiți mai bine după alergări, dar pot chiar să reducă acumularea de acid lactic în mușchi în timpul exercițiilor fizice, mai lung. (De asemenea, aceștia sunt buni pentru oricine are riscul de a dezvolta probleme de tromboză venoasă profundă, în special în timpul călătoriei).

Cele mai bune șosete care rulează la vreme rece

Duluth Trading bărbați de dimensiuni medii de înaltă uscare rapidă Sosete Merino lână Crew

Rularea pe vreme rece este întotdeauna un act de echilibru dificil. În afara ușii, corpul este rece și doriți să purtați straturile potrivite, dar, de asemenea, doriți să evitați să deveniți supraîncălzite și incomode. De aceea, de obicei, îmi port această pereche de șosete Merino de șampanie de dimensiuni reduse de la firma Duluth Trading Company. Îmi păstrează picioarele calde chiar înainte ca ritmul cardiac să se ridice, dar suflă departe și este suficient de respirabil pentru a nu-mi supraîncălzi picioarele odată ce îmi scot fețele și îmbrăcămintea. Amestecul de lână, acrilic și spandex le menține în poziție întinsă și îmi place și cum pot servi ca șosete fine pentru drumeții sau pentru îmbrăcăminte obișnuită.

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit de a alerga șosete, aici sunt câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, în conformitate cu alergatori hyperenthusiastic.

Cea mai bună compresie a gleznelor care rulează șosete pentru rularea noroiului

MudGear Trail Sosete pentru bărbați și femei, fabricate în SUA, 2 perechi

4 stele, 726 comentarii

"Am avut aceste șosete cu o zi înainte de o alergare de 2, 5 ore, 2017 F3 Polar Bear. Evenimentul este de 2, 5 ore de alergare, obstacole și antrenament în stil de tabără de tip boot, cu echipe care rulează în locații pentru a face exerciții pentru puncte. Și era afară de 25 de grade Fahrenheit, iar noi am sărit într-un lac și am făcut squats la sfârșit pentru puncte suplimentare. Chiar și la 25 până la 30 de grade Fahrenheit, picioarele mele nu s-au simțit niciodată reci. Până la 55 de grade de Fahrenheit, bineînțeles. O potrivire bună, o dimensiune mare pentru mărimea mea - zece picioare era perfectă. Se potrivește bine, nu alunecă, nu se îndoaie, nu se varsă. Va fi șoseaua mea pentru "antrenament". Am pus testul "Compresie gleznă". Cred că trupa gleznei este foarte strânsă prin proiectare pentru a păstra resturile din șosete și a le împiedica să alunece. În general, foarte mulțumit. Cel mai bun sos de antrenament pe care îl dețin în prezent și am încercat o mulțime de UA și Thorlo. "

Cel mai bun blister care împiedică șosetele de rulare

Feeturi Elite Max Cushion Nu Show Tab Taburete Athletic Running pentru bărbați și femei

4 stele, 351 comentarii

"Cred că acestea sunt cele mai bune șosete în desfășurare. Se potrivesc perfect, dar nu prea strâns. Acestea sunt scumpe, dar merită prețul. Sunt predispus la blister și nu am avut niciunul din moment ce am folosit Feeturi. Pentru alergătorii pe distanțe scurte sau la distanță, cumpărați-i. Dimensiunea este adevărată și se potrivește așa cum era de așteptat. Aș vrea să le văd că vin cu un pachet de valori de diferite culori, deoarece aș vrea să am șapte până la zece perechi, așa cum alerg în fiecare zi. Produs excelent, Feeturi! "

Cel mai bun șosete de funcționare subțiri

Treizeci și trei de șase șosete atletice alergate pentru bărbați și femei

4, 7 stele, 432 de recenzii

"Mare este o potrivire perfectă pentru 11 la 11, 5 metri. Foarte confortabil. Mai ales ca materialul, care oferă o amortizare fără a lua în exces cameră în interiorul pantofului sau fiind prea fuzzy pentru a ridica bucăți de resturi. Cel mai bun din toate acestea, această șosete este destul de înaltă pentru a arăta că purtați șosete, dar nu atât de înalte încât să adauge greutate sau căldură. A trecut zece kilometri, fără probleme, în timp ce alte mărci s-au alunecat înapoi în pantof. Va ridica mai multe perechi pentru ciclism și zile casual. "

Cele mai bune șosete de la picioare

Injinji Run 2.0 Șosete ușoare, care nu arată nimic

4, 7 stele, 1, 558 comentarii

"Am achiziționat patru mărci diferite de șosete de la picioare prin Amazon, dar trebuie să spun că marca Injinji de șosete ușoare bate concurența și merită cu siguranță prețul. Am fost sceptic la prețul de 30 de dolari pentru un pachet de trei, dar aceste perechi sunt uimitor de confortabile pentru antrenament. Sosetele sunt ușoare și pot fi respirabile, oferind totodată o barieră suficientă pentru a păstra pantofii de la picioarele Vibram FiveFinger de la a deveni un rezervor de miros și aceasta este o sarcină imposibilă). Purtarea acestor șosete nu a influențat în nici un fel aspectul încălțămintei și nu a provocat nici un disconfort în degetele de la picioare, ca și alte mărci de ciorapi de toe. "