cumpărături nedureroase

Scoala de gradina din intreaga lume (pe care o poti cumpara pe Amazon)

Anonim

Mai distractiv decât să mergeți la Rite Aid și să obțineți un notebook de cinci stele.

În același mod în care plecarea în străinătate și pierderea în culoarul de bomboane este atât de distractivă, pierderea într-un magazin de papetărie străin poate fi la fel de interesantă. Acum, mulțumită internetului, în loc să trebuiască să mergeți la Tokyo pentru hârtia dvs. bancară Mitsubishi, cei de pe piața noilor articole școlare sau de birou pot găsi pe Amazon o mulțime de stilouri, notebook-uri, capsatoare și broșuri de hârtie de broască țestoasă. (Și pentru geek-urile de tip hard-core străine, ar putea să recomandăm să citiți site-ul uimitor Rad and Hungry.)

Din Japonia

Clipuri Midori D, Turtle

Aceste clipuri de hârtie Midori sunt de asemenea în formă de pinguin, crocodil, porc, câine, veveriță, pisică sau iepure.

Midori Brass Ballpoint Pen

De asemenea, de la Midori: un stilou din alamă pliabil, pe care scriitorul Mark Byrne îl păstrează în buzunarul de monede al blugi.

Craft Design Technology Foarfece

Un set frumos de foarfece de la compania japoneză de papetărie Craft Design Technology.

Life Bank Paper Pad

O poveste interesantă din spatele acestei cărți: "Paper Paper", care a fost făcută exclusiv pentru banca japoneză Mitsubishi, a fost scoasă din piață, dar a fost reintrodusă în 2007 de compania de papetărie Life. Hârtia de calitate superioară este fabricată în aceeași fabrică de hârtie Mitsubishi Paper Mill ca originală.

Rollbahn Pocket Memo

Scriitorul Hannah Morrill pe notebook-ul său preferat: "Materialul de hârtie este suficient de gros, încât pixurile din sârmă nu sângerau, dar nu atât de luxoase încât să vă simțiți prețioase, de parcă ați notat numărul contului dvs. Time Warner pe Magna Carta".

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.

Delfonics Papetărie Pencil Case

Un caz de creion frumos de la Delfonics Stationery.

Pixuri Ganssia, Set de 8

Un set de pixuri minimaliste din Ganssia.

Artline Pixuri, Set de 16

Un curcubeu de pixuri (care sunt ideale pentru colorare) din Nagoya, din Artline, din Japonia.

Otu Punctul de Aur Knock Pen

Acest stilou super-super-fin este de la Ohto, responsabil pentru fabricarea primilor pixuri în Japonia în 1949.

MT Banda de mascare Washi

MT este producătorul premier al benzii japoneze de hârtie de tip washi (o bandă de mascare puternică, dar subțire), care poate fi folosită în atâtea moduri greoaie.

Din Germania

Calculator Braun

Un design atât de iconic este în MoMa.

Kaweco Sport Skyline Pen

Cel mai injectabil pix din jur.

Staedtler Erasers, pachet de 4

Iată un videoclip distractiv și ciudat care arată modul în care sunt făcute aceste radere de calitate premium.

Dux creion de creion

Acest ascuțitoare de creioane din alamă, de la firma Dux, o companie germană fondată în 1908, vine cu un mic caz de piele. Ea are trei setări (ascuțite, medii și rotunde), astfel încât să puteți ascuți creionul la orice nivel dorința inimii voastre.

Din Italia

Daneză Milano Timor Perpetual Calendar

Acest calendar perpetuu proiectat de Enzo Mari pentru Danese Milano este inspirat de semnele feroviare cu carduri de afișare care se rotesc cu ușurință pentru a indica data.

Ellepi Klizia 97 Stapler

Un capsator manual ce a fost produs timp de mulți ani în orașul Cologno Monzese și poate ocupa până la 16 bucăți de hârtie la un moment dat.

Din Belgia

Crown Mill Set de papetărie

Crown Mill își are rădăcinile în 1478 în Belgia, când împăratul a permis călugărilor mănăstirii La Hulpe să construiască o moară de hârtie pe râul argentinian. Compania a continuat să furnizeze articole de papetărie pentru familia regală belgiană și mai are încă o persoană dedicată.

Din Republica Cehă

Creionul Koh-I-Noor

Un creion impresionant de la Koh-I-Noor, o companie de furnizare de arta fondata in 1790 si cu sediul in Ceske Budejovice.

Din Franta

Exaclair FAF Deskside Pad

Mai intai fabricat in anii 1920 si inca facut la acelasi atelier de la Paris construit de Gustave Eiffel, acest tampon de birou va da sclipirilor de la amiaza si notele telefonice un aspect mai frumos.

Din Coreea de Sud

Lămpi pentru nota cutie de lapte

Tampoane de memorie, ambalate în cutii minunate de lapte de lapte.

10 seturi de culori pentru perechi de culori

Fiecare dintre aceste pixuri frumoase, de la Livework, are un punct de evidențiere pe o parte și un punct de vârf, pe de altă parte.

Marele planificator lunar al Jstory

Un planificator lunar minimalist de la Jstory.

Jstory Multi-Purpose Bookmark tab set

Probabil cele mai frumoase filigrane lipicioase pe care le-am văzut vreodată - pentru fiecare comandă obțineți o selecție de foi cu opt caractere (pinguini, albine, pui, pisici etc.).