părul fără păr

Serul care mi-a cerut părul înghițit de bikini

Anonim

Aaaaaa.

Păr: Este o parte naturală a fi o ființă umană. Dar când temperatura urcă și pielea este expusă, este una dintre acele lucruri pe care mulți dintre noi îi doresc să îi controleze. In aceasta saptamana, ne ocupam de lipsa de par, nu doar de procesul de indepartare a parului ( rasnite electrice si tratamente ingrosate de par si altele asemenea) dar si ce sa cumparati cand pierdeti parul si chiar cum sa aveti grija de o pisica Sphynx .

Oricine a ras sau a ceara literal oriunde - linia de bikini, picioarele, bratele, axile, etc - cunoaste durerea parului ingrosat. Acestea apar după îndepărtarea părului atunci când părul crește înapoi în piele, în loc să se ridice și să iasă așa cum ar trebui și ar trebui să apară deoarece există prea multă piele moartă la suprafață care împiedică părul să iasă corect. Cu părul meu indian superficial (da, aceasta este, de obicei, o binecuvântare, deși nu în acest caz), bumpsul rezultat în urma chistului poate fi dureros imposibil de ignorat. Pentru zonele sensibile în plus, cum ar fi zona bikinilor, firele de păr îngroșate pot fi înghițite de gheare (ca să nu mai vorbim de inger).

În timpul verii, primesc brazilieni lunar - pielea mea este prea întunecată pentru îndepărtarea părului cu laser - și oricine vă va spune că cel mai bun mod de a preveni părul înghițit atunci când micul mușchi se îndreaptă spre suprafață este să exfoliați pielea moartă. Din păcate, nu am reușit să stăpânească acel pas (care are timpul ""> Serul de păr înghețat al Centrului European de Ceară.

Iată cum funcționează - serul folosește extracte de boabe amazoniene (miroase ca Crunch Berry) plus antioxidanți pentru a înmuia și a hrăni pielea. Este infuzată cu acizi alfa și beta hidroxi pentru a promova fluctuația celulară (ceva ca o coajă chimică ușoară), și există, de asemenea, un Comfort Blend® proprietate (acolo este de fapt un simbol înregistrat acolo), care funcționează un fel de magie care împiedică bomba. Știu ce e în ea? Are cineva? Tot ce știu e că am aplicat mirosul fără miros al băuturilor alcoolice, prin intermediul unei batoane de bumbac înmuiate după vara trecută, și toate mirosurile de ceară iritante au dispărut. Obișnuiam să fiu fan al plăcilor Bliss Bump Attendant, dar am găsit acidul salicilic puțin dur pentru pielea mea. Acum, pielea mea este hidratată și mai fluidă ca niciodată înainte și adăugând acest pas după duș este cel mai ușor pas pe care l-am luat vreodată (o fac doar în timp ce părul meu se usucă). Ea funcționează cel mai bine ca prevenire, dar va ajuta la tratarea loviturilor pe care le aveți deja.

Îl iau chiar și cu mine când sunt în mișcare - în vacanță sau în sala de gimnastică - sub formă de șervețele de păr Smooth Me Ingrown Hair. Ceara braziliană nu este ieftină (cel puțin 50 de dolari pe un pop), deci ce este un extra câțiva dolari pentru ao păstra în căutarea modului meu de ceara, dacă nu a naturii, destinat?

Centrele europene de ceară Ser pentru îngrijirea părului (Dump the Bumps)

Mai multe dispozitive de prevenire a părului îngroșate

Italia prosop Baie de exfoliere asiatică de baie roșu și verde (8 bucăți)

Rao nu poate fi mare în a face acest lucru, dar dermatologii am vorbit într-adevăr recomanda exfoliere pentru prevenirea părului înghițit (este mult mai ieftin, de asemenea). Spune estheticianului Lara Kaiser: "Acest lucru lasă mai puține șanse ca firul de păr să se încurce și să exfolieze zona, astfel încât nu există nimic care să înfunde porii, făcându-i vulnerabili la bacterii și inflamații".

Crystal Peel Microdermabraziune Exfoliere Soap Bar Bar

Un alt estetician a recomandat ca bara Crystal Peel să se exfolieze în timpul spălării.

skyn ISLANDA Piele Nordic Skin (60 buc)

Dacă sunteți în căutarea unui alt tip de coaja, încercați acest lucru de la Skyn, pe care proprietarul Freqle Ania Siemieniaka o spune despre: "Îmi place absolut Skyn ​​Iceland Skin's Skin Peel. Acesta a fost conceput pentru pielea acneică, dar face minuni pe umflăturile de bikini. Și dacă ești leneș - ocupat - această coajă vine în tampoane pentru o aplicare ușoară. Nu vă uscați pielea.

Ulei de blană

Și pentru a menține această zonă sensibilă hidratată, încercați ulei de blană, pe care Kaiser îl iubește: "O modalitate excelentă de a preveni arderea aparatului de ras este menținând pielea din jurul liniei de bikini într-adevăr sănătoasă, ca și uleiul de blană. Acesta este un ulei pe care il aplicati cateva zile inainte sau dupa indepartarea parului, care este antiseptic si ajuta la inmuierea parului si a reglarii parului. Din câte știu, este vorba despre singurul produs de pe piață, în special pentru părul pubian. "