nu profesionist. doar nebun.

Cele șase glasuri care fac ca buzele mele să arate Shimmery și Voluptuous

Anonim

Trupul lui taiat.

Îmi place sentimentul de păr lipind pe buzele mele cu buze lucioase, rujurile sunt exact lucrurile. În opinia mea, nu există niciun produs de frumusețe care să facă o pereche de buze să pară atât de moale și voluptoase ca o luciu bun .

Dacă, în trecut, ați evitat luciu de buze din teama că ar face ca buzele tale să apară prea '90, am veste bună: nu există lipsă de glossuri ușoare care să vă dau un luciu subtil și drăguț. Și dacă tu, ca mine, ți-ai dorit buzele suculente, pline, strălucitoare: bine, nu e nici o lipsă de opțiuni pentru tine. Mai jos, câteva dintre preferatele mele de toate timpurile.

Clar și strălucitor luciu de buze

Charlotte Tilbury Bai de buze de colagen

Eu imbrac sincer acest produs in fiecare zi. Este absolut clară, pentru cei care nu le place să strălucească, și este ambalat cu colagen, care vă va înăbuși puțin buzele, fără nici o senzație de înfricoșare, arsură. De asemenea, conține ulei de nucă de cocos pentru a vă hrăni și înmuia buzele.

Luciu de buze cu nuanță subtilă și luciu

Fenty Frumusete de Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Când Fenty Beauty a lansat prima oară, câțiva dintre colegii mei și cu mine am pornit la Sephora după ce am lucrat pentru a verifica produsele. Revizuirile rave pentru luciu de buze universal măreț au apărut peste tot pe internet și am decis să scoatem fiecare $ 18 pentru a le testa. Fiecare dintre noi arăta bine în această umbră. Este puțin roz-roz și are un pic de strălucire, dar este încă oarecum supersubt. De asemenea, este foarte hrănitoare - mi-am dat seama că mi-a hidratat buzele în loc să le usuce. Aceasta este atingerea perfectă pentru un aspect strălucitor, uluit de soare.

Dior Addict Ultra-Gloss

Sunt obsedat de acest luciu de la Dior. Se găsește într-o grămadă de nuanțe diferite, de la roșu mai adânc, atunci când doriți o nuanță de culoare până la un norocos pentru că atunci când doriți o strălucire subtilă. În orice caz, este formula perfectă de strălucire, cu un luciu subtil, pentru a aduce viață imediată în buzele tale. Îmi place umbra So Real pentru luciu perfect nud. Ar trebui să menționez că multe dintre aceste culori sunt exclusiv online.

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacul pentru buze

Stii ca parfumul Marc Jacobs Daisy cu care toata lumea a fost obsedata? Acesta este omologul său strălucitor pentru strălucirea buzelor. Are un luciu supersubt, care evidențiază buza naturală adăugând un pic de strălucire pentru volum. Această luciu este grozavă pentru toată lumea - chiar și pentru cei care sunt în general înspăimântați de luciu strălucitor.

Gloss luciu lucios

Bobbi Brown Lip Gloss

Când mă strălucesc peste un ruj, îmi place să folosesc acest luciu de buze Bobbi Brown în stacojiu. Îmi place acest produs pe cont propriu și pentru o nuanță roșie subtilă, fără strălucire, dar pe ruj roșu doar creează acest aspect extrem de strălucitor, editorial, cu care sunt obsedat (mai ales când poartă tot negrul). În plus, niciodată nu-mi face buzele să se simtă lipicioase sau inconfortabile.

Clar și strălucitor pentru luciu de buze

Victoria Secret Beauty Rush Minty Lip Shine

Victoria's Secret are unele dintre cele mai preferate glossuri ale buzei mele - mai intai, pentru ca iubesc un miros de fructe, in plus; dar mai ales pentru că, sincer, cine nu vrea să se simtă ca un VS Angel când merg pe stradă cu luciu de buze? Există o tonă de glossuri super-strălucitoare de la VS, dar îmi place cel mai mult acest strălucire strălucitoare. Este absolut clar, dar ambalat cu un pumn de menta care se simte rece si linistitor pe buzele tale. De asemenea, am descoperit că este șocant de lungă durată.