săptămâna verde

Strat Hunt: este posibil să găsiți un coș de compost elegant?

Anonim

Este o Săptămâna Verde, unde vom vorbi cu experți în eco-viață și de spălare a internetului pentru cele mai bune produse care lasă o amprentă ușoară și rezolvă probleme de uz casnic.

Aici, răspundem în mod regulat la întrebările noastre cele mai arzătoare ale cumpărătorilor, dar, uneori, suntem în căutarea unui lucru pentru noi înșine. Cu Strat Hunt, un membru al echipei noastre încearcă să rezolve o problemă de cumpărături în viața reală și să găsească exact ceea ce căută. Astăzi, o scufundare adâncă în coșuri de compost din bucătărie elegantă, dar încă funcțională, pentru un mic apartament din New York City.

Îmi place să gătesc, așa că generez o mulțime de resturi alimentare și de mult timp m-am simțit vinovat că cea mai mare parte a gunoiului pe care l-am aruncat ar putea fi de fapt compostată. Așadar, am fost un adoptor rapid și entuziast al programului de colectare organică extinsă din New York și, în cea mai mare parte a anului, am fost diligent în ceea ce privește scoaterea coșului de gunoi maro distribuit în oraș, pentru preluarea curbside. Dar situația compostului meu nu este deloc frumoasă - de fapt, "compartimentul meu de compost" este doar un bol de metal de la Target, prevăzut cu o pungă biodegradabilă verde, ținută în congelator. Nu este cel mai elegant și mai mult decât prietenul meu, care ar vrea să folosească spațiul frigorific pentru a stoca mâncarea reală în loc de coaja de lamaie înghețată și capetele tăiate de cartofi dulci.

Nu sunt singură în dorința mea de a găsi un coș de compost estetic. Am vorbit cu Bea Johnson, care se numește fondatorul mișcării cu zero deșeuri și a scris unul dintre cele mai populare titluri despre acest subiect, Zero Waste Home și a constatat că colectarea de resturi pentru compost este simplificată atunci când aveți o recipientul de compost care vă place de fapt. "Mulți renunță la ideea compostării, deoarece nu pot suporta ideea de a avea un container murdar pe contoarele lor, deoarece cele mai multe recipiente sunt publicate", a scris ea într-un e-mail. "Nu ne-am gândi niciodată să punem cutiile noastre de gunoi murdare pe contoarele noastre." De ce să punem aici urne de gunoi de compost?

De aceea, multe recipiente de compost din bucătărie sunt proiectate pentru a fi ascunse și, de fapt, Johnson a susținut o soluție sub duză. Dar nu am spațiu în bucătăria mea mica pentru un alt coș în dulapurile de bucătărie deja umplute. În plus, îmi place ideea de a-mi scoate biscuiții în aer liber, așa că nu uit să-mi pun resturile în timp ce le creez - fără a fi încurcate cu nici un miros sau putregai în timp ce gătesc.

Așa că am început să mă întreb dacă ar fi posibil să găsești un coș de compost din bucătărie mai elegant, ceva care nu ar părea evident ca o coș de gunoi dacă aș fi așezat pe tejghea mea, dar tot ar funcționa bine. Pentru mine, asta ar însemna că are un capac complet închis, care să țină dăunători și mirosuri. Deoarece spațiul este o preocupare, am vrut ceva compact, un coș care să nu ia prea mult podea sau contra spațiu, dar, ca după sfatul lui Johnson, avea încă suficient volum pentru a păstra resturile compostabile de o săptămână. Și cu aceste criterii, cuvintele de înțelepciune ale lui Johnson și experiența mea în minte, am scufundat adâncurile internetului pentru a găsi cele mai elegante, dar încă funcționale, coșuri de compost de bucătărie - și au găsit 13 concurenți de fapt frumoși, care păreau că au lovit cel mai mult, dacă nu toate, din mărcile mele.

Finalistii

OXO Binocluri bune Coș de gunoi ușor de curățat, carbune

Acest compartiment de plastic din OXO a fost prezentat într-o corespondență anterioară a cutiilor de compost, selectate de experții de mediu, de colegul meu Karen Iorio Adelson. De fapt, am folosit-o pe acesta, înainte de instalarea actuală a casei de amestecare, și deși era mult mai atrăgătoare decât binul de coșuri de mâncare maro palid, administrat de oraș, am descoperit că era o prea puțin pentru cantitatea de deșeuri produse. Asta însemna că capacul nu sa închis complet și am avut unele probleme de dăunător. Dar dacă sunteți un compostor rar, care are doar niște pământuri de cafea și coaja de ouă ocazională, este o opțiune frumoasă, cu un profil scăzut, ușor de curățat (deși un fel ar părea că este vorba de găleata unui copil).

Brabantia Sort & Go Coș de gunoi, galben

Acest bin Brabantia, de asemenea, din plastic, vine în alb și gri, precum și un albastru deschis sau galben. Este vorba despre același volum ca și compartimentul de compost OXO, dar sacul se potrivește perfect sub capac, deci este puțin mai ușor de ținut închis. De asemenea, vine cu un suport pentru perete, astfel încât să puteți închide dacă aveți spațiu, mai degrabă decât lăsați-l pe tejghea sau pe podea.

Joseph Joseph Stack 4-litri de deseuri alimentare din grafit

Dacă sunteți cu adevărat preocupat de miros, dar totuși doriți un sistem care să arate frumos, această coș de gunoi de la casa de casă engleză Joseph Joseph are un sistem de ventilație construit în capac pentru a ajuta la atenuarea umezelii, care poate provoca compostul funky miroase.

Bamboozle Composter alimentar (natural)

Dacă sunteți în căutarea de a vă înlătura de plastic, există o mulțime de recipiente de compost din alte materiale, ca aceasta, de asemenea, prezentate în roșu Karen, care este fabricat din fibre de bambus biodegradabile. Este o coș de gătit ușor mai elegant decât coșul OXO, dar gaurile o dau departe ca un compartiment de compost și nu un recipient normal de depozitare a alimentelor.

Natural Home 1-galon ceramică Compost Bin în alb

Acest compartiment de compost este fabricat din ceramică și arată mai mult ca un borcan cookie decât un loc pentru a pune resturi de alimente, făcându-l un plus relativ frumos la o blat.

Oggi compozit din oțel inoxidabil

Acest compartiment de bucătărie din oțel inoxidabil arată ca o versiune miniaturală a lui Oscar, cutia de gunoi a lui Grouch, pe Sesame Street, dar este încă suficient de atractivă pentru a pleca pe blatul tău sau pe ecran lângă coșul tău de gunoi.

Alsaw Countertop Compost Bin

Bineînțeles că Goop vinde cel mai frumos coș de gunoi din lemn și din oțel, care arată ca o cutie de pâine sau o scrumieră de modă veche, dar încă deține aproximativ șase litri de resturi alimentare.

Bucătărie cu compost de bucătărie montajă de către Zero Waste Together

Dacă într-adevăr sperăți să vă ascundeți în întregime coșul de gunoi, puteți obține un coș de gunoi care poate fi montat. Acesta este, în mod obiectiv, un fel de neatractiv, dar din moment ce îl puteți atârna în interiorul unui dulap, nimeni altcineva nu trebuie să-l vadă decât în ​​cazul dvs.

Scrap Happy Collector de resturi și congelator Compost Bin

De asemenea, puteți să vă ascundeți compartimentul de compost în congelator, cu acest colector de resturi de silicon de la Scrap Happy. Are un cârlig, astfel încât să îl puteți păstra în siguranță în interiorul ușii dvs. de congelare, și deoarece este silicon, este foarte ușor să curățați. Tot ce trebuie să faceți este să împingeți siliconul pe interior și să clătiți.

Joseph Joseph 30002 Deșeuri inteligente Totem Bucătărie Coș de gunoi și unitate de coș de reciclare cu compost Bin

Pentru cei cu adevărat stransi în spațiu, ar putea avea sens să revizuiți întregul set de deșeuri și să înlocuiți coșul de gunoi de bucătărie existent cu acest turn all-in-one de la Joseph Joseph. Are un coș de reciclare în partea inferioară, precum și un compartiment de compost încorporat de un galon, care se ascunde în compartimentul principal, lângă gunoi.

Joseph Joseph Totem 60 Unitate de separare și reciclare a oțelului inoxidabil

Gunoiul de gunoi Joseph Joseph all-in-one poate fi livrat și într-un finisaj din oțel inoxidabil.

Frog Compozitor de viață vie

Dacă sunteți interesat să compostați resturile alimentare de acasă, și nu doar să le dați jos sau să le luați, acest compostator vierme este o opțiune solidă (deși, așa cum arată Karen în roundup-ul ei, trebuie să fii bine cu păstrarea a câteva sute de viermi în casa dvs.). Dar, în ceea ce privește coșurile de compost, este cu siguranță elegantă - și arată mai mult ca o masă laterală de secol la mijlocul secolului decât o casă pentru viermi.

Alimentatorul de alimente pentru ciclism Platinum și recipientul pentru compost de bucătărie

Pentru o opțiune de compostare mai puțin viermi, care se va potrivi de asemenea într-un dulap sub chiuveta dvs., acest reciclator de hârtie electrică încorporat are agitatoare încorporate care vă mențin resturile în mișcare pe măsură ce acestea compost, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mergeți acolo însuți. (Johnson, ghidul meu de deșeuri zero, de fapt, a recomandat acest lucru.) În plus, durează doar trei ore pentru a trece de la resturile la compostul frumos, gata pentru grădină.

Cel cu care am mers cu

Deși am fost ghemuită de luxul coșului de gunoi de lemn de la Goop, fermecat de coșul de compost galben strălucitor, cu capacul complet etanșabil din Brabantia și cu uimirea eficienței gunoiului Joseph All-in-one, slash-recycle-slash-compost turn, am comandat în cele din urmă colectarea resturilor deșeurilor fericite și compost de congelator. La numai 15 dolari, a fost cea mai ieftină dintre toate opțiunile elegante pe care le-am găsit și este, în principiu, o actualizare a situației actuale de compostare, care este sistemul care funcționează cel mai bine pentru mine. Cu toate acestea, oricare dintre aceste cutii de compost elegante de bucătărie sunt opțiuni solide; depinde doar de bugetul dvs. și de modul în care vă ocupați de resturile alimentare din bucătăria dvs. Dar eu, pentru unul, aștept cu nerăbdare să-mi recuperez spațiul de congelare și să fac mai mult loc pentru înghețată, nu numai resturi alimentare.