coșul nostru de cumpărături

Lucruri ne cumpărăm: Tricourile albe Redactorii noștri iubesc cel mai mult

Anonim

Dacă urmăriți trasul lunar Strategist , atunci sunteți familiarizat cu idiosincraziile obiceiurilor de cumpărături ale editorilor și scriitorilor noștri. În timp ce ne gândim la aceia ca la cele mai importante, există o mulțime de alte lucruri, mai puțin pline de farmec pe care le cumpărăm și iubim și pe cele obișnuite. Deci, dacă v-ați întrebat despre balsamul de buze pe care îl cumpărăm sau despre hidratanții SPF pe care îi trăsim pe fețele noastre, acesta este Lucrurile pe care le cumpărăm. În această ediție: tricourile albe pe care le purtăm din nou și din nou.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Liana Margo Standard Tee

Katy Schneider ma transformat pe această marcă Liana (designerul este prietenă cu ea) și ea face cu adevărat o tee albă, bine tăiată, dar nu prea albă, care arată excelent cu pantalonii cu talie mare.

Margaret Rhodes, redactor principal

Lacausa Frank Tee

Am o relație sălbatică cu tricourile mele și, de obicei, iau o pereche de foarfece la gât sau la tivul celor mai multe dintre ele. Favoritul meu din această grămadă este, probabil, teaca de Lacausa Frank, care are textura dulce a prăjiturilor de mâncare îngerești și (acum, grație propriilor munci) cultura ideală.

Hanna Plăcuță de tei

Acestea fiind spuse, în urmă cu câțiva ani, Reforma sa răspândit într-o uzură mai obișnuită în timpul zilei și a început să facă aceste tricouri cu adevărat soft, la preț rezonabil ($ 28!). Acest echipaj recoltat are toate dimensiunile potrivite, fără a fi nevoie de locuri de muncă la domiciliu.

Simone Kitchens, redactor principal

Slub curbat Hem Tee

Acestea sunt tricouri de tip tehnic, dar imi place creioanele de baza de culoare alba in XS. Tivul rotund este frumos, dar imi place sa-l taie, asa ca se loveste chiar deasupra blugilor mei cu cea mai mare talie, ceea ce da se potriveste mai mult. Cred că bumbacul se simte atât de substanțial, încât a rămas destul de frumos după multe spălări.

Lauren Levy, scriitor principal

Hanes Tricou Soft pentru bărbați Comfort (pachet de 4)

În ultima vreme, am cumpărat două mărci diferite de tricou alb. Primul este Hanes Comfort Blend, și dacă voi fi cinstit cu toată lumea, am cumpărat versiunea Supremă. Nu sunt foarte mândru de asta, dar a fost profundă în zilele mele de hiperemurătoare (de curând am curcat curcanul la achizițiile supreme) și, dacă sunt din nou sincer, sunt de fapt foarte confortabile. Îmi place ceva ușor de fixat, așa că un bărbat mic sau mediu se potrivește cu factura. Sunt o fată frumoasă și doar cu un decolteu de pe aceste batete chiar sub clavicula mea, într-un mod care mi se pare atractiv și poate puțin sexy (?), Pentru că purta cel puțin o cămașă pentru bărbați. Și amestecul de confort este esențial pentru că sunt mult mai moi decât un Hanes obișnuit, cum ar fi dacă ați petrecut ceva timp purtând într-un Hanes tipic sau pur și simplu l-ați pus în spălare de cinci până la șapte ori.

Taie de gunoi personalizat

Pentru un aspect mai "de afaceri ocazional", tee alb, sunt un mare fan al Tee de gunoi adaptat pentru toată lumea. Acest brand de bază din California face trei stiluri de tricouri de bază, solide, dar prefer o versiune adaptată, pentru că o găsesc mai subțire în jos pe torsă și prefer să aruncăm o privire la o tăiere boxer. Este mult mai rigid și mai gros decât Hanes, dar asta e punctul aici și este și greutatea perfectă pentru a rostogoli mânecile. Îi dau două suluri de-a lungul cusăturii și, de fapt, nu sunt minciuni, rămân așa de tot timpul de unul singur. Un mic miracol.

Katy Schneider, redactor asociat

Re / Terminat x Hanes Cane de hrănire din anii 1950

Sunt extrem de special în ceea ce privește tricourile mele albe: Îmi plac foarte tare, foarte ( foarte ) ușor tăiate și puțin scurte la braț. Prietenul meu Lili are o companie numită Liana, care face o tee ( vezi alegerea lui Alexis, de mai sus), care se potrivește exact acestor criterii, așa că am purtat în diverse culori aproape în fiecare zi. Re / Done are un teu alb strălucitor, alb, în ​​colaborare cu Hanes, și eu sunt și fanul lui Lacausa, pentru că e extrem de moale ( vezi și Margaret's pick, deasupra) .

Basarange Tee Shirt

Sunt, de asemenea, un superfan al societății de bază Baserange, și sunt sigur că acest tip mic, care este în vânzare pentru $ 19 (?!?!), Se va potrivi ca o mănușă.

Maxine Builder, scriitor

Slim Perfect T-shirt

Tricoul perfect subțire al lui J.Crew trăiește într-adevăr până la numele său - cel puțin pentru mine. E suficient de strâns pentru corpul meu că pot să-l împachet confortabil sub costume sau rochii, dar are destulă dăruire că nu mă simt conștient de sine, ca și cum aș purta un costum, când o port cu o pereche de blugi. Acest lucru este parțial pentru că este de 100% bumbac, astfel încât tricotul este gros, nu întâmplător vedea-prin, și este moale și ușor elastic, fără nici un spandex. De asemenea, am un trunchi mai lung, așa că îmi place tăierea mai lungă a cămășii, care nu se ridică când îmi ridic mâinile peste cap. Mânecile sunt, de asemenea, pe partea mai lungă, venind în jur de jumătate din bicepsul meu. Asta inseamna ca imi pot mansa manecile ca si cum sunt James Dean, si asta e genul de casual si simt grozav pe care il doresc din tricoul meu alb simplu.

Karen Iorio Adelson, scriitor

Madewell Whisper Bumbac V-Neck Tee de buzunar

Asta a fost tricoul meu alb de pe cap, de ani de zile. Este incredibil de moale, draperii perfect, și arată foarte cool, cu o pereche de pantaloni scurți denim alb. Nu-mi place să-mi petrec foarte mult pe tricouri - în special pe cele albe - pentru că au tendința de a face o bătaie în timpul verii. Madewell are adesea și vânzări, așa că nu este neobișnuit să vezi că este marcat până la aproximativ 15 USD. În felul acesta, nu mă simt vinovat cumpărând unul nou, atunci când a mea inevitabil devine colorat sau îngălbenit.

Lori Keong, scriitoare

Echipamentul echipat

Eu și tei alb nu se amestecă cu adevărat pentru că legea lui Murphy are întotdeauna că mă ruinează o cămașă albă în câteva zile de la purtarea ei. M-am sfidat pe zei recent, dar cu acest cămașă Mott & Bow, care mi sa părut a fi delicat de moale și confortabil. Este un amestec de bumbac modal și soft de pima (așa că are o similitudine similară cu aceste pantaloni Tommy John pe care mi-am dat seama de curând), este suficient de potrivit încât să nu se îmbrace sub o fustă de țesături, și de când este presărată, nu va trebui să facă nici o presupunere cu dimensiunea.

Lauren Ro, scriitor

Tesutul de bumbac Mockneck

Îmi place cât de departe merge acest gât, ceea ce îi dă teuului o vibrație veche. Îmi place de asemenea că nu este prea lungă, deoarece am un tors scurt. Rolați mânecile pentru o privire mai atentă.

Joshua Bote, intern

U Crewneck cu maneci scurte

Am realizat o multime de bani pe toate variantele de teu alb: pachetele multipacks Fruit of the Loom, start-up-urile "minimaliste de baza" care au aparut pe tot parcursul Instagram, cele trei cifre designer-tees cu insigne brodate consumului considerabil. Liră pentru lire, teu-ul alb nu perfect, dar excelent este tee-ul Uniqlo U cu manșon scurt. Este făcută într-un bumbac greu, cu o siluetă liberă irositoare. Se potrivește bine cu blugi sau khakis cu picior larg. Plus - și acesta este cel mai mare plus de toate - nu este atât de cheltuiți-y că am nevoie pentru a scăpa o altă avere mic, dacă cafea sau sos BBQ picături pe ea.