coșul nostru de cumpărături

Lucruri pe care le cumpărăm: periuțele de dinți Editorii noștri folosesc dimineața și noaptea

Anonim

Editorul nostru asociat pune această periuță de dinți elvețiană într-un suport Muji.

Dacă urmăriți trasul lunar Strategist , atunci sunteți familiarizat cu idiosincraziile obiceiurilor de cumpărături ale editorilor și scriitorilor noștri. În timp ce ne gândim la aceia ca la cele mai importante, există o mulțime de alte lucruri, mai puțin pline de farmec pe care le cumpărăm și iubim și pe cele obișnuite. Deci, dacă v-ați întrebat despre hidratatoarele de SPF pe care le-am tăiat pe fețele noastre sau despre saci de lucru pe care le-am făcut în jurul nostru, acestea sunt Lucrurile pe care le cumpărăm. În această ediție: periuțele de dinți pe care ne bazăm pentru o igienă optimă dentară.

Jason Chen, redactor-adjunct

Apa Frumusețe Clean White Sonic Periuța de dinți

Mă simt puțin rău în legătură cu asta pentru că de fapt nu cumpăr această periuță de dinți atât de mult cât am primit-o ca dar (am folosit deja un Sonicare pe care l-am luat eu), dar aceasta este periuța de dinți pe care o folosesc acum pentru că eu prefer calea simt în mâna mea. De asemenea, mi-a plăcut că necesită un spațiu mai mic decât cel pe care îl încarcă Sonicare. N-aș spune că trăsăturile sunt mult diferite de periuțele de dinți standard, dar cu siguranță bate un manual.

Apa Beauty White Clătire

Și, îmi place suita de produse din linia Apa (în special clătirea albă, care curăță fără să sufere).

Margaret Rhodes, redactor principal

SoFresh Flossing Periuță de dinți (Set de 4)

Știu că ar trebui să folosesc un Sonicare, sau chiar orice periuță de dinți electrică, dar există o calitate meditativă pentru perierea analogică pe care nu vreau să o renunț. Mă gândesc dacă sunt dentară, totul este bine. Cumpar acele periute de dinti SoFresh o data la sase saptamani la o farmacie de frumusete din apropierea casei mele, atat pentru ca perii sunt dulce si pentru ca vin in culori excelente translucente. Cea mai mare parte a băii mele este albă (aparate albe, dale albe, perdele de duș alb), dar acestea stau într-o ceașcă de ceai marocană din sticlă roșie și aurie și este o culoare plină de satisfacții pe chiuvetă. Mă spăl cu pasta de dinți Weleda fără fluor, la care încă sunt loială.

Simone Kitchens, redactor principal

Philips Sonicare

M-am gândit că toate periuțele de dinți erau mai mult sau mai puțin la fel, că toți și-au făcut treaba bine, chiar și unele dintre cele electrice non-Sonicare. Apoi am încercat Sonicare. Pentru mine, este cea mai apropiată aproximație față de acel curat, speriat de la stomacul dentistului - chiar și toate colțurile și crăpăturile se simt profesionist lustruite. Mi-am lăsat Sonicare și cămăruța de mână acasă încărcându-se la casa mamei mele când m-am întors acasă să-l vizitez (încă mai aștept să-l trimită înapoi la mine), așa că s-au întors la manualul ole pentru un pic . Acum îmi pot spune cu convingere că nu toate periuțele de dinți sunt la fel.

Katy Schneider, redactor asociat

Curaprox Ultrasoft Periuță de dinți

Voi fi perfect sincer aici: folosesc aceste periuțe de dinți elvețiene Curaprox pentru că îmi place cum arată.

Muji Ceramic Perioada individuala pentru periuta de dinti (set de 2)

Se potrivesc frumos în micul meu porțelan Muji titularul periuței de dinți și efectul este într-adevăr destul de aplauze în baie mea altfel cumplită.

Maxine Builder, scriitor

Păstrați periuțele de dinți (set de 6)

Poate că într-o zi voi face saltul la o periuță de dinți electrică fantezistă, dar până va veni acea zi, sunt foarte mulțumită de periuțele de dinți din plastic care se păstrează de la Conserve pe care le cumpăr la Whole Foods. Sunt fabricate din cupe de iaurt reciclate și pot fi reciclate ulterior, așa că nu mă simt vinovat de plasarea mai multor materiale plastice în depozitele de deșeuri atunci când o înlocuiesc la fiecare câteva luni.

Karen Iorio Adelson, scriitor

epigramă

Am cumpărat Quip-ul pentru reumplerea automată a capului. Știu că ar trebui să-ți schimbi periuța de dinți la fiecare trei luni ca să nu-ți fie prea murdar, dar sunt rău notoriu să-mi amintească să fac așa ceva. Cu soluția Quip (foarte milenară) a unui abonament la reîncărcare, nu trebuie să mă gândesc niciodată să schimb capul cu peria până când nu se va afișa pe mail. N-am mai folosit niciodată o periuță de dinți electrică și, cu siguranță, mi-a făcut o idee mai amănunțită. Quip-ul vibrează timp de două minute, vibrându-se la fiecare 30 de secunde pentru a vă reaminti să vă mutați într-un nou cadran gura. Prima dată când l-am folosit, am crezut că a fost spart, deoarece primele 30 de secunde au fost mult mai lungi decât mi-am periat vreodată dinții. Acum este un exercițiu de două ori pe zi în răbdare. Îmi place de asemenea că vine cu un caz care se lipeste de oglinda ta și poate flip pentru a deveni o acoperire pentru periuța de dinți atunci când călătoriți.

Lori Keong, scriitoare

Oral-B 35 Soft Bristles Perie de dinți 3D Vivid

Mă simt ca și cum am testat fiecare periuță de dinți electrică la modă acolo - de la Goby la quip-ul la Foreo - dar în cele din urmă nici unul dintre ei nu ma convins să renunț la periuța de dinți manuală Oral-B de încredere. Este același lucru pe care medicii mei l-au folosit pentru a-mi da în kit-uri de acasă, ceea ce este doar o aprobare ca oricare altul. Sunt loial celui cu cel mai mic cap, cu perii moi pentru gingiile mele ușor iritate și o mică cămașă de lustruit din cauciuc pentru a vă lustrui ușor dinții. Și pentru că sunt atât de ieftine, le cumpărăm în vrac și le înlocuiesc atunci când devin puțin cam ciudate sau dispărute.

Lauren Ro, scriitor

Oral-B Pro Care 2000

Noaptea folosesc periuța de dinți reîncărcabilă Oral-B Professional Care, dar pentru că am răbdare limitată cu cât durează un ciclu întreg, folosesc o periuță de dinți obișnuită (de obicei cea liberă de la biroul dentistului) dimineața, deoarece logica mea este că dinții mei nu au nevoie de o perie atât de viguroasă ca după o zi lungă de mâncare.