coșul nostru de cumpărături

Lucruri pe care le cumpărăm: Pungile de lucru pe care le purtăm în fiecare zi

Anonim

Dacă urmăriți trasul lunar Strategist , atunci sunteți familiarizat cu idiosincraziile obiceiurilor de cumpărături ale editorilor și scriitorilor noștri. În timp ce ne gândim la aceia ca la cele mai importante, există o mulțime de alte lucruri, mai puțin pline de farmec pe care le cumpărăm și iubim și pe cele obișnuite. Deci, dacă v-ați întrebat despre balsamul de buze pe care îl cumpărăm sau despre hidratanții SPF pe care îi trăsim pe fețele noastre, acesta este Lucrurile pe care le cumpărăm. În această ediție: sacii pe care ne bazăm de luni până vineri.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Everlane Twill Zip Tote

Sunt un adevărat rotativ și, recent, am fost întrebuințat între noul meu, iubit "Am găsit-o pe" tote, cărțile mele Riverhead tote, încrederea mea Everlane Twill Zip Tote (când vreau ceva cu un fermoar), și pentru că atunci când vreau să mă simt mai "împreună", pielea neagră, Comme des Garçons, mi-a spus că am ajuns la vânzarea Pieței de Piață acum câțiva ani (pe care nu o mai vând). (Acest lucru nu este în stoc, dar Everlane spune că o repopulare vine pe 21 iulie - la doar câteva zile distanță.)

Jason Chen, redactor-adjunct

Macr pânză și piele Fold Weekender revizuit

Am vorbit atât de mult despre acest sac, dar un an mai târziu (aproape exact!), Încă nu am găsit nimic mai bun. Aș putea să repet tot ce am spus deja despre el - cum este dimensiunea perfectă și se simte scump și sta doar pe umăr - dar voi adăuga doar că atunci când unul dintre prietenii mei foarte buni mi-a cerut o muncă- sac rec, am sugerat câteva (inclusiv Makr), iar acum suntem gemeni. El îmi spune mereu cât de mult îl iubește.

Margaret Rhodes, redactor principal

Mansur Gavriel Pantofi mari din piele de culoare maro-pink

Nu merit să am o geantă frumoasă, pentru că nu numai că este sacul meu de lucru, este sacul meu de sală de gimnastică și, în mod inevitabil, sacul meu de comenzi, așa că poartă pungi de cafea sau mere sau lămâi pierdute, de la metrou. Din fericire pentru conștiința mea, atunci când cumperi unul dintre aceste pungi, vine cu un etichetă care vă spune totul despre cum pielea tăbăcită nu este menită să fie curată pentru totdeauna și va arăta "viața" prin uzură și mărci. E adevărat, cu siguranță sigur. Dar îmbătrânește frumos și este încă idealul platonic al unei geante din piele.

Simone Kitchens, redactor principal

Numai NY + revista New York Magazine Modern Logo Tote Bag

Sunt o tote cu pungă. În primul rând pentru că eu am o mulțime de lucruri enervant de grele - un recipient de prânz de sticlă, un recipient de aluminiu pentru cafea, un broșar și câteva reviste. De asemenea, am o geantă mai mică din piele pentru telefonul meu, portofel, chei și așa mai departe. Este mult pe persoana mea, așa că nu pot să fac nimic mai greu decât pânza. Cred că o să comand acest Doar NY x New York Mag tote; Aici e ceva atât de simplu și atrăgător și, de asemenea, din anii '80, privindu-mă în legătură cu acest colorat alb-negru pentru mine.

Lauren Levy, scriitor principal

Foto: 17-12-19 Accesorii AM1 B9 corypeterson W

Bloc de construcție pentru afaceri Tote Bag

Sunt acum un pic de flux de lucru, pentru că prefer să nu duc nimic, dar în cele din urmă duc atât de mult, așa că, de obicei, eu arunc totul într-un toy de nisip NY, am fost foarte generos talentat câțiva ani în urmă și sper ca nu intru in cineva important sau constient. Dar dacă te voi lăsa pe geanta de lucru să stau în urmă, trebuie să fie geanta Business Block, pe care am cumpărat-o acum câțiva ani după o căutare intensă într-o pungă de lucru potrivită pentru mine. Vă avertizez că pielea este pe partea cea mai grea, dar îmi place forma, care este un dreptunghi ușor neobișnuit și se potrivește perfect cu un laptop. Îmi place că o pot purta de mâner sau de umăr. Îmi place că are un buzunar mai mic în cadrul căruia pot stoca esențialele. Și îmi plac ciucurile, care sunt groase și puternice și îmi poartă versiunea proprie a #BDE care adună mai multe complimente decât am primit vreodată pe o geantă înainte.

Katy Schneider, redactor asociat

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

The Get Go Tote

Nu am o pungă oficială de lucru, folosesc doar totes. Am luat-o, dintr-un mic magazin alimentar numit Get Go in Marfa, când Lauren și cu mine am scris despre statutul de totes câteva luni în urmă și am lucrat-o chiar în rotația mea. Dar acești toțe sunt mereu umplute cu mai multe pungi Baggu pentru a-mi păstra lucrurile în categorii.

Maxine Builder, scriitor

Rucsacul Rag Negru Patagonia 32L

Deși mă deplasez mai mult prin orice număr de pungi de tote din colecția mea mereu în creștere, în zilele lungi când mă duc la sala de sport, apoi la birou, apoi la un eveniment sau cină cu prietenii, voi împacheta totul în Patagonia mea rucsac. La 32 litri, poate purta cu ușurință o pereche de pantofi, o pungă de machiaj și un prânz la pachet. De asemenea, are un buzunar frontal ușor de accesat pentru portofelul meu și codul de lucru, și o husă cu căptușeală în spate pentru laptopul meu de 13 inci. Dar, în ciuda volumului său, este destul de scăzut, deoarece clapa de sus poate fi legat în jos, deci pare mult mai mic. Totul negru poartă bine, nu arată murdărie și arată extraordinar de răcoros pentru un rucsac utilitar.

Karen Iorio Adelson, scriitor

Cuyana Classic din piele cu fermoar Tote

Acum doi ani, așteptam pe linia de securitate de la aeroport, când cureaua de pe șoseaua mea, adesea supraîncărcată, a reușit să se rupă. Am comandat acest sac Cuyana de la telefonul meu la fața locului. Am folosit transportul tote de câțiva ani și l-am iubit, dar acest sac este un upgrade mare. Pielea cu pietre nu prezintă zgârieturi sau uzură la fel de ușor, iar partea superioară a fermoarului (și buzunarul cu fermoar din interior) mă face să mă simt mai sigur. Acesta conține tot ce ai nevoie pentru o zi lucrătoare, iar hardware-ul de aur adaugă ceva poloneză.

Lori Keong, scriitoare

Parisa Wang plictisitor

Pungile de lucru sunt întotdeauna o luptă pentru mine, deoarece sacul ideal, ușor, expansiv, frumos și accesibil nu a căzut încă în poala mea. Ca urmare, am o mishmash de opțiuni pentru a se potrivi diferite funcții - un sac de mini-Aritzia pentru vară, un Baggu tote pentru a-mi transporta laptop-ul, câteva totes rotirea panza pe care le arunca toate mostrele mele de frumusete în. Dar sacul cu care vreau mereu să fii văzut este pachetul de la Parisa Wang. Este sacul meu preferat de mărime medie deoarece este atât de elegant și funcțional. Acesta nu se potrivește cu nimic mai mare decât o carte (am strâns într-un mic cartuș Kazuo Ishiguro pe o vacanță recentă), dar are niște detalii importante în buzunar pentru încasările din buletinul de cheltuieli și balsamurile pentru buze, un mâner robust pentru a fi purtat ca doamnă punga de pe încheietura mâinii, și când o sărind într-adevăr pe calea spre aeroport, trec la cureaua de umăr. Nu-ți pot spune cât de mulți oameni m-au complimentat.

Nisolo Simone Crossbody Shopper

Și din moment ce cumpărăturile cu geantă de lucru sunt întotdeauna un proces, m-am gândit să vă informez ce urmează în lista de cumpărături. Am o bănuială că acest cumpărător Nisolo încrucișat ar putea fi punga pe care o căutam. Este fabricat din piele de legume robustă, este distinctiv, dar nu atât de la modă încât o văd peste tot pe naveta mea de lucru, iar corpul structurat înseamnă că are limite . Voi avea suficient spațiu pentru un laptop și o revistă, fără tentațiile de a-mi îngropa cheile casei sub o grămadă de gustări și creme de mână.

Lauren Ro, scriitor

Bag Bagă Duck

Ca și cea preferată (gratuită) pentru panza, dar cu câteva clopote și fluiere, ca un buzunar interior mic, închidere rapidă, curea de umăr reglabilă și mânere. Este foarte adânc pentru a găzdui documente și un laptop, de asemenea.

Joshua Bote, intern

Rucsac modern Zip Everlane

Nu am reușit să fiu un Teen Hip cu Fjällräven Kanken în timpul primului meu an la facultate. Deci, după anul de dureri de umăr și de hârtii încurcate care au venit cu pachetul mișcării sucevente dar foarte impractic, am comandat un rucsac Everlane Modern Zip pentru a-mi lăsa lucrurile în jurul campusului. În negru, acest rucsac este indiscret și elegant, fără să vină prea puternic. Îl găzduiesc pe muncitorul meu sau pe student - un laptop, asortate de notebook-uri și pixuri Muji și căștile audio-Technica de încredere de la ureche - fără probleme. Nu am simțit nici o dorință pentru o pungă de lucru pentru un băiat mare. Când va veni timpul, totuși, acest rucsac își va face treaba (și mai mult).