coșul nostru de cumpărături

Lucruri pe care le cumpărăm: Hidratatoarele SPF pe care editori le jură

Anonim

Dacă urmăriți trasul lunar Strategist , atunci sunteți familiarizat cu idiosincraziile obiceiurilor de cumpărături ale editorilor și scriitorilor noștri. În timp ce ne gândim la aceia ca la cele mai importante, există o mulțime de alte lucruri, mai puțin pline de farmec pe care le cumpărăm și iubim și pe cele obișnuite. Deci, dacă v-ați întrebat despre tricourile pe care le cumpărăm în vrac sau despre balsamul pentru buze pe care îl ascundem, acesta este Lucrurile pe care le cumpărăm. În primul rând: hidratante SPF (sau pentru unii, hidratantul și apoi protecția solară ) pe care le folosim cu toții.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Unsun Mineral Sunscreen colorat

Acest drept aici este un produs de protecție solară de două ori pe zi, care se dublează ca hidratant colorat. Ea merge ușor (ceea ce este esențial pentru produsele de protecție solară, care adesea tind să nu meargă așa de ușor) și oferă o strălucire (nu cred) falsă, pentru că eu sunt în esență un vampir și stau în afara soarelui direct cât mai mult posibil. (Sunt foarte palid si sunt paranoic pentru a obtine ridurile.) Interesant, Unsun a fost dezvoltat de mama lui Frank Ocean, Katonya Breaux, pentru femeile de culoare, dar miraculoasa "nuanta universala" functioneaza foarte bine cu pielea mea.

Jason Chen, redactor-adjunct

CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion

Sunt un mare credincios în SPF zilnic, dar sunt de asemenea afectat de ideea de a cheltui mai mult de 15 dolari pe chestii (ceea ce nu are nici un sens pentru că voi cheltui mai mult sau mai mult pe o salată de prânz). Acest CeraVe a venit derm-recomandat - deja folosesc si sape de lotiune zilnica hidratanta - si este ieftin si fara probleme. Apreciez că nu este gras, iar dimensiunea este TSA-perfectă; Păstrez unul peste chiuveta pentru baie și unul în kitul Dopp.

CeraVe Loțiune zilnică de hidratare

Loțiunea zilnică menționată mai sus.

Margaret Rhodes, redactor principal

Aesop Hidratator de semințe de pătrunjel antioxidant

Recent am fost Goldilocks-ul meu prin intermediul hidratante. Rio's Snail Bee Steam Cream a fost grozav în timpul lunilor mai reci. Acum, că e mai cald, am experimentat gelul Aloe Propolis Soothing (aceeasi marcă ca și melcul) pentru zile când eram la soare. Se stinge, dar nu lasă pielea să se simtă matasoasă așa cum doriți. Apoi mi-am curățat dulapul de baie și am găsit această sticlă Aesop uitată, nedeschisă. Este crema de hidratare pe mijlocul căreia mi-am căutat: extra ușoară, dar încă o loțiune adevărată. Și este Aesop, așa că miroase pozitiv ambrozia.

Scutul invizibil

Sunt un delincvent total despre expunerea la soare și ar trebui să cumpere doar un hidratant cu SPF încorporat. În schimb, tocmai l-am pus pe protecția solară Glossier Invisible Shield, după ce îmi amintesc.

Simone Kitchens, redactor principal

Îngrijirea pielii pentru imagine + Protecție zilnică de ultimă generație SPF 50 Moisturizer

Am fost un editor de frumusețe și am încercat să-mi împărtășesc produsele de protecție solară. Am aflat destul de devreme că cele mai bune lucruri ar trebui să fie un blocant fizic cu zinc. Care, dacă ai pielea mai întunecată, este o durere în măgar să se amestece. Și apoi e tot ce-ți pasă. Poate fi foarte atrăgătoare pentru a nu se ocupa de ea sau pentru a fi mai bine mâine. Am găsit două remedii pentru asta: acest lucru din SPF 50 de la Image a fost cu siguranță ceva pe care l-am pescuit din dulapul de frumusețe, dar ceva ce m-am cumpărat de atunci. Marca pare aleatorie, dar Dumnezeule, funcționează mai bine decât orice am încercat. (Am folosit EltaMD, iar in timp ce imi place bine si dermeaza foarte mult, gasesc ca aceasta formula sa fie mai putin grasa si induce stralucirea si nu face asta). Chestia asta, care este usor mai lichid decât cremoasă, se scufundă chiar înăuntru. Îmi place că mi-a făcut pielea frumoasă și strălucitoare, spre deosebire de umflaturi și valeri. Și pentru întreaga problemă de conformitate, am lăsat tubul de lângă bolul meu cheie.

Lauren Levy, scriitor principal

EltaMD UV cu spectru larg de spectru colorat zilnic

Aș vrea să am o poveste mai bună, dar am cumpărat acest lucru în toamnă, deoarece toți cei care vor să vorbească despre îngrijirea pielii îl recomandă. Când mama mea a văzut că am avut-o, mi-a spus: "Sunt fericit că folosești asta".

Katy Schneider, redactor asociat

Kiehl's Super Fluid Daily UV Defence Spectrum de protecție solară

Cea mai mare rușine este că nu port o protecție de zi cu zi. Ceea ce, nu știu, nu trebuie să-mi spui, înseamnă că mă voi ridica ca o prune în decursul anului și că voi dezvolta moliile suspecte. Dar într-o excursie recentă la Miami, prietenul meu avea protecția solară a lui Kiehl și l-am purtat și nu am ars, deși fața mea a fost expusă elementelor (alarmant de cald) timp de două zile fără o pălărie.

Maxine Builder, scriitor

Amarte Ultra Veil ultrasunetic Sunsreen

Această protecție solară de la Amarte este atât de ușoară, că iese din tub ca lichid, dar finisajul este aproape pulbere, nu uleios sau gras, pe care eu, ca persoană cu piele deshidratată și acnee, apreciem. Și, deși nu este comercializat ca un hidratant zilnic, are multe beneficii ale unuia, inclusiv acidul hialuronic și protecția împotriva radicalilor liberi și a poluanților.

Karen Iorio Adelson, scriitor

EltaMD Clear Clear Spectrum UV SPF 46

Pentru SPF folosesc EltaMD UV Clear. Dermatologul meu mi-a recomandat-o luna trecută după ce m-am pus pe retinoid cu prescripție medicală, ceea ce face ca pielea ta să fie foarte sensibilă la soare. A fost, de asemenea, alegerea de top a dermatologilor am consultat pentru această poveste. Până în prezent, aceasta trăiește până la hype. Ea are o finisare foarte netedă, nu mă simt ca să-mi înfundă pielea acneei. Spre deosebire de alte produse de protecție solară am încercat, are o consistență subțire și absoarbe repede, fără a lăsa o castă albă groasă. Consider că, de fapt, acest lucru mă încurajează să folosesc mai mult din el (am învățat, de asemenea, în cercetarea mea că majoritatea dintre noi folosesc mult mai puțin decât cantitatea recomandată de protecție solară), deoarece nu trebuie să-mi petrec o tona de timp frecându-l înăuntru.

Sebamed Clear Gel de îngrijire a feței

Nu este un hidratant din punct de vedere tehnic, așa că folosesc și gelul Sebamed Clear Face. Acesta este un hidratant extrem de ușor - cu siguranță doar pentru pielea uleioasă, acneabilă, ca și a mea - dar a fost grozav în timpul zilei când nu vreau ca fața mea să se simtă sufocată de un hidratant gros. Am invatat despre asta in timpul unei scufundari adanci in subdomeniul SkincareAddiction cautand ceva ce nu ar face rau acneei mele. Pentru că are atât de puține ingrediente, în realitate nimic nu poate provoca cosuri noi. Aloe vera și acidul hialuronic îl fac doar hidratant și suficient de liniștitor pentru pielea mea.

Lori Keong, scriitoare

MDSolarSciences Daily anti-îmbătrânire de hidratare

Este cu siguranta la sfarsitul scazut, dar acest tip de la MDSolarSciences este unul frumos de a avea in fiecare zi - ambalajul este A + si este foarte cremos si hidratant, cu un zillion de ingrediente prietenoase cu pielea.

Missha în jurul valorii de Safe Essence Blocarea laptelui de soare

Ceea ce prefer cu adevărat să fac în loc de a avea doi-în-unul, totuși (și ceea ce dermii recomandă de obicei), este de a pune pe stratul de protecție solară și hidratant separat. Am folosit acest crema de protectie Missha deasupra cremei mele de hidratare, pe care o iubesc pentru ca se imbina bine in piele, fara a te face sa arata pasta sau gras.

Joshua Bote, intern

Simplu Kind pentru pielea Facial Moisturizer

Sunt un membru al clubului strălucitor. Anul meu de colegiu, am luat acest hidratant simplu SPF într-o încercare de jumătate din inimă de a-mi gestiona pielea dezordonată. Începeți câțiva ani și nu am deranjat să folosesc niciun alt hidratant zilnic, chiar dacă am modernizat restul rutinei mele de îngrijire a pielii. Este necorespunzător și ușor și se strecoară în pielea mea fără acele reziduuri lipicioase. Pielea mea arată la fel de proaspăt (și fără arsuri), așa cum sa întors la dormitoare. Și mai puțin uleios.