săptămână de lenjerie

Lucruri pe care le cumpărăm: Lenjeria de corp Editorii noștri sunt cei mai buni

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Și asta este modul în care le purtăm.

Dacă urmăriți trasul lunar Strategist , atunci sunteți familiarizat cu idiosincraziile obiceiurilor de cumpărături ale editorilor și scriitorilor noștri. În timp ce ne gândim la aceia ca la cele mai importante, există o mulțime de alte lucruri, mai puțin pline de farmec pe care le cumpărăm și iubim și pe cele obișnuite. Deci, dacă v-ați întrebat despre periuțele de dinți pe care le ajungem dimineața și noaptea sau despre pungile de lucru pe care le-am făcut în jurul nostru, acestea sunt lucrurile pe care le cumpărăm. În această ediție, pentru Săptămâna lenjeriei de corp , fundul pe care îl deținem mai multe perechi de - începând cu cele mai îndrăznețe avizări sus.

Lori Keong, scriitoare

Tommy John al doilea sumar pentru piele

Încercarea de îmbrăcăminte nouă (după cum o demonstrează Strat Hauls) este o mică pasiune a mea. Și în căutarea mea de lenjerie perfectă, nu mi-am dat seama că o casă rară de îmbrăcăminte de tip angel-moale mi-a trecut peste câteva luni. Este pur și simplu pus cel mai luxos set de lenjerie de corp pe care l-am avut vreodată. Vorbesc despre linia Second Skin de la Tommy John. Scurtele sunt preferatul meu absolut (o acoperire excelentă, uimitor de confortabilă), dar credeți-mă când spun că și curelele sunt lucruri moi, non-torturoase, care vă fac să simțiți că nu purtați nimic.

Simone Kitchens, redactor principal

Cosabella Soire Lowrider italian

I-am reordonat pe aceștia în negru de ani de zile. Nu arată linii. Se potrivesc perfect și stau perfect puse, indiferent de modul în care corpul dumneavoastră se simte. Ei literalmente nu își pierd niciodată forma. Nu este nevoie să ghiciți mărimea dvs. deoarece există o singură dimensiune. Singurul lucru pe care nu-l primesc este numele lor "Lowrider"; ceea ce îmi place cel mai mult este modul în care ei stau așa de înalți.

Alexis Swerdloff, editor de strategie

Foto: TERRY DOYLE

Bomboane de confort consola de bumbac cool (10-Pack)

Am descoperit pentru prima oară aceste chiloți după ce un coleg a aruncat în urmă cu câțiva ani un pachet de ei în coșul liber al biroului nostru. M-am gândit, Hei, lenjerie liberă, le-am adus acasă și asta a fost asta. De atunci au devenit favoritele mele și le-am reordonat de câteva ori. Nu numai că sunt incredibil de confortabile, dar stilul lor "hipster" și trupa albă sportivă le dau o vibrație oarecum subevaluată. Și prețul este foarte, foarte potrivit. De asemenea, în rotația mea obișnuită: același stil al lui Calvin Kleins, pe care l-am purtat de la clasa a zecea, acești tipi Jane de la Muji, o mână de pantaloni scurți de la Hanky ​​Panky și o pereche divină de la Chantelle care mi-au fost trimise nu purta lenjerie de corp la toate.

Karen Iorio Adelson, scriitor

Aerie Real Me Thong

Îmi port tricoturile de cele mai multe zile pentru că sunt întotdeauna paranoic cu privire la liniile vizibile de chilot și le găsesc mai confortabile. Acestea sunt foarte moi și se ridică bine la o mulțime de purtare și spălare. Eu nu fac totul lucrurile delicate-bag, deși știu că ar trebui, așa că apreciez că acestea pot lua o bătaie în mașină de spălat și uscător și încă mai iese senzație de moale și căuta proaspăt. Acestea vin, de asemenea, într-o gamă de culori tonate de piele, deci există o șansă bună să puteți găsi un meci neutru. Și din moment ce Aerie se bucură întotdeauna de o vânzare - acum puteți obține 7 perechi pentru $ 29 - nu am plătit niciodată un preț pentru ei.

Aerie Seamless Thong

Aerie îmi face și îmbrăcămintea preferată de antrenament. Materialul este elastic și străpuns de umiditate, care este perfect pentru ruperea unei transpirații. Pentru că sunt fără probleme, nu se manifestă prin jambiere de exerciții și nu există nici o șansă de frecare sau de frecare. În timpul vânzării Aerie, de obicei, o să-mi stochez o combinație între aceste și curelele de zi cu zi "Real Me".

Margaret Rhodes, redactor principal

Gap Body Respira Thong

Îmi place o scurtă tricotată, dar cu pantaloni, nu pot să mă descurc decât cu un tang. Mă minun pe oamenii care spun că curelele sunt ca o formă de tortură. Probabil că au cumpărat curelele greșite. Câteva dintre curelele drepte, după părerea mea, includ aceste cusături fără sudură de la Calvin Klein și DKNY. Dar adevăratul meu favorit - cum ar fi "entuziasmat atunci când acestea sunt proaspete din rufe" favorit - este corpul Gap Respira tong. Sunt mai ales poliester, nu bumbac, care, nu știți, ar trebui să facă. Dar ele sunt moi modul în care un tricou de vintage este moale, și au tesaturi acoperite cu talie și panglici care stau confortabil pe piele. Am cumpărat mai întâi aceste vîrste în urmă, când se părea că lenjeria obișnuită se găsește numai aici sau la Victoria's Secret, iar unele perechi originale sunt încă în formă excelentă. Nu există fire despicate, nici o formă uzată.

Maxine Builder, scriitor

Nellie Basic Laser-Cut Thong

Nu pot explica cât îmi place să fac cumpărături pentru lenjerie, așa că atunci când găsesc o pereche pe care chiar mi-o plac de la distanță, o cumpăr în mare, exact ceea ce am făcut când am descoperit această lenjerie de corp tăiată simplu de la Urban Outfitters. Sunt niște curele subțiri, din microfibre, care nu mai arată, care totuși se simt într-o oarecare măsură, nu ca fundul meu. În plus, puteți obține cinci perechi pentru 25 de dolari, ceea ce reprezintă soluția perfectă pentru stilul meu de a cumpăra lenjerie de corp. (Două treimi din colecția mea este negru, ultima treime este trandafir.)

Jason Chen, redactor-adjunct

Calvin Klein Boxer Briefs (3-pack)

Acest lucru este plictisitor și standard, dar am purtat pantofii standard de boxer Calvin Klein (NU trunchiurile sau micro-modalul sau oricare dintre versiunile noi, care se potrivesc ciudat și se simt inconfortabil) pentru un deceniu. Cumpăr trei noi pachete cu trei pachete în fiecare lună și ciclurile celor vechi.

Lauren Ro, scriitor

Victoria Secret Secret de zi cu zi Perfect Bikini Panty

Victoria's Secret face cea mai bună chilă de bikini acolo. Ei bine, obișnuiau cel puțin. În ultimele câteva ori am verificat online și în magazin, nu mi-am găsit niciodată dragostea mea iubită. Le au pe Amazon, dar poate că e un semn că trebuia să trec la chiloți mai mari. Nu fac regulat tricouri, dar nu-mi place nici VPL. Și dacă îmbrăcămintea atât de mult încât amenință să se strecoare spre teritoriul wedgie, am terminat. Deci, când am încercat pentru prima oară aceste lucruri ca pe o înțelegere de patru ani în urmă, m-am simțit ca și cum am întâlnit sfântul graal. Ei au venit în culori culinare cu gust, nu au purtat insigne VS vizibile și au fost făcute dintr-un amestec de nylon-poliester-spandex (cu un panou de bumbac respirabil în partea din spate), ceea ce însemna că pantalonii au alunecat pe dreapta și chilot a rămas pusă. Acoperirea și potrivirea au fost doar pentru ca fundul tău să nu se îndoaie, chiar și în cele mai mici blugi.