nu profesionist. doar nebun.

Noul grund al lui Tatcha mi-a scos din teama mea de grunduri

Anonim

Autorul care deține noul său primer Tatcha.

Persoanele cărora le pasă de îngrijirea pielii spun adesea că le este frică de grunduri. Grunduitorii, care fac o treabă minunată de a face machiajul să rămână la locul său atunci când este fierbinte, acționează ca un agent de etanșare pe piele - și dacă un grund nu este noncomedogenic (adică este formulat special pentru a nu bloca porii) sau dacă pielea nu este curată atunci când o aplicați, apoi murdăria și bacteriile pot rămâne blocate sub grund și pot cauza pete.

Am rupt aproape de fiecare dată când am încercat un grund nou și, ca rezultat, tind să se bazeze pe hidratant pentru a-mi pregăti pielea pentru machiaj. Dar când am auzit că Tatcha eliberează un grund, am devenit curios. Ați auzit-o înainte, dar produsele lui Tatcha se numără într-adevăr printre preferatele mele: Îmi place Crema de recuperare (chiar dacă am fost nevoită să recuperez folosind-o, de dragul contului meu bancar) și Enzime Exfoliants netedă și hidratată. Dacă orice marcă ar putea face un grund care să-mi păstreze pielea curată, Tatcha ar fi una. În plus, fiecare blog de îngrijire a pielii, forum de machiaj și revistă de frumusețe pe care am citit-o cântă laudele acestui primar. Totuși, eram nervos că mi-ar trimite pielea într-o spirală. De asemenea, la 52 de dolari, acest produs este scump ca dracu '.

Apoi, în timp ce am deliberat, un prieten mi-a trimis o fotografie a celor doi, în care machiajul meu era atât de departe în față, încât mi se părea că am o a doua față. Am adăugat pânza de mătase la coșul meu fără să mă gândesc altceva.

Primul lucru pe care l-am observat după ce mi-am dezamăgit pânza de mătase a fost produsul pe care îl primiți: recipientul deține aproximativ 0, 7 uncii. M-am simțit mângâiat că cel puțin mi-a venit banii. Instrucțiunile spun că folosesc o "cantitate de orez", dar pentru a acoperi întreaga mea față, am folosit probabil mai aproape de patru "boabe de orez".

Tatcha Grundul de protecție din mătase de mătase

Am folosit grunduri care se simt grele și lipicioase, darTatcha se topește în pielea mea ca un hidratant blând, făcând ca fața mea să se simtă suplă și catifelată. Mirosul este divin și foarte asemănător cu Tatcha Camellia Cleansing Oil.Plus, conține ingrediente cum ar fi extractele botanice și perlele, care lucrează pentru a vă asigura că pielea dumneavoastră arată și se simte sănătoasă și fericită după aplicare. (Ar trebui să menționez aici că atunci când am pus pentru prima dată lucrurile, am observat un pic de castă albă pe pielea mea - nu fi alarmat dacă se întâmplă acest lucru cu tine, a plecat după câteva secunde.)

Singurul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți cu adevărat despre acest produs este că va face ca fundația și concealerul să meargă incredibil de neted și să păstreze totul la locul său pe tot parcursul zilei, chiar și în această căldură de vară mizerabilă și transpirată. Am părăsit casa la ora 9 dimineața și am venit acasă la 8:30 pm pe o zi de 85 de grade, iar machiajul meu nu a mai rămas niciodată. Si ghici ce? Fără erori după aceea.

Alte grăsimi aprobate de Strat

Etude Casa Beauty Shot Face Blur

Un comentator de la Amazon a spus despre acest primer: "Acest lucru face ca fata mea sa para luminos, neteda, impecabila si mai usor de aplicat machiaj. De asemenea, îmi lasă pielea un miros încântător, pe care îl iubesc. Eu numesc asta un CHANGER DE JOC. Mă simt trist pentru oamenii care nu știu despre acest minunat lucru. "

Primer de silicon cu aderență înaltă

Scriitorul scriitorului Lori Keong a cumpărat impulsul de silicon de la magazinul Deciem din Cobble Hill și a iubit-o. "Am descoperit că machiajul meu se aplică în mod mai uniform, fără a se plictisi sau nu, pielea mea uscată rămâne hidratată și murdară toată ziua, iar pielea mea nu este atât de roșie", a scris ea. "Sunt uimit. Este atât de ieftin la 5 dolari, încât i-aș recomanda tuturor. "